- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar arkadaşımla konuştum diyo ki sana netten al dediyse parasına bakma al al koy bohçaya diyo madem öyle yaptı sende düşünme parasını diyo.
Sevgili kayınvalidemde 1500 gelinlik parasına çok diyo. Dedim anne normalde 1500 e kiralayamazsın bile dedim. Olmasa anlıcam da varken böyle yapıyolar.
Iyi aksamlar kizlar :)
math27 canim bence takmamaya calis ama bohcani atlama lutfen yap icinde kalir her zaman. Sevgilinin kartiyla al hepsini
kendi boyle istedi madem
![]()
kesinlikle katiliyorum. Ama genel olarak erkekler boyle konustklari dusundkleri seylerin farknda olmuyorlar. Biz daha kirilgan oluyoruz onlara goreİyi akşamlar canımm :)
Evet bencede öyle dedi madem alsın istediklerini
Anlayamıyorum işte. Canım ben normalde görüp beğenip almak isterim ama o böyle yapıyosa bende böyle yaparım.Sen bilirsin canım kafana yatıyorsa intten yap bohçayı
1500 e çok mu diyoCanım dediğin gibi kiralık anca 1500 2000 arası bence çok iyi fiyatı neden böyle yapıyolar kii
![]()
Şimdi ben onun gidince kredi kartına el koyarım. Desem ki bana yapmak istemiyo esirgiyo desem ama yok öyle de değil. Ama bazen anlam veremiyorum malesef.Iyi aksamlar kizlar :)
math27 canim bence takmamaya calis ama bohcani atlama lutfen yap icinde kalir her zaman. Sevgilinin kartiyla al hepsini
kendi boyle istedi madem
![]()
O anladı canım. Şimdi annesiyle babasının yanında konuşuyorum. Ama sonra konuşmayo düşünmüyorum. Cumartesi alalım dicek. Ben dicem başım ağrıyo alamam diye. Anneme anlatıp anlatmamakta kararsızım bu konuyu.tasarimcibayan Aynen öyle canım bende anlatmaya çalıştım biraz kendimden yola çıkarak
math27 Yapıcak pek fazla birşey yok zaten canım intten alıcaksın büyük ihtimal tabii yakından görmek gibi olmucak ama olsun üzülme
Bence paylas annenle. Nisanlina da acikca tepkini koyO anladı canım. Şimdi annesiyle babasının yanında konuşuyorum. Ama sonra konuşmayo düşünmüyorum. Cumartesi alalım dicek. Ben dicem başım ağrıyo alamam diye. Anneme anlatıp anlatmamakta kararsızım bu konuyu.
bugün senin sinirlerini bozmak için mi anlaşmışlarKızlar arkadaşımla konuştum diyo ki sana netten al dediyse parasına bakma al al koy bohçaya diyo madem öyle yaptı sende düşünme parasını diyo.
Sevgili kayınvalidemde 1500 gelinlik parasına çok diyo. Dedim anne normalde 1500 e kiralayamazsın bile dedim. Olmasa anlıcam da varken böyle yapıyolar.
mektupları görmüştüm ama sandık çok hoş olmuş :)hayalseverrr bak sana hediye fikirleri
O anladı canım. Şimdi annesiyle babasının yanında konuşuyorum. Ama sonra konuşmayo düşünmüyorum. Cumartesi alalım dicek. Ben dicem başım ağrıyo alamam diye. Anneme anlatıp anlatmamakta kararsızım bu konuyu.
Canım sağolsn öyledir velilerim de çay kahve mkinasıyla fincan almışhttps://www.google.com.tr/search?q=korkmaz&espv=2&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=a-F1VNO5BNLZ7Qarp4HAAw&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1093&bih=534#facrc=_&imgdii=_&imgrc=TelNYZJWenjppM%3A;aKCAIUt_e33ZgM;http%3A%2F%2Fimages.hepsiburada.net%2Fassets%2FMAG%2F1500%2FMAG_2252422.jpg;http%3A%2F%2Fwww.hepsiburada.com%2Fliste%2Fkorkmaz-a-367-01-caykahve-makinesi-kirmizi-siyah%2FproductDetails.aspx%3FproductId%3Dmtrubkrm36701%26categoryId%3D22005;1500;1500
Kızlar arkadaşımla konuştum diyo ki sana netten al dediyse parasına bakma al al koy bohçaya diyo madem öyle yaptı sende düşünme parasını diyo.
Sevgili kayınvalidemde 1500 gelinlik parasına çok diyo. Dedim anne normalde 1500 e kiralayamazsın bile dedim. Olmasa anlıcam da varken böyle yapıyolar.
Ay canım kusura bakma ama çok güldüm yaaAblam gelinlik bakarken kayınvalidesi kendi istediği olmadı diye fenalık geçirmişti, hastaneye götürtmüştü kendini, en ufak bir şeyde aynı şeyi yapar hala..![]()
bu pastaları yapmak aşırı basit :)Eki Görüntüle 1315535 Eki Görüntüle 1315536 Eki Görüntüle 1315537 bu pastaya karar verdim kızlar 2 set arasında gidip geliyorum...
çok romantik bişey olmasından öte işlevsel bi hediye olsun istedim...
nasıl sizce