2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlarr selamm ben geldım :))
Canım sakın kendıne dert etme arkadaslarımdanda duyuyorum bu durumu ogrencılerle alakalı da olabılıyo ve nedense bu matematık konusunda hep bu durum var yegenımın matematıgı iyi ama sınıfındakı cocukların genel anlamda notları kötüymüş uc bes kısı ıyı not alıyomus
canım işte bi tane bile 5alan yok:( ne yapsam nasıl anlatsam onu düşünüyorum :(

Onlarıda hallederde o şimdi beş taş peşinde benimde aklıma soktu tabiki :)
:-) :-) güzel duruyorlar he ama :-) ben daha o kısımlara geçemedim :-)
valla kuzum artık onun rahatlığı oluştu bende :)

ayy sorma renklerini parlaklık derecelerini kesimlerini karatlarını herşeyylerini ögrendimm o taşlar benim olcak:KK70:

Olsun kuzu sen ne kadar rahat olursan ( çokta değil ama :-) ) işler daha kolay ilerler bence ;)

Senin bıldıgın guzel ve uygun bı yer varmı ıstanbulda :KK43: nolur var de:KK17:

Var kuzum olma mı :) biraz mesajlara göz atma imkanım oldu da bence kendini sınırlama Anadolu Yakasında da güzel yerler var. Organizasyon Şirketleri zaten her yere geliyor fiyatta pek değişiklik olmuyor hatta benm arkadaş Mayıs'ta evlenecek o araştırıyordu ve liste yapıyordu en son :-) seninle paylaşırım listeyi aldığım zaman olur mu tatlım ;)

Ambalajın ustunde yazar acıldıktan sonra kac ay kullanılabılecegı ama acmadıgın surece sıkıntı yok kendımden bılıyorum :KK49:iki üç sene bekler
o zaman ben onlara bi el atıyım yavaş yavaş :)

Arkadaşlar selam,ben baya aranıza geç katıldım haziran ayına düğün yapmak istiyoruz,ama hala mekan arastırma asamasındayız.Konu ile ilgili yorum vardır diye mesajları okumakk istedim ama 1322 sayfayı tek tek incelemek imkansız sanırım:)Maşallah Allah muhabbetinizi artırsın:)Gelelim konuya İstanbulda Wonderland, Pendik Ada Tesisleri,Byotell,Marma Otel, gibi yerlede düğüne katılmış olan var mı?Ya da gidip görüp önerebileceğiniz bir yer ,yorumlarınızı bekliyorum:)Şimdeden çok teşekkürler..
merhaba hoşgeldin aramıza :)
ben daha söz nişan çeyiz aşamasında olduğum için düğün mekanıyla ilgili bi fikrim yok henüz ama sana yardımcı olabilcek birileri vardır aramızda büyük olasılıkla :)

:-) :-) güzel duruyorlar he ama :-) ben daha o kısımlara geçemedim :-)

Olsun kuzu sen ne kadar rahat olursan ( çokta değil ama :-) ) işler daha kolay ilerler bence :KK66:

bişey almıycam diyodum gittim kahve sunumu için tepsi aldım böylede rahatım :)
10428475_1586900814866325_5746686993043043608_n.jpg

Arkadaşlar selam,ben baya aranıza geç katıldım haziran ayına düğün yapmak istiyoruz,ama hala mekan arastırma asamasındayız.Konu ile ilgili yorum vardır diye mesajları okumakk istedim ama 1322 sayfayı tek tek incelemek imkansız sanırım:)Maşallah Allah muhabbetinizi artırsın:)Gelelim konuya İstanbulda Wonderland, Pendik Ada Tesisleri,Byotell,Marma Otel, gibi yerlede düğüne katılmış olan var mı?Ya da gidip görüp önerebileceğiniz bir yer ,yorumlarınızı bekliyorum:)Şimdeden çok teşekkürler..

Canm merhaba Anadolu yakısında bakıyorsun Anladığım kadarıyla :) sınırların neresi ona göre yardımcı olayım :) ada tesislerinin bir tane iç mekanı küçük hangisi hatırlayamadım ama :KK43: havuz başı güzel oluyor :) arkadasım wonderland a bakmış mekanına göre fiyatı biraz yüksekmiş.. Bütçeni de söylersen ona göre yardımcı olurum :):KK66:

ben daha söz nişan çeyiz aşamasında olduğum için düğün mekanıyla ilgili bi fikrim yok henüz ama sana yardımcı olabilcek birileri vardır aramızda büyük olasılıkla :)

Süper kuzum :) güle güle kahveleri ikram et emii :-) zaten hep öyle olmuyor mu insan almıcam dedikçe daha da alası geliyor Hahahaha :-)

Hoşbuldukk :)Bende öyle umuyorumm ve sabırsıklıkla bekliyorumm,bence şuan en tatlı dönemindesin bu işlerin sonradan stres daha da artıyo ,o yüzden keyfini çıkar:)

Canm merhaba Anadolu yakısında bakıyorsun Anladığım kadarıyla :) sınırların neresi ona göre yardımcı olayım :) ada tesislerinin bir tane iç mekanı küçük hangisi hatırlayamadım ama :KK43: havuz başı güzel oluyor :) arkadasım wonderland a bakmış mekanına göre fiyatı biraz yüksekmiş.. Bütçeni de söylersen ona göre yardımcı olurum :):KK66:

Süper kuzum :) güle güle kahveleri ikram et emii :-) zaten hep öyle olmuyor mu insan almıcam dedikçe daha da alası geliyor Hahahaha :-)

Hoşbuldukk :)Bende öyle umuyorumm ve sabırsıklıkla bekliyorumm,bence şuan en tatlı dönemindesin bu işlerin sonradan stres daha da artıyo ,o yüzden keyfini çıkar:)
valla şu an bile çok stresli bi durumdayım o olsun bu olsun ayy uda güzelmiş diye elime geçen tüm parayla bişeyler alıyorum bu çeyiz beni resmen sömürüyo :)

Ada tesislerinde havuzbaşına bakmaya gideceğiz haftasonu canım ama tarih sıkıntısı var istediğim tarihte gündüz müsait ya da cuma aksamı,eğer kafama göre yer bulamazsam değerlendircem.Evet anadolu yakasından bakıyoruz ,yemekli olacakve kişibaşı 40-50 arası olmalı çünkü davetli sayısı yüksek olacak.Yani şartlar oldukça zor,birkaç yere baktık hiçbiri içime sinmedi :(Wonderlandde içime sinmeyenlerden keşke masa örtüleri birazcık daha temiz ve ütülü olsaydı değerlendirebilirdim:)

Şimdiden almaya başlamakla çok iyi yapmışsın canım indirimleri takip et özellikle yoksa işin içinden çıkmak zor ,liste baya kabarık oluyo çünkü:)

Ada tesislerinde havuzbaşına bakmaya gideceğiz haftasonu canım ama tarih sıkıntısı var istediğim tarihte gündüz müsait ya da cuma aksamı,eğer kafama göre yer bulamazsam değerlendircem.Evet anadolu yakasından bakıyoruz ,yemekli olacakve kişibaşı 40-50 arası olmalı çünkü davetli sayısı yüksek olacak.Yani şartlar oldukça zor,birkaç yere baktık hiçbiri içime sinmedi :KK43:Wonderlandde içime sinmeyenlerden keşke masa örtüleri birazcık daha temiz ve ütülü olsaydı değerlendirebilirdim:)

Pinhan, nanna, marinanın bahçesi ( arkadasım Demişti bunu tam emin değilim nasıl bir yerdir vaktin olursa bakarsın;)) karayemiş tesisleri bu mekanlar Maltepe de :-);)
Duduzar, Gülistan Sofrası, Bjk tesisleri, Güzelyalı sosyal tesisleri var bunlar Pendik'te :)
Kartalda Ayazma, sahilde de 2yer var adları aklıma gelmedi big taxi ile yanyanalar..
Tuzla'da Veranda sosyal tesisleri, adli Restorant ve mercan taraflarında mekanlar var..

Bende nikah sonrası yemek düşünüyorm da bakalım tatlım nasıl olacak :( dediğin gibi fazla kişi tuzlu olabiliyor :(

Back
X