2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kiz senden korkulur:KK53: Nasil istiyorsun bi ogretsene bize:KK51: Ben asla isteyemem istemem yapamam:eek:

Bi de söz bilezigi mi alinacakti kio_O Alinmali mi ben bunu bilmiyorumo_O
ayyy direk istiyorum demedim
aradı napıyosun ne ediyosun diye konuşurken 5 taşlara bakıyorum dedim ( ki gerçekten bakıyodum)
Heee yeni gündemimiz belli oldu yani dedi:KK70:
valla öyle aşkım dedim
davetiyelere küçük bi not iliştircem zaten ben bilezik almayı düşünenler bileklik yüzük kolye tercihimdir diye filan dalga geçtim:-)
bu konuşmanın sonunda oldu işte herşey :)
söz bileziği varmış onlarda bende onu istemiyorum onun yerine yüzük istiyorum :)

kiz senden korkulur:KK53: Nasil istiyorsun bi ogretsene bize:KK51: Ben asla isteyemem istemem yapamam:eek:

Bende diyemem ki , bana evlenme teklif ettiği yüzükte pırlantaymış, (çok fenayım bak burda da deşifre eder, reklamı mı yaparım ) ben anlamadım bile vallahi :KK53:

Bende diyemem ki , bana evlenme teklif ettiği yüzükte pırlantaymış, (çok fenayım bak burda da deşifre eder, reklamı mı yaparım ) ben anlamadım bile vallahi :KK53:
aslında mantıklı düşününce bi taşa o kadar para vermeye gerek yok diyorum sonra kadın iç güdülerim bana engel oluyor:KK70:
Sanırım baharat takımı yazmayı unuttun, yada benim gözümden kaçtı :KK53::KK53:

yoo unutmadım aldım kii:KK70:

Canım sözde bizim benim sevdiceğime aldığım yüzük ve onun bana teklif ederken taktığı tektaş vardı kurdele kesmiyo diye amcam ordan bağırınca ben kötü hissettim sonuçta sevdiceğime hani bana bişey alın demem ben ee normalde adettendir öyle denince tepsiye para koyulur ben heyecandan onuda demeyide unuttum ben :) annesi de aradan çıktı aynen şöyle söyledi "kurdele kesmiyorsa bizde böyle kestiririz" söz bileziği almışlar bana bizde öyle bir adet bir istek olmadı ama onların adetinde varmış :) Taktı sonra annesi sağolsun o kadar ince kibar ki ben normalde pek sevmem kelepçeli taşlı ve zarif hemde annem seçmiş :)

valla diyorum kapayın çenenizi diye ama beni takan yok:KK53:
yok canım aldıklarım içlerinde ufak tefek eksikler vardır ama genel olarak bitti :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...da-en-duezenli-hali-ve-yeniler.738412/page-24 buda çeyiz topiğim:oops:

Güzel günlerde kullan canım hepsi çok güzel, çok yer kaplayacak eşyaları almayı düşünmüyorum aslında.Çünkü kısmetse düğün eylülde olucak..Zaten erkek arkadaşımda tek yaşıyor, Oturacağımız evi tutup, eşyaları alıp yerleştirmeyi düşünüyorum çok mu abes kaçar sizce ?

Güzel günlerde kullan canım hepsi çok güzel, çok yer kaplayacak eşyaları almayı düşünmüyorum aslında.Çünkü kısmetse düğün eylülde olucak..Zaten erkek arkadaşımda tek yaşıyor, Oturacağımız evi tutup, eşyaları alıp yerleştirmeyi düşünüyorum çok mu abes kaçar sizce ?

Bence abes değil canım :) Daha güzel

kızlar bende yeni nişanlandım :) çiçeği burnunda bir yeni gelin sayılırım =) yeni instagram hesabımda çeyiz önerilerinde bulunuyorum sizleri de bekliyorum :) ceyiz_onerisi ekleyebilirsiniz

sevgiler :)

çok teşekkür ederim canım...
abes olmaz ama çeyiz çıkarma diye bi durum var...
erkek tarafı gelir kızın sandığıyla beraber tüm çeyizlerini alır götürür bunu yapmıycak mısınız...
bende ev boş diye aldığım herşey bi odada durur diye düşündüm ama annem kabul etmedi...

Bende dün senin çeyiz listeni aldım, netten de bir kaç liste ile birleştirdim..sonra fotoğrafını çekip erkek arkadaşıma yolladım :) O da çantanda taşı gördükçe alırız dedi :D:D:D Çok fena gördüm kendimi :D
Canım listeni benlede paylaşır mısın :)

Back
X