- 8 Ekim 2014
- 4.069
- 2.683
- 178
Canım buradayımm :) İşler yoğun bu aralar daha yemek bile yiyemedimm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var gibi yok gibi canım 2ay kaldı ama gelinliğim var ya rahatım o yüzden:)senin düğüne az kaldı dimi ya var mı heyecan![]()
Canım buradayımm :) İşler yoğun bu aralar daha yemek bile yiyemedimm![]()
Var gibi yok gibi canım 2ay kaldı ama gelinliğim var ya rahatım o yüzden:)
sen mi kurtarıcaksın iş yerini , yemeğini yesene
Kizlar galiba haftaya nisanim olucak
Anneme soyledim babamla konus ona gore isten izin alicam dedim, o da biz de onlara gidelim gun belirleyelim ona gore demis. Bu haftasonu gidebiliriz, haftaya da yuzukleer
Birde askimin annesinin yildonumu oluyor ocagin ilk haftasi, o zamana kalmamali. Mevlutu falan olucak, nisan yapmak ayip olur o donemde.
Ben balayı için daha heyecanlıyım :) çünkü gerçekten tatile ihtiyacım var :)) bu sene hiç bi tatilden bişe anlamadımGörürüz seni son günlerde :)
Ben balayı için daha heyecanlıyım :) çünkü gerçekten tatile ihtiyacım var :)) bu sene hiç bi tatilden bişe anlamadımGörürüz seni son günlerde :)
Ben balayı için daha heyecanlıyım :) çünkü gerçekten tatile ihtiyacım var :)) bu sene hiç bi tatilden bişe anlamadım![]()
Ayarladım canım alanyaya gitcez:)ayarladın mı balayını ?
Haklısın canım bizde aslında tam tersi düğün bursada olucağı için ya nişanı büyük yapıcaz yada kınayı ..Nişan salonda olursa takı olucak.. Kınada da artık takan yada para veren olursa öyle olucak.Düğünde önemli çünkü bizim için ayrı şehirler olduğu için sonuçta bizim gelir giderlere gidicek yine düğünde takılanlar
Ayyy çok sevindim kuzu haftaya bi gelsinde adım adım her şeyi anlatırsın bide fotolar lütfeennn![]()
Ayy ne güzel yaaa çok sevindim :)
Merak etme canımm verdim siparişimi :)
Ayarladım canım alanyaya gitcez:)
Daha ne alyans secebildim ne elbise![]()
nisan yapmak istersen yap canim bence, o da dugun gibi oluyor. Kinani daha minimal tutarsin. Bende kinayi daha kapsamli yapivam, cunku dugun de olmicak.
Kendimi topigin en masrafsiz gelini ilan ediyorum, ettim bile![]()