- 1 Aralık 2014
- 1.571
- 9.385
- 208
Aaay tatlı telas ve kararsızlıklar:) dugun nezamanevet canım haftalardır karar veremıyorum balayı ıcın :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaay tatlı telas ve kararsızlıklar:) dugun nezamanevet canım haftalardır karar veremıyorum balayı ıcın :)
24 ağustos 2015 nasipse canım :) Evet çok tatlı çok güzel heycanlar ama çok stresli otelde tökezledim kaldım ohoooo sonrasını düşünemiyorum bile ben :)Aaay tatlı telas ve kararsızlıklar:) dugun nezaman
Benımde o zamanlar olabılır demekkı ben bazı seylerın stresıne arada takılıyosam haksız degılmısım yanı:) darısı basıma bı an önce su tarıh belli olsa varya taslar yerıne oturacakta işte marastan burya gelcekler konsmak ıcın ocak ayı tatıl zamanı beklenıyo24 ağustos 2015 nasipse canım :) Evet çok tatlı çok güzel heycanlar ama çok stresli otelde tökezledim kaldım ohoooo sonrasını düşünemiyorum bile ben :)
Biz salonu tutalı 2 ay olustur belkıde gecmedıyse şayet.. O zaman bile benım önümdeki arkamdakı tarıhlerden dolu olanlar vardı.. illakı bulursun canım ama gonlune gore olmayabılır veya pahalı olur yada hepsi rast gider bilemezsin ama erken tutmakta her açıdan yarar var bence :) Çok şükürki çabuk ayarladık onu balayı gıbı ugrastırmadı benıBenımde o zamanlar olabılır demekkı ben bazı seylerın stresıne arada takılıyosam haksız degılmısım yanı:) darısı basıma bı an önce su tarıh belli olsa varya taslar yerıne oturacakta işte marastan burya gelcekler konsmak ıcın ocak ayı tatıl zamanı beklenıyoozamana salona kuaforlere bıle randevu yerı kalmaz belkide
![]()
Ya dugun kına için bulsam ınan balayını dert etmem ay nıyeyse böle bazen düşününce cok gerılıyorum hıc bısem belli degıl ocakta netlesıcek ama kafamda deli sorular mobılyayı nerden alırz dugun cekımı nasıl olur istedıgım kuafore randevu alabılırmıyımBiz salonu tutalı 2 ay olustur belkıde gecmedıyse şayet.. O zaman bile benım önümdeki arkamdakı tarıhlerden dolu olanlar vardı.. illakı bulursun canım ama gonlune gore olmayabılır veya pahalı olur yada hepsi rast gider bilemezsin ama erken tutmakta her açıdan yarar var bence :) Çok şükürki çabuk ayarladık onu balayı gıbı ugrastırmadı benı
bi ikimiz ankaradayiz ailelerde ankarada memur da degiliz burda kalcaz yani :) atansak bile bakanliklara ataniriz yine ankara yani :)Vardır bir bildiği erkek arkadasının guvenılır bulmıyoda olabılır semtiHayır benım yerım yurdum belli olsa ev alalım dıcem ama suan tayın olayları bıtmeden ımkansz ıns bı an once kavusuruz kendı evımızın anahtarına
(
hiç şaşırmadım canım meb yaniCanım çok mantıksız ya uygulanabilir bişe anlatmıyolar
Hayırlı cumalar canlarım yaşasın cumaa![]()
Benide şaşırtmıyo canım :)hiç şaşırmadım canım meb yani![]()
Evet kuzu yaaa. Keske kimse calismasa c.tesiŞu cumartesi bana da tatil olaydı iyiydi![]()
Gunaydin canim cokk sevindim annenin iyilesmesine ama sen de kendine dikkat et. Sicak biseyler iç bol bolgreenandblue
tasarimcibayan
YEKTA61
fid
math27
Günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar diliyorum kimine göre haftanın son iş günü kimine göre değil (benim gibi) Bana da yarından sonra tatil 1 güncük ama olsun yine de mutluyum,üstelik hastayımda nezle oldum sanırım grip aşamasına geçmeden iyileşmem lazım hasta olmayı hiç sevmiyorumGüne sıcak bir çay ve simitle başladım annecim evde iyileştirdim dün çok şükür daha iyiydi bu sabah beni merak eden ve özleyen canım arkadaşlarıma kucak dolusu sevgiler
![]()