2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Densiz işte var böyle insanlar ayrıca evliliğe meraklı biri de olabilirdin kötü bişey mi bu milletin asabını bozmaktan keyif alıyorlar işte

Kızlar biliyorsunuz bugün eminönüne gitmiştik annemle bohça için valizleri aldık 2 adet, pierre cardinden beğendiğim bi takım var gecelik sabahlık ve iç çamaşırı onları da aldım fotolarını yüklüyorum bir de 8 tlye çok tatlı bi amerikan servisi aldım 10 adet var içinde kaliteli bişey değil zaten çokta ucuz ama yırtılana kadar kullanırım dedim

Kızlar resimde net değil gibi koyu lacivert ve kırmızı u.s.polodan aldık marka düşünmüyordum ama süper valizler yaa görünce farkı anlıyorsunuz cidden aynısı birbirinin renkleri dışında

Bunda da iç çamaşırım siyah tabi ki kutuda ki resme aldanmayın

Amerikan servisim (günlük) bir de 2 tane üzerinde adlarımızın yazdığı amerikan servisi yaptırıcam mutfak masasına sevdiceğimle benim için

Bunu da 2 gün önce sevdiceğimle almıştım bu sabahlığa aşık olmuştum dokununca hemen aldırdım oyshodan kızlar mağazaya girin bi dokunun öyle yumuşak

Aynen öyle zaten bide hıc beklemedıgın ınsandan bu gıbı seylerı duymak dahada şoka sokuyo adamı ınsanlar bı garıp

Canım hepsi ayrı ayrı güzel güle güle güzel günlerde kullan inşallahhh :) Bayıldım hepsine

ay tatlım çok güzeller cnm benim güle güle kulan cnm benim=)

tatlım banyo alcak esya yı evinin banyosuna göre al cnm bende oyle yapyorum cnm şimdiden kına felan yapacaksan onlar için ne iştiyorsan onları hazırla ben simdiden gelin ciçekim aldım kuzu=)
Valla ben tayin durumu yuzunden banyom ne renk olur bılmıyorum oyuzden krem agırlıklı yapıcam banyoyu aralarda hafıf pembe olarak:) valla kına ıcın dusunuyorum kına organızasyonmu tutsam yoksa tutmasammo dıye bu durum kafamda netleşirse ona göre hareket edecegım:)

Canım hepsi ayrı ayrı güzel güle güle güzel günlerde kullan inşallahhh :) Bayıldım hepsine
ay tatlım çok güzeller cnm benim güle güle kulan cnm benim=)
Teşekkür ederim kızlarr aminn hepimizde mutlulukla huzurla kullanalım aldıklarımızı inşallahh yarında aşkla buluşucaz kısmetse sadece pijama takımı alalım diyorum yarın da kıyafeti falan haftaiçii tekrar gidecem o zaman alırım sonra ki hafta da alyanslarımızı alsaaakkkkkkk ayyyyyyy heyecanlandımmmmmm

Güzel günler sizi bekliyor canım çok mutlu olun inşallah

ay o renkte güzel tatlım benim güle güle kulan cnm organızasyon tutma istersen ben kendim ayrladım kız arkadslarıma ta el kınası ay yaptıyorum kız arkadslarıma konusan bolanlar felan oyle yani tatlım =)

Aaaiiiyyy bayıldım oyshooo cokkk tatlııı yaaa yumusacık ama pıyasaya göre bıra tuzlu kaca aldın kuzum, valızlerınde fıyatını merak edıyorum bende alcam cunku bohca ıcın Çamasırlarda güzel.zaten önemli bi detay :)) ben bayaa kozmetık parfum bakım urunu camasır pıjama gunluk bluz esofman tsort hırka stokluyorm ama eksıgım cok :) genel ceyız lıstem bıtsın en sona kişisel ürünleri alıcam

ay o renkte güzel tatlım benim güle güle kulan cnm organızasyon tutma istersen ben kendim ayrladım kız arkadslarıma ta el kınası ay yaptıyorum kız arkadslarıma konusan bolanlar felan oyle yani tatlım =)
Vaoovv buda güzelll zaten burda kızlarlada konustum:) herkez bu fıkırde kına org. Tutmazsam kendım ayarlayacagım:)

ay cnm güzel renkler güle güle kullan tatlım organızasyonna gerek yok aslında tatlım ben mesala kız arkadaslarıma taç yaptıyorum ayna yaptıryorum kına felan oyle yani ama sen bilirsin ginede tatlım benim =)

Vaoovv buda güzelll zaten burda kızlarlada konustum:) herkez bu fıkırde kına org. Tutmazsam kendım ayarlayacagım:)
evet cnm benim sana resim felan yollarım bildimiz taç degil ama degişik seyler yap cnm ve bu sene moda kokulu sabunlar var ben düğünde dagıtacam ama olsun sende kınada felan dagıta bilirsın tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…