- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
5 yorgan çok değil mi canım :)Bu arada kızlar ben tüm nevresim takımlarımı çift kişilik yaptırdım :) annem 3tane kayınvalidemde 2tane yorgan yapacak onlarda çift kişilik. Babannem aramış demiş tek kişilik yaptır bi tane daha demiş hatta baya kızmış. Elinden de geliyo ama yapim de demiyo. Banada tek kişilik mantıksız geliyo.siz tek kişilik aldınız mı hiç
Çok canım ama annem 3tane yaptırıyodu kayınvalidem de bende yaptırcam diye tutturdu :) bende tamm dedim napim:)5 yorgan çok değil mi canım :)
ben selim gülgören aşıklar şehriSelaam kızlaaRr .. İlk dans müziği önerir misiniz ? kafayı yiyeceğim bir şey bulamadım oof off böyle değişik bir şey arıyorum herkesin çaldığı bir şey olmasın lütfeen akıl verinnn
Bu arada kızlar ben tüm nevresim takımlarımı çift kişilik yaptırdım :) annem 3tane kayınvalidemde 2tane yorgan yapacak onlarda çift kişilik. Babannem aramış demiş tek kişilik yaptır bi tane daha demiş hatta baya kızmış. Elinden de geliyo ama yapim de demiyo. Banada tek kişilik mantıksız geliyo.siz tek kişilik aldınız mı hiç
Çok canım ama annem 3tane yaptırıyodu kayınvalidem de bende yaptırcam diye tutturdu :) bende tamm dedim napim:)
ben selim gülgören aşıklar şehri
baha gülü susuz seni aşksız bırakmam
seferad seni ne çok sevdiğimi
bu üçünden birini düşünüyorum:)
cnım babannem tek kişilik yaptırmadık diye kızmışta tek kişiliğe grek var mı ki?kızlar tam 5 tane yetrli bende 5 tane yaptırdı annem herkez oyle 5 yaptıryor kızlar=)
cnım babannem tek kişilik yaptırmadık diye kızmışta tek kişiliğe grek var mı ki?
şarkı güzel ama herkes kullanıyo çok sıradan oldu canım :) bide şahanın klibi geliyo aklımaabak güzel sarkılar bende düşünecem bunları sagol bende ne caldırsam diye düsünüyordum ya birde imre demmirci mi onun sarkısıda guzel mi ben bir sıra onu düşündüm kızlar
misafire çift kişilikte olur canım :)evet cnm benim annemde yorgan ve bantnye carsaf gel mısafire birer ikişer yaptrdı.
misafire çift kişilikte olur canım :)
ben budayım sevgilimle birbirimizi yiyoruzBen geldiiim napıyosunuz çiçeee burnunda taze gelincikler
gelinciklerrr napıyosunuz :)
şyiyim bende :)iyiz cnm sen nasılsın =)
kuzum annem değil zten sorun babannm :) aramış kızmış anneme:)evet haklısın bende pek anlamam ama anneler işte cnm bos ver yapsınlar bir tane kalpler kırılmasın kuşum =)
neden ki :) bende giriş müziğim uzun olcak nasıl olur bilmyorum :) onun için napsm diye düşünüyorum :)ben budayım sevgilimle birbirimizi yiyoruz
ayy bize herşey dertneden ki :) bende giriş müziğim uzun olcak nasıl olur bilmyorum :) onun için napsm diye düşünüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?