sağol tatlım evet ya ama benim zor yani düğünden sonra ancagüle güle kullan tatlım :)
bi 5 taşım olmalı :)
ayyy inşallah olur taşlarımızsağol tatlım evet ya ama benim zor yani düğünden sonra anca
iyiyim tatlım 10 tane öğrencim var o yüzden oyun oynuyorlar bende size bi bakayım dedim
Günaydın canım
Sende ne kadar üşengeçmişsin canımm aaaa :) İşe başla hem ısınırsın canım kalk kalk
hiç bilmiyorum canım ama 1. zarif grünüyo...Kızlar bugün düğün için aşağıdaki gibi çerçeveli kolye alcam. Şimdiden alıyoruz aradan çıksın die altın düşmüşken. Sizce nasıl bi modelde alsam?
hayalseverrr bebek olunca bestas alirsin dedim sevdicege, bes cocuk yaparsak olur dedi
Tikkabilla gecmis olsun canim Regl mi oldun?
Selam kızçeler, şu an deli sancılarla boğuşuyorum yine.. Sıcak su torbamla bütünleşmiş durumdayız.
geçmiş olsun canımSelam kızçeler, şu an deli sancılarla boğuşuyorum yine.. Sıcak su torbamla bütünleşmiş durumdayız.
ben şanslıyım o zaman söz bileziği istemem 5 taş iyidir dedim nasıl istersen diyo caymaz inşallahhayalseverrr bebek olunca bestas alirsin dedim sevdicege, bes cocuk yaparsak olur dedi
Tikkabilla gecmis olsun canim Regl mi oldun?
Böyle ağrıya razıyım, yeter ki acillik olmayayım da..
bendensin..ben bugünü akşam ettim ama mahvoldum ya çok geçmiş olsun
Sağol kuzu..geçmiş olsun canım
ben şanslıyım o zaman söz bileziği istemem 5 taş iyidir dedim nasıl istersen diyo caymaz inşallah
Şu an azaldı gibi, 1 saat kadar önce çok kötüydü ya yerimde duramıyordum.İnşallah olmazsın da sıcak su iyi gelir canım
Evet canım tam 2ay kaldı :)sen ocak ta evlenmiyor musun
Baktım tatlım şimdi paylaşacam fiyatlarıgüzel şeyler begenirsin canım bi fiyat araştırması yap markaların magazalarına değilde çeyiz magazalarına bak daha uygun oluyo :)
annem artık alıştı bu duruma
kendi eşyan olunca durum farkklı
yalnız pırlantalara ne kadar baktıysam google reklamlarında hep 5 taş pırlanta setleri filan gösteriyo bana
saol canımcımm darısı başına inşallahhayyyy sonunda eve gelebildim...
hayırlı olsun tatlım çok sevindim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?