2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kizlar galiba haftaya nisanim olucak:KK49:

Anneme soyledim babamla konus ona gore isten izin alicam dedim, o da biz de onlara gidelim gun belirleyelim ona gore demis. Bu haftasonu gidebiliriz, haftaya da yuzukleer:KK60:

Birde askimin annesinin yildonumu oluyor ocagin ilk haftasi, o zamana kalmamali. Mevlutu falan olucak, nisan yapmak ayip olur o donemde.

Ayy ne güzel yaaa çok sevindim :)

Haklısın canım bizde aslında tam tersi düğün bursada olucağı için ya nişanı büyük yapıcaz yada kınayı ..Nişan salonda olursa takı olucak.. Kınada da artık takan yada para veren olursa öyle olucak.Düğünde önemli çünkü bizim için ayrı şehirler olduğu için sonuçta bizim gelir giderlere gidicek yine düğünde takılanlar

nisan yapmak istersen yap canim bence, o da dugun gibi oluyor. Kinani daha minimal tutarsin. Bende kinayi daha kapsamli yapivam, cunku dugun de olmicak.

Kendimi topigin en masrafsiz gelini ilan ediyorum, ettim bile:KK70:

Ayyy çok sevindim kuzu haftaya bi gelsinde adım adım her şeyi anlatırsın bide fotolar lütfeennn :KK55:

fotograf cekimi yapamicaz galiba havalar cok kotu:mad:

Ayy ne güzel yaaa çok sevindim :)

sagolasin canim:KK19: Daha kesin degil ama olsun:oops:

nisan yapmak istersen yap canim bence, o da dugun gibi oluyor. Kinani daha minimal tutarsin. Bende kinayi daha kapsamli yapivam, cunku dugun de olmicak.

Kendimi topigin en masrafsiz gelini ilan ediyorum, ettim bile:KK70:

Maşallah maşallah nikah mı olucak sadece? :) :)

Back
X