- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Benimki öyle dese daha rahat derdim heralde ama demedi bende sizli bizli konuşuyorum daha gerçi 2 kez görüştük sadece henüz erken ama şimdiden dertleniyorum kendi kendimeKızlar anne deme meslesi benide dusunduruyo. Nasıl dicem bilmiyorum. Bende hep sizli felan konusuyorum. Kendisi bana yavrum die hep hitap etti. Aileler tanistiktan sora artik bana anne de alis . Anne diceksin artik dedi :)
Benimki öyle dese daha rahat derdim heralde ama demedi bende sizli bizli konuşuyorum daha gerçi 2 kez görüştük sadece henüz erken ama şimdiden dertleniyorum kendi kendime
Universiteye gidiyor :) aslinda kucuk degil aramizda iyi ama kiskanc biraz :) mesela gecen sene erkek arkadasimin babaannesini kaybettgimzde onlara gittim yardim icin helva vs yaptik fln.. bunun icin kuzeni bana ve erkek arkadasima sapka ordu hediye etti. Dunde onu taktm erkek arkadasimda takti annesi de cok yakismis fln ddi. Kiz kardesi nerden cikti bana niye ormedi de ona ordu fln dediHahahah küçük mü kız kardeşi? :)
Ben diyorum nişandan sonra dedim. Hiç teyze falan demedim ama. Nişanlımda babama geçen telefonda dedi ama babam tanıyamadım demişKızlar kayınvalidenize ne zaman anne demeyi düşünüyorsunuz? Ya da belli bi zamanı var mı bunun?
yaa inanmıyorummBen diyorum nişandan sonra dedim. Hiç teyze falan demedim ama. Nişanlımda babama geçen telefonda dedi ama babam tanıyamadım demişsonra baba ben ismail demiş daha hangi ismail diye soruyomuş:)
Ben diyorum nişandan sonra dedim. Hiç teyze falan demedim ama. Nişanlımda babama geçen telefonda dedi ama babam tanıyamadım demişsonra baba ben ismail demiş daha hangi ismail diye soruyomuş:)
Sagol canım.Normalde sade seyler severim ama set alsaydım kapalı oldugum icin takamazdim. Normalde su yolu takimlari begeniyordum hem kullanamayacagim hemde fazla zarar edildigi icin set yerine boyle bisey istedim badilerin bluzların uzerinde hos olur die dusundum. Eskitme tarzı güzel oluyor. Ayrıca icindeki 200 yıllık bir resat:)
Komedi gibi yaa çok güldüm :)yaa inanmıyorumm
Kızlar anne deme meslesi benide dusunduruyo. Nasıl dicem bilmiyorum. Bende hep sizli felan konusuyorum. Kendisi bana yavrum die hep hitap etti. Aileler tanistiktan sora artik bana anne de alis . Anne diceksin artik dedi :)
Benim kayınbabamda bana abla diyo :) evet insan ihanet etmiş gibi düşünüyo. Annem anne de diyince dedim ama yine annemlerin yanlarında söyleyemedim :)Koptum yaaBen benimkine X teyze diyorum hep.. Uzun bir süre de böyle hitap edeceğim, anne demeye alışmak çok zor olacak. Ya ben aslında şu kayınvalideye anne deme olayına karşıyım, benim bir tanecik annem var, başkasına anne demek istemiyorum.
Kızlar aileler işin içine girdikten sonra herşey 10kat daha zorlaşıyomuş. Düğüne az kaldı onunda stresi var. Çok alınganım zaten. Bilmiyorum hiç iyi değilim. 1saattir ağlıyorum. Nişanlım da farkında sen üzülme ağlama ben her şeyi senin istediğin gibi yapacam diyo. Ama yinede benim can skıntım geçmiyo
Benim kayınbabamda bana abla diyo :) evet insan ihanet etmiş gibi düşünüyo. Annem anne de diyince dedim ama yine annemlerin yanlarında söyleyemedim :)
Evet tatlım normalde 17 tane de dün 7 si olmayınca kitapta çok ilerlemek istemedimOhh ne güzelll anaokulu öğretmeni misin yoksa? :)
Kızlar bugün düğün için aşağıdaki gibi çerçeveli kolye alcam. Şimdiden alıyoruz aradan çıksın die altın düşmüşken. Sizce nasıl bi modelde alsam?
canım ben sözde diyemedim sonra nikah yaptık soyadımda değişince o zaman dedimKızlar kayınvalidenize ne zaman anne demeyi düşünüyorsunuz? Ya da belli bi zamanı var mı bunun?
günaydınnnnsınavlaırm bitti burdayım neler yapıyorsunuz kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?