2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ve arkadaslar güzel diyet yapın bakın zayide yetişte doktur var onu dinleyin güzel seyler söyluyor kızlar=)

Kızlar resmen pert oldum okulda hiç oturmadım gelir gelmezde çarşıya çıktım ayyy nasıl yoruldum ama

Kızlar birbirimizi rejim konusunda motive edelim hepimiz elimizden geldiğince taş gibi evlenelim bikaç kilo fazlası olan da 15 kilo fazlası olanda destek olsun bunun açık mekan fotoğrafı var, insanlar görecekler ve süzecekler hepimizi en önemlisi evlendiğimizde sevdiceklerimizin karşısına rezil biçimde çıkmak var.. Allah muhafaza onlar bikaç kilo fazlamızı takmıyor olabilirler ama biz takıyoruz kadın milleti böyle işte nasıl çeyiz konusunda yardımcı oluyorsak birbirimize diyet konusunda da olalım harbiden

tabi cnm olalim ama düzenli kilo verin cnm benim yemekten kısmayın sade sabah uyandıktan sonra elma veya elma sırkesi için ilk suya tatlı kasık sırke isteseniz balda ekleye bilirsiniz ve son olarakta spor kızlar ekmek ve sekerden ıvr zıvrdan uzak durun yani ben oyle yaptın 46 kıloyum hos cevrem biraz kilo ol cok zayıfsın dıyor gelinlik nasıl olcak dıyorlar ama artk yemek yıyemiyor cok oyle

bu konuda tam destek veririm canım
şimdi kardeşimi aradım gelirken yeşil çay alsın diye :)

kızlaaar bu davetiye nasl :)

Eklentiler

• 2416.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 76
Kuzum iste diyetisyene gittim standart seyler bol bol su ictim fln ama bence en onemlisi yemek duzenimdi. Kahvaltim yemegm fln hep saatli klasik oldu. O kdr alismistimki diyetisyeni birakinca bile kilo vermeye devam etmistm
Anladım canım beni kabul etmedi pis diyetisyen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…