- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
Nedenkı ne böcegı kız o nerden cıktı
Çin oteli demedin mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nedenkı ne böcegı kız o nerden cıktı
şikayet oranını araştır bi canım resimlerine bakınca her otel güzel görünüyor :)kızlar balayı çin bi otel buldum ama Sianji Well-Being Resort, Bodrum guzel duruyo ama gıden bılen varmıdır bi fıkır versenız? bıde vogue bodrumda aklım kaldı cok ama cok yuksek fıyat verdı
tünaydınn :)Tünaydın keyifli pazarlar kızlar![]()
Evet canım bakıyorum hepsıne o yuzden bende arastırıyorum ıyıce bu kadar arastırdıgım ıcın zaten hıc bırı tam anlamıyla sınmıyo ıcıme..şikayet oranını araştır bi canım resimlerine bakınca her otel güzel görünüyor :)
tünaydınn :)
İnşallah canım :) ailede diğerleri ile çok iyiz. Kayınvalidemde iyiydi ama anlamadım ben bu sefer niye böyle yaptı?Birbirinizi tanıdıkça anlaşırsınız canım canını sıkma sen![]()
Otel şikayet diye bi site var canım ona bak istersenEvet canım bakıyorum hepsıne o yuzden bende arastırıyorum ıyıce bu kadar arastırdıgım ıcın zaten hıc bırı tam anlamıyla sınmıyo ıcıme..
Saol canım otelpuandan yorumlara bakıyodum orayada bakıyım..Otel şikayet diye bi site var canım ona bak istersen
Bizde yemek yicez 2saatlik yolumuz kaldı:)Saol canım otelpuandan yorumlara bakıyodum orayada bakıyım..
Bu arada hazır ve nazır bekliyorum nişanlımı biz çıkana kadar yağmur bari dinse hava cok fena duruyo![]()
Afiyet olsun canım :) tatilin bitti sanırım halledebıldınmı herseyı?Bizde yemek yicez 2saatlik yolumuz kaldı:)
İşte nasıl takılır ki canım şimdi alyanslar takılıyor kurdela kesiliyor sonra mı önce mi tektaş takılır ve Normal bi yüzük takılır gibi mi yoksa alyans gibi bi ritüelle mi takılır?olur canım bi sorun yok ki hep öyle yapıyolar diye biliyorum :)
bende tektaşımı (yeni aldırabilirim) alyansla beraber nişanda taktırcam :)
Hallettim canım :) gelinlik bindallığım hazır :) bohça alışverişide yaptık. Bi kaç eksiğim kaldı bohçada onu da burdan halletcem inşallah :)Afiyet olsun canım :) tatilin bitti sanırım halledebıldınmı herseyı?
Canım bizim önce alyanslar takıldı sonra mutfağa geçtik tatlı kestik yedik ondan önce sevdicek taktı bana tektaşımı:)İşte nasıl takılır ki canım şimdi alyanslar takılıyor kurdela kesiliyor sonra mı önce mi tektaş takılır ve Normal bi yüzük takılır gibi mi yoksa alyans gibi bi ritüelle mi takılır?
Hallettim canım :) gelinlik bindallığım hazır :) bohça alışverişide yaptık. Bi kaç eksiğim kaldı bohçada onu da burdan halletcem inşallah :)
hadı gecmıs olsun canım iş bohçaya kalsın o kolay zorları bitmiş :)Hallettim canım :) gelinlik bindallığım hazır :) bohça alışverişide yaptık. Bi kaç eksiğim kaldı bohçada onu da burdan halletcem inşallah :)
Ben nişan yapmıcam nişan yapmayınca bohça yapılmıyomu :SCanım aklıma takıldı, bohça alışverişi nişanda olur siz zaten nişan yapmadınız mı?
normal yüzük gibi canım bi ritüel gerekmiyo ilk tektaşın takılıyo sonra alyanslar zaten en son kurdele kesiliyo :)İşte nasıl takılır ki canım şimdi alyanslar takılıyor kurdela kesiliyor sonra mı önce mi tektaş takılır ve Normal bi yüzük takılır gibi mi yoksa alyans gibi bi ritüelle mi takılır?
Ben nişan yapmıcam nişan yapmayınca bohça yapılmıyomu :S
Canım aklıma takıldı, bohça alışverişi nişanda olur siz zaten nişan yapmadınız mı?
Ben nişan yapmıcam nişan yapmayınca bohça yapılmıyomu :S