2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

aaaa eksık yazmısım :) balayı için otel yazcaktım canım İ harfım basmamıs bodrumda bı otel :)

Bende gittin sandım daha önce mutfagında sıkıntı var heralde dıye dusundum :)

kızlar balayı çin bi otel buldum ama Sianji Well-Being Resort, Bodrum guzel duruyo ama gıden bılen varmıdır bi fıkır versenız? bıde vogue bodrumda aklım kaldı cok ama cok yuksek fıyat verdı
şikayet oranını araştır bi canım resimlerine bakınca her otel güzel görünüyor :)
Tünaydın keyifli pazarlar kızlar :KK36:
tünaydınn :)

şikayet oranını araştır bi canım resimlerine bakınca her otel güzel görünüyor :)

tünaydınn :)
Evet canım bakıyorum hepsıne o yuzden bende arastırıyorum ıyıce bu kadar arastırdıgım ıcın zaten hıc bırı tam anlamıyla sınmıyo ıcıme..

Kızlar ben cıkıyorum nişanlımla buluşcaz hazırlanıyım yavaştan.. Çok yağmur var burda :(

Otel şikayet diye bi site var canım ona bak istersen
Saol canım otelpuandan yorumlara bakıyodum orayada bakıyım..

Bu arada hazır ve nazır bekliyorum nişanlımı biz çıkana kadar yağmur bari dinse hava cok fena duruyo :(

olur canım bi sorun yok ki hep öyle yapıyolar diye biliyorum :)
bende tektaşımı (yeni aldırabilirim) alyansla beraber nişanda taktırcam :)
İşte nasıl takılır ki canım şimdi alyanslar takılıyor kurdela kesiliyor sonra mı önce mi tektaş takılır ve Normal bi yüzük takılır gibi mi yoksa alyans gibi bi ritüelle mi takılır?

Afiyet olsun canım :) tatilin bitti sanırım halledebıldınmı herseyı?
Hallettim canım :) gelinlik bindallığım hazır :) bohça alışverişide yaptık. Bi kaç eksiğim kaldı bohçada onu da burdan halletcem inşallah :)

İşte nasıl takılır ki canım şimdi alyanslar takılıyor kurdela kesiliyor sonra mı önce mi tektaş takılır ve Normal bi yüzük takılır gibi mi yoksa alyans gibi bi ritüelle mi takılır?
Canım bizim önce alyanslar takıldı sonra mutfağa geçtik tatlı kestik yedik ondan önce sevdicek taktı bana tektaşımı:)

Hallettim canım :) gelinlik bindallığım hazır :) bohça alışverişide yaptık. Bi kaç eksiğim kaldı bohçada onu da burdan halletcem inşallah :)
hadı gecmıs olsun canım iş bohçaya kalsın o kolay zorları bitmiş :)

normal yüzük gibi canım bi ritüel gerekmiyo ilk tektaşın takılıyo sonra alyanslar zaten en son kurdele kesiliyo :)

Canım aklıma takıldı, bohça alışverişi nişanda olur siz zaten nişan yapmadınız mı?

Ben nişan yapmıcam nişan yapmayınca bohça yapılmıyomu :S

bohça düğüne yakında hazırlanıyo kızlar.. hatta bazı yörelerde çeyizle beraber gidiyo bohça :)
akrabalara hazırlanan bohçayı gelin ziyaretlerinde götürüyo bazende :)

Back
X