2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Neden set seklınde alıyosun canım bence ayrıda olusturabılırsın gayet güzel olur pijama takımı daginın cok güzel arkdsm ceyızıne aldı. Esarpta git akerden bak cok güzel oluyo ayakkabı da zaten bir sürü cesıt marka var cantaya gelince orjınal markalar pahalı oluyo yanı ınternetten bak ama bence markaya pek takılma kalıtesıne bak

Ay cnm nisanda allahın izni ile yok bende öyle stres yapıyorum çevre biraz etkiliyor tatlım
Takılma hiç birine gelinlikçiler bana dedi 2ay kala tam zamanı diye. Hatta son 15gün bile yeterliymiş öyle diyolar :)

Yok canım üst kattan geliyodur. Geçti çünkü bi anlık bi korkuydu o
Tamam kuzu dikkat et senin yerinde olsam bende sinirlenirdim nişanlıma insan biraz merak etmesini telaş yapmasını izliyor yada gelmeye çalışması gerekiyordu dikkat et demese etmeyeceksin sanki

Kuzu set olunca desen aynı oluyor ondan dedim yoksa set şart değil tabi ki çantalardan hiç anlamıyrum o yüzden bilemiyorum ki fiyatları nedir pahalısı kaçtan başlar falan

Tamam kuzu dikkat et senin yerinde olsam bende sinirlenirdim nişanlıma insan biraz merak etmesini telaş yapmasını izliyor yada gelmeye çalışması gerekiyordu dikkat et demese etmeyeceksin sanki
Ya ben tavrına sinir oldum. Hemen yan apartmanda bide uzakta değil. Ya kızlar böyle değildi çok değişti nişandan sonra ne yapcam ben ya

Sessızlık oldugu ıcın en ufak tıkırtı dıkkatını ceker korkma kapını camını kıtle Allahın ıznıyle bıseycık olmaz

Ya ben tavrına sinir oldum. Hemen yan apartmanda bide uzakta değil. Ya kızlar böyle değildi çok değişti nişandan sonra ne yapcam ben ya
Sana öyle gelıyo olabılırmı belkı sen korktugun ıcın sana öyle geldıgını dusunmustur oyuzden öyle tepkı vermıstır. Bırde bız kızların genel bı durumu bu hanı nısanlanınca yada evlenınce degsırımı korkusu.hemen teşhis koyma nısanlına kenınıde uzme

Yok canm tek bu konu değil. Birden fazla durum var bunu ispatlayan

Kuzu set olunca desen aynı oluyor ondan dedim yoksa set şart değil tabi ki çantalardan hiç anlamıyrum o yüzden bilemiyorum ki fiyatları nedir pahalısı kaçtan başlar falan
Valla ben söz alısverısımde 120 liraydı galıba tam hatrlamıyorum bı canta aldım gayette guzel her fıyata uygun var sen kalıte ve model sec gerısı gelır

o ağızları torba gibi büzesim var da..

Çok beğendim çok güzel şeyler almışsın. o pierre cardin sabahlığında hala gözüm var alamadım :)) güzel gecelerde giy :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…