2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kesinlikle katılıyorum canım bende öyle yapıcam gecelik takımı alıcaktım ama belki şortlu bi takımda alırım pierre cardinden
Şortlu takım yoktu ama alacam canım bende. Gecelik penye alırım ayrı ayrı. Onlara bakacam.
Kuzu pijama takımını nerden aldın ve resmi var mı?
Pierre cardin canım o da. Ama resmi yok nete bakim eğer varsa atarım:)

evet cidden pahalılar valla:KK17:

valla kuzu 5 taş olsun pırlanta olsun yeterde zendekini çok begendim ilk onu gördüm bide ondan heralde ohooo bugün bide gidip denedimmm param olsa kendime alır çıkardım 5 taşımıda kendim aldım diye hava atardım:KK70:
Uff bende nişandan sonra taktım bu beş taşlara gerçekten çok güzeller :) yavaştan aşıladım bende :D :D

math27 math27 Hımm hemde paşabahçe bim e mi gelmiş güzel görünüyo aslında ne kadarmış fiyatı?Git değişti tabii canım keşke içine bakıp alsaydın.
greenandblue greenandblue Günaydın canımm :)
@serp07 Günaydın canım :)

Herkese günaydınnn :KK73:

math27 math27 Hımm hemde paşabahçe bim e mi gelmiş güzel görünüyo aslında ne kadarmış fiyatı?Git değişti tabii canım keşke içine bakıp alsaydın.
greenandblue greenandblue Günaydın canımm :)
@serp07 Günaydın canım :)

Herkese günaydınnn :KK73:
Hemde 25 lira kuzu:) çok beğendim pasta servis tabağıda var ayaklı olanlardan :) 6tane pasta tabağı 6tane bardak 6tane de çay bardağı :))) dün bakacaktım dedi kadın sorun olursa değişiriz diye.
günaydın gelincikleeer :))

Hemde 25 lira kuzu:) çok beğendim pasta servis tabağıda var ayaklı olanlardan :) 6tane pasta tabağı 6tane bardak 6tane de çay bardağı :))) dün bakacaktım dedi kadın sorun olursa değişiriz diye.
günaydın gelincikleeer :))

Ayyy bende bakiim hemen hoşmuş beğendimm
Günaydınnn :)

Yapma bana bunuuuuu kocaman kocaman resim yüklemiş bide :) aynen canım koç burcuyum bende olacak dediysem er yada geç olur ama bu konuda ısrarcı olmam demekki o kadar takmamışım kafaya ama sayende kitlicem heralde :)

benim dediğimi yapın yaptığımı yapmayın:KK53:

sevgili kayınvalideciğim aradı kızlar çok şaşırdım bu 5 taş mevzusu onada gitmiş benimki yana döne 5 taş arıyomuş:KK70:

siz yavaş yavaş isteklerinize karar verin gerisini biz halledicez dedi:oops:

1500den başlıyo kuzum biraz araştırdımda ama cidden çok güzel duruyo önceden tek taş sevdam vardı şimdi bu 5 taş beni benden aldı :)
söz bileziği yerine 5 taş alsınlar bana:KK70:

kiz senden korkulur:KK53: Nasil istiyorsun bi ogretsene bize:KK51: Ben asla isteyemem istemem yapamam:eek:

Bi de söz bilezigi mi alinacakti kio_O Alinmali mi ben bunu bilmiyorumo_O

Back
X