2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ayy bu tpikteki herkes çok tatlı:oops:
ben bu çeyizi alıyorum alıyorum bitmiyo :)

Geniş aile gibi :-) evet herkes çoook tatlı :KK22: dügün.com da hesap aracı var bir tane oradan kopya çekiyom bana kalsa dünde dediğim ürünler kaldı sadece işte ama oraya baksam oho çoğu şey eksik :KK34:

Ben öyle anladım demek ki kusura bakma canım :)
Hımm açıklama yapmış bak;sende ona göre cevap veririsin onlar da haklılar sonuçta yani çok para gidicek birşey değil bu ama yine de harcamalar olucak tabii manevi olarakta belki annesi için üzülüyordur yıldönümü olduğu için.Bak ne güzel söylemiş istediğimiz olucak diye.Sen ne demeyi düşünüyorsun?

rica ederim ne kusuru askolsun:KK19:

Konustuk canim eger maddiyatsa konu benim bi talebim yok biliyorsun dedim, o da evet ama bizimkilerin sana yapmak istedigi seyler varmis dedi. Annemle de konustum onemli degil dedi. Mevlute gitmicem dedim annem yanlis olur terslik yapmis olursun diyor:KK43: Bakalim o gunku ruh halime gore karar vericem buna. Sonuc olarak sevdicegimin bi sucu yok konustuk hallettik:KK50: Ocakta olacak.

vintage-pudra-buyuk-soz-nisan-yuzuk-tepsisi%20-600x600.jpg
kızlarrrr bu tepsi artık benimmm :)

Bu benim boyayip yuzuk tepsisi yaptigim model:KK49: Gule gule kullan:KK19:

Canım karacadan var bi kaç nvresimim aynı marka olmasına ragmen markalarında kaliteleri kendi mallarıyla birbirini tutmuyo ama hele bi tanesi çok dandik çıktı battanıyelı set almıştım sevgılıler gununde hıc begenmedm nevresımını yıkanınca nolcak bakalım görüciiiz :)

Bende karaca home dusunuyorum. Ama pamuk satenlerden. 2tane alicam. Senin o kalpli sanirim dedigin sadece pamuklu olmasi lazim.

İçimde bir his var çok güzel indirimler olacak, aranızda madame coco dan nevresim alan var mı acep o_O

vaar ben:KK76: Normal pamuklulardan aldim 2tane indirimden 50tl idi. Hic bisey yapmasam misafire kullanirim dedim.

Precious Precious bilemedim ki canım pamuklu oldugunu sanmıyorum ya cok serttı sanırım ve seyrek dokuluydu derinlerde olmasa bakardım ama kaldırdık hepsini :) amaaaan misafire kullanırım diye düşünüyorum onu :) Bu arada sevındm sevgilinle halletmenize :)

Günaydın kızlaaar :) yine okula geç kalıyorum :) öptüm hepinizi:)

Günaydın kızlar nasılsınızz ne var ne yok

Precious Precious bilemedim ki canım pamuklu oldugunu sanmıyorum ya cok serttı sanırım ve seyrek dokuluydu derinlerde olmasa bakardım ama kaldırdık hepsini :) amaaaan misafire kullanırım diye düşünüyorum onu :) Bu arada sevındm sevgilinle halletmenize :)

o sete bende bakmistim 400tl falandi yanlis hatirlamiyorsam. Icinde nevresim battaniye pike vardi galiba. Uygun gibi gelmisti fiyati, sonra ogrendim ki normal pamuklu nevresimmis vazgectim almadim. Karaca home'un pamuk satenine bi dokunsan yumusacik:KK37: Hatta ben sarev almayi dusunuyordum, karacaya dokununca fikrim degisti:KK6:

Askimin bi suçu yok ki aslinda. Dun gece de konustuk guzelce hallettik :)

Aşk neleri aşiyor şasiriyorum bazen, cok sert biri olabiliyorum zaman zaman ama konusunca kandiriyor beni:oops:

Kizlar dun nevresim konusu olmus okudum yazdim bende.

Haftasonu gectigimiz pazar askin ablasi falan bi yerde mobilya nevresim falan baktik, bitane begendi sanada alalim dedi ben de karaca homeda begendigim iki model var onlari alicam dedim. Bende size iki tane alicam istersen onlari ben alayim dedi. Bende sen alma o zaman ben aliyorum zaten dedim. Sen alsanda ben alirim yine en iyisi soyle ben alayim dedi. Soylesem mi sizce? Karaca home 200tl bitanesi nevresimin. Ben yuk olmak istemedim ama o istiyor.

Kizlar dun nevresim konusu olmus okudum yazdim bende.

Haftasonu gectigimiz pazar askin ablasi falan bi yerde mobilya nevresim falan baktik, bitane begendi sanada alalim dedi ben de karaca homeda begendigim iki model var onlari alicam dedim. Bende size iki tane alicam istersen onlari ben alayim dedi. Bende sen alma o zaman ben aliyorum zaten dedim. Sen alsanda ben alirim yine en iyisi soyle ben alayim dedi. Soylesem mi sizce? Karaca home 200tl bitanesi nevresimin. Ben yuk olmak istemedim ama o istiyor.
Canım almak istiyosa alsın en azından senin beğendiğin olur

Off bugün bide seminer varmış :((( birazdan dersim bitcek evde keyif yapcam diyodum :(

Back
X