Sen nerenk aldın cnm bak simdi aklıma suda geldi bu serılı olan tek kalmıstı teşir ürün yani ki magaza sahıplerı eger tesir urunude aynı fıyata verırse otomatık olarak almamcnm bir sey olmaz mobıllaya ama dedin gibi yatak baslıgı ama perde uyum yakalayabilirsin cnm benimde belli degil ama aldım
Canım bizde çok güzel bi tepsi vardı onu düzenledik annemle içine ayna kestirdik yapıştırdık falan o hazır makası da aynı şekilde süsledik, nişan hediyelerini de aldık eminönünden gümüş nar şeklinde kapaklı biblo gibi bişey aldık içine çifte kavrulmuş lokum koyucaz bir de ben kurabiye yapmayı düşünüyorum bu kadar abartmak istemiyorumtatlım nişan tepsisi felan aldın mı cnm makas felan ve nerde yapmayı düşünüyorsun nişan için fazla bir seye gerek yok ama ek olrak hediye dagıta bilirsin kokulu sabun felan oyle yani
Resmını merk ettım gercekten o magazadakı adamlar tok satıcı teşir ürünüde 450ye verirler oyuzden bana kremle mutlu olmak düşer sanırım... Benım bu örtüde 450. Sen daha ıyı almıssın bn bıde ucuza getırdım dıodumhmm tamam cnm benim pudra renk aldım cnm resim yüklemesini ögreneyim resmi baylasrım fiyat cok önemli cok pahalı alma cnm cok kulalımaz cnm bunlar ben 200 aldım düsün 600 vardı çok begendim ama almadım yani
Canım ben bi tane koyu pembe aldım yatak örtürü o da çok güzel ve indirimde olduğu için, halı ve perdelerim belli olana kadar başka almayı düşünmüyorum. Mobilyayı beyaz yada krem düşünüyorum zaten, birde sürekli uyumlu kullanamayız ki yatak örtüsünü şimdi anneme bakıyorum mobilyaya halıya uymayan yatak örtüleri seriyor bizimde öyle olur muhtemelen bence uyumlu olsun istiyorsan krem yada beyaz örtü al ki herşeye uyar pudrayı bende çok seviyorum ama ne olur n olmaz belki uymaya bilir halı ve perdeneKızlar ben yatak örtümü atmıstım sizce pudramı daha ıyı olur kremmi yatak odasında. E mobılyam acık renk olacak krem yada beyaz yanı. Yatak örtüde krem alacaktım halılarda aynı sekılde bırtek perdedekı farbela renklı olacaktı. Mobılyada yatak baslıgında dolabında ınce detay olarak baska bı renk olurmu olmazmı bılmıyorumda sızce napsam lutfen fıkır verın ona göre alacagım
Canım bizde çok güzel bi tepsi vardı onu düzenledik annemle içine ayna kestirdik yapıştırdık falan o hazır makası da aynı şekilde süsledik, nişan hediyelerini de aldık eminönünden gümüş nar şeklinde kapaklı biblo gibi bişey aldık içine çifte kavrulmuş lokum koyucaz bir de ben kurabiye yapmayı düşünüyorum bu kadar abartmak istemiyorum
Resmını merk ettım gercekten o magazadakı adamlar tok satıcı teşir ürünüde 450ye verirler oyuzden bana kremle mutlu olmak düşer sanırım... Benım bu örtüde 450. Sen daha ıyı almıssın bn bıde ucuza getırdım dıodum
Evet bu pudrayıda cok begendim ama tek kalmıstı ve teşir ürün gördüğün gbiCanım ben bi tane koyu pembe aldım yatak örtürü o da çok güzel ve indirimde olduğu için, halı ve perdelerim belli olana kadar başka almayı düşünmüyorum. Mobilyayı beyaz yada krem düşünüyorum zaten, birde sürekli uyumlu kullanamayız ki yatak örtüsünü şimdi anneme bakıyorum mobilyaya halıya uymayan yatak örtüleri seriyor bizimde öyle olur muhtemelen bence uyumlu olsun istiyorsan krem yada beyaz örtü al ki herşeye uyar pudrayı bende çok seviyorum ama ne olur n olmaz belki uymaya bilir halı ve perdene
Keske ıcıme sınen bısı olsaydı neguzel kremle mutluydm dayımın karısı geldi pudrayla kafamı karıstırdı gitticnm cok gezdim ama ve 4 ay oldu tatlım bu fiyatda cok iyi yani olursun tatlım benim =)
Evet bu pudrayıda cok begendim ama tek kalmıstı ve teşir ürün gördüğün gbiVe teşir ürünüde büyük ıhtımalle 450ye verirlerse almam sonucta paketli ürün degıl ıllakı ındırmelerı gerekır fıyatı ama adamlar tok satıcı. Bu pudrayı alsaydım perdemın farbelası pudra olacaktı halımda krem. Ama simdi galıba mecbur kremı alcam Yatak odama neyle renk vercem hersey beyaz kremmı olcak
Keske ıcıme sınen bısı olsaydı neguzel kremle mutluydm dayımın karısı geldi pudrayla kafamı karıstırdı gitti
İnş canım yarın gıdicem bakalım kısmette ne varsa artık:)ay cnm hep boyle seyler olur sen uzlme tatlım
İnş canım yarın gıdicem bakalım kısmette ne varsa artık:)
Ama yatak örtüsü pudraymıs. Bnım yatak örtüm krem olursa odayı daha ne ile renklendirebilirim ki?tatlım benim arkadasım beyaz mobilya yatakta budra idi halılarda krem lpudra idi ama perde kırmı gülü idi oyle sey de yapabilrsin yani örnek soyledim yani üzülme güzel olcak cnm benim
Ama yatak örtüsü pudraymıs. Bnım yatak örtüm krem olursa odayı daha ne ile renklendirebilirim ki?Ay nolur atın benı denızlere valla bunaldım bu nedır ya
ay çok güzel devam olacak cnm =)
evet ya o an bi rahatlama geliyo :) sanki sevdiceğim hergün bizleymiş gibi hissediyodum ben :)Beni de babam şaşırttı bir ara bende noluyo dedim..bende çok rahattım
Ama yatak örtüsü pudraymıs. Bnım yatak örtüm krem olursa odayı daha ne ile renklendirebilirim ki?Ay nolur atın benı denızlere valla bunaldım bu nedır ya
evet ya o an bi rahatlama geliyo :) sanki sevdiceğim hergün bizleymiş gibi hissediyodum ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?