2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

greenandblue greenandblue tasarimcibayan tasarimcibayan YEKTA61 YEKTA61 fid fid math27 math27

Günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar diliyorum kimine göre haftanın son iş günü kimine göre değil (benim gibi) Bana da yarından sonra tatil 1 güncük ama olsun yine de mutluyum,üstelik hastayımda nezle oldum sanırım grip aşamasına geçmeden iyileşmem lazım hasta olmayı hiç sevmiyorum :KK43: Güne sıcak bir çay ve simitle başladım annecim evde iyileştirdim dün çok şükür daha iyiydi bu sabah beni merak eden ve özleyen canım arkadaşlarıma kucak dolusu sevgiler :KK68::KK68::KK68:
Çok şükür iyileşmiş annen canım sende dikkat et kendine:KK36:

greenandblue greenandblue tasarimcibayan tasarimcibayan YEKTA61 YEKTA61 fid fid math27 math27

Günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar diliyorum kimine göre haftanın son iş günü kimine göre değil (benim gibi) Bana da yarından sonra tatil 1 güncük ama olsun yine de mutluyum,üstelik hastayımda nezle oldum sanırım grip aşamasına geçmeden iyileşmem lazım hasta olmayı hiç sevmiyorum :KK43: Güne sıcak bir çay ve simitle başladım annecim evde iyileştirdim dün çok şükür daha iyiydi bu sabah beni merak eden ve özleyen canım arkadaşlarıma kucak dolusu sevgiler :KK68::KK68::KK68:

Seda sayan gibi giriş yapmışsın kuzu :KK53::KK53::KK53: Sevindim anneciğinin iyi olmasına..Sende şifayı kaptın demek, bol sıvı tüket canım benim çok geçmiş olsunnnn:KK68::D

Seda sayan gibi giriş yapmışsın kuzu :KK53::KK53::KK53: Sevindim anneciğinin iyi olmasına..Sende şifayı kaptın demek, bol sıvı tüket canım benim çok geçmiş olsunnnn:KK68::D

Öyle mi olmuş bu Orya girişi ama :) :) Sağol canım ya iyi çok şükür sanırsam bende kaptım evet nefes alamıyorum burnumdan ve başım ağrıyo umarım çok uzun sürmez :KK60:

Evet kuzu yaaa. Keske kimse calismasa c.tesi:KK12:

Evet ya toplanıp patronun üstüne mi yürüsek :KK53::KK62:

Ayy deli oluyorum, hepi topu birgün, kendime mi ayırayım, aileme mi , sevgilime mi? Bundan önceki şantiye de iki haftada bir pazar da nöbete gidiyordum, resmi tatil denen birşey de yoktu.Burda da arada pazar oluyo ama en azından resmi tatiller var..Biraz daha uğraşırsam cumartesi çalışmayan işi de bulucam :KK53::KK53:

Ayy deli oluyorum, hepi topu birgün, kendime mi ayırayım, aileme mi , sevgilime mi? Bundan önceki şantiye de iki haftada bir pazar da nöbete gidiyordum, resmi tatil denen birşey de yoktu.Burda da arada pazar oluyo ama en azından resmi tatiller var..Biraz daha uğraşırsam cumartesi çalışmayan işi de bulucam :KK53::KK53:
Benim erkek arkadasimda insaat sektorunde. O da gecen sene santiyede calisiyordu hic pazari yoktu ama sonra biriktirip kisin 2 ay filan izin kullaniyordu. Simdi merkezde allahtan ama hala buyuk is alinca calisiyor pazarlari da :cry::KK42:

Ay bi de bakim flnda var hicbiseye zaman kalmiyor :( evde tembellik bile yapamiyosun

Benim erkek arkadasimda insaat sektorunde. O da gecen sene santiyede calisiyordu hic pazari yoktu ama sonra biriktirip kisin 2 ay filan izin kullaniyordu. Simdi merkezde allahtan ama hala buyuk is alinca calisiyor pazarlari da :cry::KK42:

Evet bazı şirketler öyle yapıyor, ama taşeronlarda öyle mantık yok..Net maaşla sömür sömürebildiğin kadar..:KK14:

Ay bi de bakim flnda var hicbiseye zaman kalmiyor :KK43: evde tembellik bile yapamiyosun

Vallahi kuaföre bile gitmek lüks oluyo bazen, temel ihtiyaçlardan gidiyorum en fazla, öyle fön çektirim manikür, pedikür hak getire..zaten inşaata geliyorsun o durumda çok komik olurdum :KK53:

günaydın güzel gelincikler ben artık diyete girdim yani tam olarak diyette değil abur cubur hamur işi şeker artık hayatımda yok....
bugün aynaya baktımda grüntümden çok hoşlanmadımm vee kısmet olursa bi kaç ay sonra nişanım var :(
bu şekilde olmaz :(
bu sabah başladım beyaz peynir yumurta 4 zeytin ve şekersizz çay...
kalktığımdan beri 1 litre su içtim
20 mekik çektim
umarım işe yarar :(

Doğrudur canım bazıları mesai veriyo, bazıları da pazar günü yerine hafta içi birgün izin veriyo.
Evet canim sizin sektor oyle iste malesef :(
greenandblue greenandblue tasarimcibayan tasarimcibayan Maşallah muhabbetiniz bol olsun kızlar :) Konuya katılamıyorum bende okuyorum sadece :)
Canimm sen de katil :) ben de erkek arkadasimdan dolayi biliyorum biraz :)
günaydın güzel gelincikler ben artık diyete girdim yani tam olarak diyette değil abur cubur hamur işi şeker artık hayatımda yok....
bugün aynaya baktımda grüntümden çok hoşlanmadımm vee kısmet olursa bi kaç ay sonra nişanım var :KK43:
bu şekilde olmaz :KK43:
bu sabah başladım beyaz peynir yumurta 4 zeytin ve şekersizz çay...
kalktığımdan beri 1 litre su içtim
20 mekik çektim
umarım işe yarar :KK43:
gunaydin canim :) ben de surekli diyetteym ama bi kac saatlik:KK47: boyun ve kilon kac ?:KK76:

Back
X