Teşekkür ederim :) Ben mi çok takılıyorum bilmiyorum da öyle işte. Bu tiplerden bolca var etrafımda, ne kadar dikkat edersem edeyim ahmaklardan kurtulamıyorum
Densiz işte var böyle insanlar ayrıca evliliğe meraklı biri de olabilirdin kötü bişey mi bu milletin asabını bozmaktan keyif alıyorlar işteO değil de bu insanlar biraz patavatsız olabilir mi? Evli, yaşıtım olan bi kızla evlilikle ilgili üstünkörü konuşmuştuk, sonra bugün de daha samimi bi arkadaşıma çeyizle ilgili soru sorunca ne meraklıymışsın evliliğe dedi, yuuuh diye kaldım. Meraklı değilim fikir danışıyorum sen evlenirken kimseye danışmadın heralde dedim. Asabım bozuldu. Bu tipler hep bana mı denk geliyor anlamıyorum. Evlenmeye meraklı denilecek en son insan bile ben olamam, ona canım sıkılıyor.
Aynen öyle zaten bide hıc beklemedıgın ınsandan bu gıbı seylerı duymak dahada şoka sokuyo adamı ınsanlar bı garıpHani insan olmadığı ya da aklından bile geçmeyen şeyle itham edilince önce bi afallıyo. Yine de çok bozmak istemedim. ama doğru diyosun yapıştırıcaksın cevabı kötülükse sen de yapıcaksın kötülük
Kızlar biliyorsunuz bugün eminönüne gitmiştik annemle bohça için valizleri aldık 2 adet, pierre cardinden beğendiğim bi takım var gecelik sabahlık ve iç çamaşırı onları da aldım fotolarını yüklüyorum bir de 8 tlye çok tatlı bi amerikan servisi aldım 10 adet var içinde kaliteli bişey değil zaten çokta ucuz ama yırtılana kadar kullanırım dedim
Eki Görüntüle 1326765
Eki Görüntüle 1326769
Kızlar resimde net değil gibi koyu lacivert ve kırmızı u.s.polodan aldık marka düşünmüyordum ama süper valizler yaa görünce farkı anlıyorsunuz cidden aynısı birbirinin renkleri dışında
Eki Görüntüle 1326770
Bunda da iç çamaşırım siyah tabi ki kutuda ki resme aldanmayın
Eki Görüntüle 1326771
Amerikan servisim (günlük) bir de 2 tane üzerinde adlarımızın yazdığı amerikan servisi yaptırıcam mutfak masasına sevdiceğimle benim için
Eki Görüntüle 1326772
Bunu da 2 gün önce sevdiceğimle almıştım bu sabahlığa aşık olmuştum dokununca hemen aldırdım oyshodan kızlar mağazaya girin bi dokunun öyle yumuşak
Kızlar biliyorsunuz bugün eminönüne gitmiştik annemle bohça için valizleri aldık 2 adet, pierre cardinden beğendiğim bi takım var gecelik sabahlık ve iç çamaşırı onları da aldım fotolarını yüklüyorum bir de 8 tlye çok tatlı bi amerikan servisi aldım 10 adet var içinde kaliteli bişey değil zaten çokta ucuz ama yırtılana kadar kullanırım dedim
Eki Görüntüle 1326765
Eki Görüntüle 1326769
Kızlar resimde net değil gibi koyu lacivert ve kırmızı u.s.polodan aldık marka düşünmüyordum ama süper valizler yaa görünce farkı anlıyorsunuz cidden aynısı birbirinin renkleri dışında
Eki Görüntüle 1326770
Eki Görüntüle 1326771
Amerikan servisim (günlük) bir de 2 tane üzerinde adlarımızın yazdığı amerikan servisi yaptırıcam mutfak masasına sevdiceğimle benim için
Eki Görüntüle 1326772
Bunu da 2 gün önce sevdiceğimle almıştım bu sabahlığa aşık olmuştum dokununca hemen aldırdım oyshodan kızlar mağazaya girin bi dokunun öyle yumuşak
Valla ben tayin durumu yuzunden banyom ne renk olur bılmıyorumtatlım banyo alcak esya yı evinin banyosuna göre al cnm bende oyle yapyorum cnm şimdiden kına felan yapacaksan onlar için ne iştiyorsan onları hazırla ben simdiden gelin ciçekim aldım kuzu=)
Canım hepsi ayrı ayrı güzel güle güle güzel günlerde kullan inşallahhh :) Bayıldım hepsine
Teşekkür ederim kızlarr aminn hepimizde mutlulukla huzurla kullanalım aldıklarımızı inşallahhay tatlım çok güzeller cnm benim güle güle kulan cnm benim=)
Teşekkür ederim kızlarr aminn hepimizde mutlulukla huzurla kullanalım aldıklarımızı inşallahhyarında aşkla buluşucaz kısmetse sadece pijama takımı alalım diyorum yarın da kıyafeti falan haftaiçii tekrar gidecem o zaman alırım sonra ki hafta da alyanslarımızı alsaaakkkkkkk ayyyyyyy heyecanlandımmmmmm
Valla ben tayin durumu yuzunden banyom ne renk olur bılmıyorumoyuzden krem agırlıklı yapıcam banyoyu aralarda hafıf pembe olarak:) valla kına ıcın dusunuyorum kına organızasyonmu tutsam yoksa tutmasammo dıye bu durum kafamda netleşirse ona göre hareket edecegım:)
tasarimcibayan H hayatalya
Kızlar teşekkür ederim her ay olan şey ama bu sefer bayaa ağrım var çok sağolun öpüyorum
Aaaiiiyyy bayıldım oyshooo cokkk tatlııı yaaa yumusacık ama pıyasaya göre bıra tuzlu kaca aldın kuzum, valızlerınde fıyatını merak edıyorum bende alcam cunku bohca ıcınKızlar biliyorsunuz bugün eminönüne gitmiştik annemle bohça için valizleri aldık 2 adet, pierre cardinden beğendiğim bi takım var gecelik sabahlık ve iç çamaşırı onları da aldım fotolarını yüklüyorum bir de 8 tlye çok tatlı bi amerikan servisi aldım 10 adet var içinde kaliteli bişey değil zaten çokta ucuz ama yırtılana kadar kullanırım dedim
Eki Görüntüle 1326765
Eki Görüntüle 1326769
Eki Görüntüle 1326770
Eki Görüntüle 1326771
Eki Görüntüle 1326772
Ay hepimizi bekliyordur güzel günler inşallah canım benim aminnnnGüzel günler sizi bekliyor canım çok mutlu olun inşallah
Senin de karnın ağrıyormuş kuzucum geçmiş olsun yaa valla sıcak tutu sıcak bişeyler iç başka ne denir bilmiyorum bende çok çekiyorum o ağrıyıGüzel günler sizi bekliyor canım çok mutlu olun inşallah
Vaoovv buda güzelll zaten burda kızlarlada konustum:) herkez bu fıkırde kına org. Tutmazsam kendım ayarlayacagım:)ay o renkte güzel tatlım benim güle güle kulan cnm organızasyon tutma istersen ben kendim ayrladım kız arkadslarıma ta el kınası ay yaptıyorum kız arkadslarıma konusan bolanlar felan oyle yani tatlım =)
Valla ben tayin durumu yuzunden banyom ne renk olur bılmıyorumoyuzden krem agırlıklı yapıcam banyoyu aralarda hafıf pembe olarak:) valla kına ıcın dusunuyorum kına organızasyonmu tutsam yoksa tutmasammo dıye bu durum kafamda netleşirse ona göre hareket edecegım:)
Senin de karnın ağrıyormuş kuzucum geçmiş olsun yaa valla sıcak tutu sıcak bişeyler iç başka ne denir bilmiyorum bende çok çekiyorum o ağrıyı
evet cnm benim sana resim felan yollarım bildimiz taç degil ama degişik seyler yap cnm ve bu sene moda kokulu sabunlar var ben düğünde dagıtacam ama olsun sende kınada felan dagıta bilirsın tatlımVaoovv buda güzelll zaten burda kızlarlada konustum:) herkez bu fıkırde kına org. Tutmazsam kendım ayarlayacagım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?