- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
ayy ne yazcaktım diye düşünüyorumKuzum aysegulllkpln arkadaşa dedim de alıntısı olmadı sadece senin alıntıyı almış![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy ne yazcaktım diye düşünüyorumKuzum aysegulllkpln arkadaşa dedim de alıntısı olmadı sadece senin alıntıyı almış![]()
Ahahahahaayy ne yazcaktım diye düşünüyorum![]()
ayy bu tpikteki herkes çok tatlıAhahahahacanım yaa ne tatlısın
![]()
ayy bu tpikteki herkes çok tatlı
ben bu çeyizi alıyorum alıyorum bitmiyo :)
link atar mısın kuzum bulamadım :)Geniş aile gibievet herkes çoook tatlı
dügün.com da hesap aracı var bir tane oradan kopya çekiyom bana kalsa dünde dediğim ürünler kaldı sadece işte ama oraya baksam oho çoğu şey eksik
![]()
Ben öyle anladım demek ki kusura bakma canım :)
Hımm açıklama yapmış bak;sende ona göre cevap veririsin onlar da haklılar sonuçta yani çok para gidicek birşey değil bu ama yine de harcamalar olucak tabii manevi olarakta belki annesi için üzülüyordur yıldönümü olduğu için.Bak ne güzel söylemiş istediğimiz olucak diye.Sen ne demeyi düşünüyorsun?
kızlarrrr bu tepsi artık benimmm :)![]()
Canım karacadan var bi kaç nvresimim aynı marka olmasına ragmen markalarında kaliteleri kendi mallarıyla birbirini tutmuyo ama hele bi tanesi çok dandik çıktı battanıyelı set almıştım sevgılıler gununde hıc begenmedm nevresımını yıkanınca nolcak bakalım görüciiiz :)
İçimde bir his var çok güzel indirimler olacak, aranızda madame coco dan nevresim alan var mı acep![]()
link atar mısın kuzum bulamadım :)
Günaydııınn :)Günaydın güzel gelincikler![]()
günaydın cnm nbr nasılsınTa Ta Ta tammm günaydınn![]()
Precious bilemedim ki canım pamuklu oldugunu sanmıyorum ya cok serttı sanırım ve seyrek dokuluydu derinlerde olmasa bakardım ama kaldırdık hepsini :) amaaaan misafire kullanırım diye düşünüyorum onu :) Bu arada sevındm sevgilinle halletmenize :)
Günaydın kızlaaar :) yine okula geç kalıyorum :) öptüm hepinizi:)
Günaydın güzel gelincikler![]()
Günaydın kızlar nasılsınızz ne var ne yok
Ta Ta Ta tammm günaydınn![]()
Gunaydin güzel gelinler![]()
Canım almak istiyosa alsın en azından senin beğendiğin olurKizlar dun nevresim konusu olmus okudum yazdim bende.
Haftasonu gectigimiz pazar askin ablasi falan bi yerde mobilya nevresim falan baktik, bitane begendi sanada alalim dedi ben de karaca homeda begendigim iki model var onlari alicam dedim. Bende size iki tane alicam istersen onlari ben alayim dedi. Bende sen alma o zaman ben aliyorum zaten dedim. Sen alsanda ben alirim yine en iyisi soyle ben alayim dedi. Soylesem mi sizce? Karaca home 200tl bitanesi nevresimin. Ben yuk olmak istemedim ama o istiyor.