- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Şerefsiz işte tövbe yaRabbim yaa ne insanlar varBizde tamam diyip alsak vicdanı sızlamıcak düşüN
Oyyyyyy kuzum yaa bak atlattın sonunda çok sevindimKızlar hepinize Günaydın..herkese çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için. Dün aksama geçeyim hemen,saat 08:00 de geldi, bizimkiler çok sıcak davrandı, babam çok şaşırttı beniÇay ve ikramlar derken saat 12 ye geliyordu gittiğinde..Olumsuz birsey olmadı çok şükür. Iki hafta sonra ailesini davet etti babam tanışmak için..sanırım ocak ta da nişan olacak kismetse. .benden haberler bunlar
bende sınavdaydım sevdiceğim götürüp getirdi sınavın en güzel yanı onu görmektiiKızlarrr iyi akşamlar hepinizee sevdiceğimleydim bugün çanta ayakkabı alırız demiştik ama almadık sinemaya gitik kendimize zaman ayırdık daha çok bir de benim meşhur migrenim bugünde tuttu (regl dönemimdeyim hergün tutuyor zaten) neyse önümüzde ki hafta kısmetse onu ve kıyafet falan alırız inşallah.. Siz ne yaptınız bugün nasıl geçti? greenandblue kuzu yazmış mısın bugün bakmadım şimdi bakıyorum en çok senin durumunu merak ediyorum nasıl geçti dün?
Kızlarrr iyi akşamlar hepinizee sevdiceğimleydim bugün çanta ayakkabı alırız demiştik ama almadık sinemaya gitik kendimize zaman ayırdık daha çok bir de benim meşhur migrenim bugünde tuttu (regl dönemimdeyim hergün tutuyor zaten) neyse önümüzde ki hafta kısmetse onu ve kıyafet falan alırız inşallah.. Siz ne yaptınız bugün nasıl geçti? greenandblue kuzu yazmış mısın bugün bakmadım şimdi bakıyorum en çok senin durumunu merak ediyorum nasıl geçti dün?
ayy çok sevindim senin adına :) beni de annem şaşırtmıştı:) hiç istemiyodu hatta son dk ya kadar yüzü hep asıktı ama öyle bi karşıladı ki ben noluyo ya dedim:)
Tamam canım şimdi web sitesinden baktım cidden beğendim bir sürü modeliforever newda minik çantalar çok tatlı oluyo kuzum mutlaka bak :)
Teşekkür ederim kuzucum bu dönem hep böyle yaa apranaxla ancak geçiyor o da geçmediği de çok oluyoriyi aksamalar cnm bizde iyiyiz dikkat kendi gecmiş olsun cnm=)
İyiyiz canım nerelerdesin sen yaaa bi dün mü ondan önceki gün mü ne girdin ondan öncesinde cde yoktun uzun zamandırmeraba kızlarr çoktandır yokumm nasılsınız bakalımmm
Teşekkür ederim canım yaa ortaokuldan beri migren hastasıyımayrıca geçmiş olsun canımcımmm
greenandblue Canımmm çok sevindim bak ben sana dedim dimi herşey güzel olucak diyee ohh bayaa da oturmuş 2 hafta mıı Hazırlıklara başlaa (korkutayım seni azıcık)
@tubbb Çok sağol canım eh işte geçicek inşallah en kısa zamanda :)
çok iyi biliyorumm canımm annemin de var migreni hatta şuan tuttu yineeTeşekkür ederim canım yaa ortaokuldan beri migren hastasıyım
gunaydın tatlım hadi hayırlı olsun simdiden tatlım=)
sormaa yaa benim söz.. teyzemin düğünü üstüne sınav derken giremedim bi türlü..atlattım ama neysekii dün ve bugün girdm işte önceki günler de çalışıyodum sınava..Tamam canım şimdi web sitesinden baktım cidden beğendim bir sürü modelipeki nerelerde mağazası var foreverın?
Teşekkür ederim kuzucum bu dönem hep böyle yaa apranaxla ancak geçiyor o da geçmediği de çok oluyor
İyiyiz canım nerelerdesin sen yaaa bi dün mü ondan önceki gün mü ne girdin ondan öncesinde cde yoktun uzun zamandır
Bende bugün bakmaya doyamıyordum kuzuma yaaa sevgi güzel şey hacıbende sınavdaydım sevdiceğim götürüp getirdi sınavın en güzel yanı onu görmektii
Bende bugün bakmaya doyamıyordum kuzuma yaaa sevgi güzel şey hacı
Geçmiş olsun kuzum yaaa ahhhh ahhh tedavisi de yok şunun yaçok iyi biliyorumm canımm annemin de var migreni hatta şuan tuttu yinee
malesef yok ama nane yağıyla şakakları ovmak iyi geliyo biraz dene derim kuzummGeçmiş olsun kuzum yaaa ahhhh ahhh tedavisi de yok şunun ya
Onu denedim canım mentollü merhem var bende de ama kokusu geçince tekrar azıyor ağrımmalesef yok ama nane yağıyla şakakları ovmak iyi geliyo biraz dene derim kuzumm
Allah şifa versin canım benimmOnu denedim canım mentollü merhem var bende de ama kokusu geçince tekrar azıyor ağrım
Şerefsiz işte tövbe yaRabbim yaa ne insanlar var
Oyyyyyy kuzum yaa bak atlattın sonunda çok sevindimAilelere yansıdı mı hızlanıyor her şey sanki çok sevindim adınıza canım hayırlı olsun diyeyim kuzu benim nişandan sonra seninki olacak demek ki hepimiz babalarımızdan çekiniyoruz bu durumda nasıl davranır üstüne gider mi çocuğun falan diye ama hepimizi şaşırtıyorlar farkında mısınız? Demek ki biz ya babalarımızı gözümüzde çok abartıyoruz ya da yerine göre nasıl davranmaları gerektiğini gayet iyi biliyorlar.. Erkek arkadaşını ailesiyle tanıştırmayan kızçelerimizin dikkatine!!! TELAŞ YAPMAYIN HERŞEY GAYET YOLUNDA GİDİYOR ..
Amin her hastaya şifa versin yavrum sağolasınAllah şifa versin canım benimm
İnşallah canım arada aksilikler çıkarmış öyle diyorlar ama genelde böyle gitsin, arada ki sevgi saygı azalmasın önemli olan buÇok teşekkür ederim canım..oldukça şaşırttı beni gerçekten.Ablamda biraz sıkıntı çıkarmıştı o yüzden çok çekindim..Herhalde tek başına geldi diye yüklenmedi fazla...Çok şükür Allaha herşey yolunda gitti..umarım böyle de devam eder..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?