- 22 Kasım 2014
- 3.162
- 2.155
- 248
İyiym canım sen nasılsın balayı oteli araştırıyorum hala :):) Nasılsın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiym canım sen nasılsın balayı oteli araştırıyorum hala :):) Nasılsın?
bitti canım :) bulaşıkları attım mutağa oturuyorum şimdi:)
çok yoruldum oturuyorum canım başım ağrıyo gibi denapıyosunuz gelincikler :)
canım karadeniz düşünmez misin uzungöl ayder falan :)İyiym canım sen nasılsın balayı oteli araştırıyorum hala :)
sevdicek yatağıma el koydu uyudu oben tek başıma oturuyorum
![]()
yok canım ya :) rahat uyusun sabah 5te uyanıyo zaten :)Sende git yanına uzan :)
yok canım ya :) rahat uyusun sabah 5te uyanıyo zaten :)
Benimkide uyanır canım :)Valla ben sevdiceğin yanına uzansam direk uyanır :)
Canım karadenize ilerde nasip olursa turla gitmek istiyorum ben heryerini gezip görmek istiyorum şimdi dinlenip huzurla tatil yapmak istiyorum.. :)canım karadeniz düşünmez misin uzungöl ayder falan :)
Hmm canım bence beğendiğin otelleri ara öyle bilgi al :)Canım karadenize ilerde nasip olursa turla gitmek istiyorum ben heryerini gezip görmek istiyorum şimdi dinlenip huzurla tatil yapmak istiyorum.. :)
Benimkide uyanır canım :)
Biz yaza düşünüyoz karadenizi inşallah:)Canım karadenize ilerde nasip olursa turla gitmek istiyorum ben heryerini gezip görmek istiyorum şimdi dinlenip huzurla tatil yapmak istiyorum.. :)
5te uyanıyo yoksa uyandırırdım :)Anladım uyansın istemiyorsun :) dinlensin o halde sen bilirsin![]()
En son aradığım otel 4 geceye 5200tl fıyat verdı :) o yuzden aramıyorum artık canımHmm canım bence beğendiğin otelleri ara öyle bilgi al :)
Bu ne güzel tepsidir böyle bayıldımmmmm :)kızlarrrr bu tepsi artık benimmm :)![]()
valla bende bayıldım netten alsam 100 lira kargosu filan 110 a denk gelcekti 50 ye aldımBu ne güzel tepsidir böyle bayıldımmmmm :)