2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bizde tamam diyip alsak vicdanı sızlamıcak düşüN
Şerefsiz işte tövbe yaRabbim yaa ne insanlar var
Oyyyyyy kuzum yaa bak atlattın sonunda çok sevindim Ailelere yansıdı mı hızlanıyor her şey sanki çok sevindim adınıza canım hayırlı olsun diyeyim kuzu benim nişandan sonra seninki olacak demek ki hepimiz babalarımızdan çekiniyoruz bu durumda nasıl davranır üstüne gider mi çocuğun falan diye ama hepimizi şaşırtıyorlar farkında mısınız? Demek ki biz ya babalarımızı gözümüzde çok abartıyoruz ya da yerine göre nasıl davranmaları gerektiğini gayet iyi biliyorlar.. Erkek arkadaşını ailesiyle tanıştırmayan kızçelerimizin dikkatine!!! TELAŞ YAPMAYIN HERŞEY GAYET YOLUNDA GİDİYOR ..

bende sınavdaydım sevdiceğim götürüp getirdi sınavın en güzel yanı onu görmektii

ayrıca geçmiş olsun canımcımmm

forever newda minik çantalar çok tatlı oluyo kuzum mutlaka bak :)
Tamam canım şimdi web sitesinden baktım cidden beğendim bir sürü modeli peki nerelerde mağazası var foreverın?

iyi aksamalar cnm bizde iyiyiz dikkat kendi gecmiş olsun cnm=)
Teşekkür ederim kuzucum bu dönem hep böyle yaa apranaxla ancak geçiyor o da geçmediği de çok oluyor
meraba kızlarr çoktandır yokumm nasılsınız bakalımmm
İyiyiz canım nerelerdesin sen yaaa bi dün mü ondan önceki gün mü ne girdin ondan öncesinde cde yoktun uzun zamandır

Orya ben ne yapıcam nasıl yetiştiricem, ne giyicem, ne ikram edicezv

sormaa yaa benim söz.. teyzemin düğünü üstüne sınav derken giremedim bi türlü..atlattım ama neysekii dün ve bugün girdm işte önceki günler de çalışıyodum sınava..

Çok teşekkür ederim canım..oldukça şaşırttı beni gerçekten.Ablamda biraz sıkıntı çıkarmıştı o yüzden çok çekindim..Herhalde tek başına geldi diye yüklenmedi fazla...Çok şükür Allaha herşey yolunda gitti..umarım böyle de devam eder..

İnşallah canım arada aksilikler çıkarmış öyle diyorlar ama genelde böyle gitsin, arada ki sevgi saygı azalmasın önemli olan bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…