- 8 Ekim 2014
- 4.069
- 2.683
- 178
Ben alıp gönderim sana canım yoksa :)))
Canımm sağol :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben alıp gönderim sana canım yoksa :)))
ayyy direk istiyorum demedimkiz senden korkulurNasil istiyorsun bi ogretsene bize
Ben asla isteyemem istemem yapamam
Bi de söz bilezigi mi alinacakti kiAlinmali mi ben bunu bilmiyorum
![]()
ayyy listemde eksikler mi var neler ki bakıyımBende dün senin çeyiz listeni aldım, netten de bir kaç liste ile birleştirdim..sonra fotoğrafını çekip erkek arkadaşıma yolladım :) O da çantanda taşı gördükçe alırız dediÇok fena gördüm kendimi
![]()
kiz senden korkulurNasil istiyorsun bi ogretsene bize
![]()
ayyy listemde eksikler mi var neler ki bakıyım![]()
aslında mantıklı düşününce bi taşa o kadar para vermeye gerek yok diyorum sonra kadın iç güdülerim bana engel oluyorBende diyemem ki , bana evlenme teklif ettiği yüzükte pırlantaymış, (çok fenayım bak burda da deşifre eder, reklamı mı yaparım ) ben anlamadım bile vallahi![]()
Sanırım baharat takımı yazmayı unuttun, yada benim gözümden kaçtı![]()
kiz senden korkulurNasil istiyorsun bi ogretsene bize
![]()
aslında mantıklı düşününce bi taşa o kadar para vermeye gerek yok diyorum sonra kadın iç güdülerim bana engel oluyor
yoo unutmadım aldım kii![]()
valla diyorum kapayın çenenizi diye ama beni takan yoko iç güdülerine söyle rahat dursun..O listedekiler alınmayanlar mı?
valla diyorum kapayın çenenizi diye ama beni takan yok
yok canım aldıklarım içlerinde ufak tefek eksikler vardır ama genel olarak bitti :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...da-en-duezenli-hali-ve-yeniler.738412/page-24 buda çeyiz topiğim![]()
Güzel günlerde kullan canım hepsi çok güzel, çok yer kaplayacak eşyaları almayı düşünmüyorum aslında.Çünkü kısmetse düğün eylülde olucak..Zaten erkek arkadaşımda tek yaşıyor, Oturacağımız evi tutup, eşyaları alıp yerleştirmeyi düşünüyorum çok mu abes kaçar sizce ?
Ben de amerikan servisi yapiyorum kizlaar bi kac tane atayim isterseniz yardimci olurum seve seve :) buarada instagram sayfam tasarimevimm bakabilirsiniz :)
Güzel günlerde kullan canım hepsi çok güzel, çok yer kaplayacak eşyaları almayı düşünmüyorum aslında.Çünkü kısmetse düğün eylülde olucak..Zaten erkek arkadaşımda tek yaşıyor, Oturacağımız evi tutup, eşyaları alıp yerleştirmeyi düşünüyorum çok mu abes kaçar sizce ?
Canım listeni benlede paylaşır mısın :)Bende dün senin çeyiz listeni aldım, netten de bir kaç liste ile birleştirdim..sonra fotoğrafını çekip erkek arkadaşıma yolladım :) O da çantanda taşı gördükçe alırız dediÇok fena gördüm kendimi
![]()
Bence abes değil canım :) Daha güzel
Tamam canım sağolasınŞortlu takım yoktu ama alacam canım bende. Gecelik penye alırım ayrı ayrı. Onlara bakacam.
Pierre cardin canım o da. Ama resmi yok nete bakim eğer varsa atarım:)
5 taş pırlanta sonunçta doğrudur büyük olsa 15-20 binden satarlarbunun taşları çok büyük değil canım