2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Sağol canım benim Cuma akşamından yap hazır olsun dicem ama sen bilirsin eve de geç gidiyorsan o da olmaz annen yapsun.Yok canım Allahtan migren çok kötü birşey çevremden duymuştum :KK43:

Ablamla anneme kaldı artık kek, börek işi. Ay çok beterdir migren, benim 7 yıldır başım belada kendisiyle..onun yüzünden midemden de oldum..Allah kimseye vermesin ya çok kötü.

Ablamla anneme kaldı artık kek, börek işi. Ay çok beterdir migren, benim 7 yıldır başım belada kendisiyle..onun yüzünden midemden de oldum..Allah kimseye vermesin ya çok kötü.

Yapsınlar tabii canım ;) Geçmiş olsun canım ya eminim kötüdür amin inşallah kimseye vermesin

evet canim biz sadece nikah yapicaz. Sonrasinda yakin cevreyle eglenceli bir yemek dusunuyoruz.

canim o kadar titiz bir insanim ki, o kadar cok soyledim ki nasil olmasi gerektigini. Once tanisacak aileler siz geliceksiniz biz gelicez sonrada söz olucak dedim. Zaten ask da oyle istiyordu. Hatta dün o eve gelirken yolda konustuk yuzuklerin yapilmasi icin bir hafta diyorlar nasil yetisicez hemen karar vermemiz lazim dedim, haftaya bakariz hemen sıkıstiririz 3-4gunde yaparlar merak etme sen dedi bana. Yani ocak ayi fikrimiz yoktu bizim. Kendisi dedi bana bu ay olmazsa kalir ocak sonuna diye bende bunun uzerine zaten gittim anneme soyledim. Bir tek ablanin lafiyla bozuldu planlar buna sinirleniyorum. Ben bu haftasonu gelelim mi size diye sor ablana dedim ama onlar tarih degistirdi. Bi de bu planla olursa 13.12.14olacak tarihimiz dedim karisik olmus ama olsun dedi.

Ben bu konuda son derece hakliyim. O yuzden hazmedemiyorum. 4saat uykuyla dolanicam bugun rezil oldum.

bende sordum neden diye ancak olurmus falan dedi. Simdi maddi desem, ben bu islerin basinda yaptim bu konusmayi. Ya zaten ustte yazdigim gibi 1saat icinde karar degisti. Ablasi o zaman olsun dedi o da aynen bana iletti iste. Belirsizlikten nefret ediyoum. Boyle arada kalmisliktan nefret ediyorum. Ayrica gecen sene annesirica etti hayattayken akrabalarini cagirip evde dua okundu bende gittim. Herkes nisanli misin evli misin yok degiliz dedim. Ustune bide babasi demesin mi bizimki simdilik evlilik istemiyor. Dustugum durumu dusunebiliyor musun. aslinda evlenmek tabi ki istiyordu ama adam birden deyiverdi oyle. Bu kez de ben annenin mevlutune gelmem o zaman dedim. Bidaha insanlarin sorulariyla ugrasamam dedim.

ya ben kadin hasta rica etti diye gittim ve hic istemedigim bi duruma dustum. Aynisini kendime yapmam bidaha.
Canım o psikoloji o kadar farklı ki kim ne derse tamam diyodym ben erkek arkadaşında o psikolojidedir belki. ama sen net bi şekilde konuş oda kabul eder zaten. Bide ancak o zamana kadar yetişir demiş ya planları neymiş ki o zamana yetişecek olan.

Kızlarr eve geldim evimi temizledim tertemiz oldu. Kahvaltı hazırlıcam sevdiceğe :) biraz dinlenmem lazım ama:)

math27 math27 Canım sağoll inşallah paylaş tabii ki :) Oooo ne güzel çok şanslısın hazırla bakalım ;)

Canım benim haklısın hevesin kırıldı,heyecanın gitti. Ama yine konuşucaklarmış bak belki fikirleri değişir.Umarım herşey çok güzel olur.En güzeli canım yanlış anlamadın umarım güzelce çözün dememi kavga eden tartışan çift değiliz yazmışsın ya kızmış gibi gördüm seni sanki :KK42::KK42:

yok canim olur mu hic kizmak falan sakin oyle anlama hic kizmadim niye kizayim ki:KK19:

Ben konuyu biraz hiddetle anlattigimdan oyle anlasilmistir.

bana gece mesaj atmis yeni geldi. Bende hemen olsun isterim ama maddi manevi hazirlanacagi seyler var insanlarin demis. Bu surecte birbirimizi yipratmayalim sonucta istedigimiz olacak yazmis.

yok canim olur mu hic kizmak falan sakin oyle anlama hic kizmadim niye kizayim ki:KK19:

Ben konuyu biraz hiddetle anlattigimdan oyle anlasilmistir.

bana gece mesaj atmis yeni geldi. Bende hemen olsun isterim ama maddi manevi hazirlanacagi seyler var insanlarin demis. Bu surecte birbirimizi yipratmayalim sonucta istedigimiz olacak yazmis.

Ben öyle anladım demek ki kusura bakma canım :)
Hımm açıklama yapmış bak;sende ona göre cevap veririsin onlar da haklılar sonuçta yani çok para gidicek birşey değil bu ama yine de harcamalar olucak tabii manevi olarakta belki annesi için üzülüyordur yıldönümü olduğu için.Bak ne güzel söylemiş istediğimiz olucak diye.Sen ne demeyi düşünüyorsun?

evet canim biz sadece nikah yapicaz. Sonrasinda yakin cevreyle eglenceli bir yemek dusunuyoruz.

canim o kadar titiz bir insanim ki, o kadar cok soyledim ki nasil olmasi gerektigini. Once tanisacak aileler siz geliceksiniz biz gelicez sonrada söz olucak dedim. Zaten ask da oyle istiyordu. Hatta dün o eve gelirken yolda konustuk yuzuklerin yapilmasi icin bir hafta diyorlar nasil yetisicez hemen karar vermemiz lazim dedim, haftaya bakariz hemen sıkıstiririz 3-4gunde yaparlar merak etme sen dedi bana. Yani ocak ayi fikrimiz yoktu bizim. Kendisi dedi bana bu ay olmazsa kalir ocak sonuna diye bende bunun uzerine zaten gittim anneme soyledim. Bir tek ablanin lafiyla bozuldu planlar buna sinirleniyorum. Ben bu haftasonu gelelim mi size diye sor ablana dedim ama onlar tarih degistirdi. Bi de bu planla olursa 13.12.14olacak tarihimiz dedim karisik olmus ama olsun dedi.

Ben bu konuda son derece hakliyim. O yuzden hazmedemiyorum. 4saat uykuyla dolanicam bugun rezil oldum.

bende sordum neden diye ancak olurmus falan dedi. Simdi maddi desem, ben bu islerin basinda yaptim bu konusmayi. Ya zaten ustte yazdigim gibi 1saat icinde karar degisti. Ablasi o zaman olsun dedi o da aynen bana iletti iste. Belirsizlikten nefret ediyoum. Boyle arada kalmisliktan nefret ediyorum. Ayrica gecen sene annesirica etti hayattayken akrabalarini cagirip evde dua okundu bende gittim. Herkes nisanli misin evli misin yok degiliz dedim. Ustune bide babasi demesin mi bizimki simdilik evlilik istemiyor. Dustugum durumu dusunebiliyor musun. aslinda evlenmek tabi ki istiyordu ama adam birden deyiverdi oyle. Bu kez de ben annenin mevlutune gelmem o zaman dedim. Bidaha insanlarin sorulariyla ugrasamam dedim.

ya ben kadin hasta rica etti diye gittim ve hic istemedigim bi duruma dustum. Aynisini kendime yapmam bidaha.
Anladım canım sen senin yaptığın planın tek lala bozulmasına kızıyosun haklısında önemli olan sizin istekleriniz tabikide..

Moralim altust oldu. Dun konustuk sevdicekle demistim ya annesinin yildonumu geldi ocagin ilk haftasi diye. O sebepten söz bu ayda bi iki haftaya olucakti. Eger olmazsa da ocagin sonuna dogru kalicakti. Bu arada babam bizde onlara gidelim demisti. Bu haftasonu gideriz haftaya da soz olur diye hesap ediyordum. Ona gore isten yillik iznimi alicaktim. Simdi de ablasiyla konusmus ocagin sonunda olsun demis o da benimki de oyle olsun dedi. Kendimi salak gibi hissediyorum. Napiyim ablam ancak musait olurmus diyor. Annesinin mevlutunu yapip pesine bi hafta sonra nisan mi olur Allah askina. O subat ayina kalir.

derdim subatta olmasi da degil. Babam agirdan aliyor diye adama kizdim anneme sordurdum napicaksak karar versin diye simdi resmen vazgecmek gibi oldu.

Hep de derdim ki ne zaman yuzukleri takabileceksek o zaman bu ise girelim. Suruncemede kalmasin belirsizlik olmasin.

Ablanin ocakta olsun demesiyle hersey degisti. Suan nerdeyse vazgecicem evlenmicem.

kötü olmuş ama ama artık kısmet diyceksiniz canım hiç yıpratma kendini valla bu süreçleri hesaplamak istenen günü tutturmak büyük şans :)
tekrar konuşulcak demişsin bakalım nolcak :)

herkese günaydın kızlarr sabahtan beri temizlik yaptım silmediğim halı kapı pencere kalmadı perdelerde yıkandı şimdi onları takıcam sonra doğru banyoyaa hepinizi öpüyorum:KK73::KK73:

Back
X