2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar arkadaşımla konuştum diyo ki sana netten al dediyse parasına bakma al al koy bohçaya diyo madem öyle yaptı sende düşünme parasını diyo.

Sevgili kayınvalidemde 1500 gelinlik parasına çok diyo. Dedim anne normalde 1500 e kiralayamazsın bile dedim. Olmasa anlıcam da varken böyle yapıyolar.

Kızlar arkadaşımla konuştum diyo ki sana netten al dediyse parasına bakma al al koy bohçaya diyo madem öyle yaptı sende düşünme parasını diyo.

Sevgili kayınvalidemde 1500 gelinlik parasına çok diyo. Dedim anne normalde 1500 e kiralayamazsın bile dedim. Olmasa anlıcam da varken böyle yapıyolar.

Sen bilirsin canım kafana yatıyorsa intten yap bohçayı ;)
1500 e çok mu diyo :KK57::KK57: Canım dediğin gibi kiralık anca 1500 2000 arası bence çok iyi fiyatı neden böyle yapıyolar kii :KK64:

Iyi aksamlar kizlar :)
math27 math27 canim bence takmamaya calis ama bohcani atlama lutfen yap icinde kalir her zaman. Sevgilinin kartiyla al hepsini :KK47: kendi boyle istedi madem:63:

Eklentiler

• Screenshot_2014-11-26-17-21-36.webp
    Screenshot_2014-11-26-17-21-36.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 61
  • Screenshot_2014-11-14-12-08-02.webp
    Screenshot_2014-11-14-12-08-02.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 62
Sen bilirsin canım kafana yatıyorsa intten yap bohçayı :KK66:
1500 e çok mu diyo :KK57::KK57: Canım dediğin gibi kiralık anca 1500 2000 arası bence çok iyi fiyatı neden böyle yapıyolar kii :KK64:
Anlayamıyorum işte. Canım ben normalde görüp beğenip almak isterim ama o böyle yapıyosa bende böyle yaparım.

Iyi aksamlar kizlar :)
math27 math27 canim bence takmamaya calis ama bohcani atlama lutfen yap icinde kalir her zaman. Sevgilinin kartiyla al hepsini :KK47: kendi boyle istedi madem:63:
Şimdi ben onun gidince kredi kartına el koyarım. Desem ki bana yapmak istemiyo esirgiyo desem ama yok öyle de değil. Ama bazen anlam veremiyorum malesef.

tasarimcibayan tasarimcibayan Aynen öyle canım bende anlatmaya çalıştım biraz kendimden yola çıkarak
math27 math27 Yapıcak pek fazla birşey yok zaten canım intten alıcaksın büyük ihtimal tabii yakından görmek gibi olmucak ama olsun üzülme

tasarimcibayan tasarimcibayan Aynen öyle canım bende anlatmaya çalıştım biraz kendimden yola çıkarak
math27 math27 Yapıcak pek fazla birşey yok zaten canım intten alıcaksın büyük ihtimal tabii yakından görmek gibi olmucak ama olsun üzülme
O anladı canım. Şimdi annesiyle babasının yanında konuşuyorum. Ama sonra konuşmayo düşünmüyorum. Cumartesi alalım dicek. Ben dicem başım ağrıyo alamam diye. Anneme anlatıp anlatmamakta kararsızım bu konuyu.

O anladı canım. Şimdi annesiyle babasının yanında konuşuyorum. Ama sonra konuşmayo düşünmüyorum. Cumartesi alalım dicek. Ben dicem başım ağrıyo alamam diye. Anneme anlatıp anlatmamakta kararsızım bu konuyu.
Bence paylas annenle. Nisanlina da acikca tepkini koy :KK67:

bugün senin sinirlerini bozmak için mi anlaşmışlar :(
hayalseverrr hayalseverrr bak sana hediye fikirleri
mektupları görmüştüm ama sandık çok hoş olmuş :)

Bence paylaş canım annenle sonuçta en yakının o da bilsin ki ileride o da senin gibi sıkılmasın aileler de konuşur aralarında annende bilmezde böyle bir konu geçerse kalır orada bişeyde diyemez.Sevdiceğinle de konuşma bi süre dediğin gibi yap ;)

Ablam gelinlik bakarken kayınvalidesi kendi istediği olmadı diye fenalık geçirmişti, hastaneye götürtmüştü kendini, en ufak bir şeyde aynı şeyi yapar hala.. :KK11:

IMG_0360.webp kisiye-ozel-ajanda-kalem-ve-kartvizitlik-set-hf3200.webp Isme-ozel-kalem-ve-kartvizitlik-set-hf1250-1-1.webp bu pastaya karar verdim kızlar 2 set arasında gidip geliyorum...
çok romantik bişey olmasından öte işlevsel bi hediye olsun istedim...
nasıl sizce

Back
X