2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

5 yorgan çok değil mi canım :)

Selaam kızlaaRr .. İlk dans müziği önerir misiniz ? kafayı yiyeceğim bir şey bulamadım oof off böyle değişik bir şey arıyorum herkesin çaldığı bir şey olmasın lütfeen akıl verinnn

Selaam kızlaaRr .. İlk dans müziği önerir misiniz ? kafayı yiyeceğim bir şey bulamadım oof off böyle değişik bir şey arıyorum herkesin çaldığı bir şey olmasın lütfeen akıl verinnn
ben selim gülgören aşıklar şehri
baha gülü susuz seni aşksız bırakmam
seferad seni ne çok sevdiğimi
bu üçünden birini düşünüyorum:)

cnm ben de tek ve cift kişilik yaptın gerekli oluyor bazen tek kişilik=)

ben selim gülgören aşıklar şehri
baha gülü susuz seni aşksız bırakmam
seferad seni ne çok sevdiğimi
bu üçünden birini düşünüyorum:)

bak güzel sarkılar bende düşünecem bunları sagol bende ne caldırsam diye düsünüyordum ya birde imre demmirci mi onun sarkısıda guzel mi ben bir sıra onu düşündüm kızlar

bak güzel sarkılar bende düşünecem bunları sagol bende ne caldırsam diye düsünüyordum ya birde imre demmirci mi onun sarkısıda guzel mi ben bir sıra onu düşündüm kızlar
şarkı güzel ama herkes kullanıyo çok sıradan oldu canım :) bide şahanın klibi geliyo aklımaa

neden ki :) bende giriş müziğim uzun olcak nasıl olur bilmyorum :) onun için napsm diye düşünüyorum :)
ayy bize herşey dert
ev için 3 boyutlu çizimler yapılcak canım bide boya kapı parke kataloglarını bekliyorum ama hala yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…