Kuzum iste diyetisyene gittim standart seyler bol bol su ictim fln ama bence en onemlisi yemek duzenimdi. Kahvaltim yemegm fln hep saatli klasik oldu. O kdr alismistimki diyetisyeni birakinca bile kilo vermeye devam etmistm68 den nasıl düşmüştün tatlım
Bu koku çok güzel ama fiyat nasıl bilmiyorum canım :)
kızlar bu set kargo dahil 45 lira nasıl sizce?
normalde sadece parfümü 55 lira filan canım :)Bu koku çok güzel ama fiyat nasıl bilmiyorum canım :)
Kızlar birbirimizi rejim konusunda motive edelim hepimiz elimizden geldiğince taş gibi evlenelim bikaç kilo fazlası olan da 15 kilo fazlası olanda destek olsun bunun açık mekan fotoğrafı var, insanlar görecekler ve süzecekler hepimizi en önemlisi evlendiğimizde sevdiceklerimizin karşısına rezil biçimde çıkmak var.. Allah muhafaza onlar bikaç kilo fazlamızı takmıyor olabilirler ama biz takıyoruz kadın milleti böyle işte nasıl çeyiz konusunda yardımcı oluyorsak birbirimize diyet konusunda da olalım harbiden
bu konuda tam destek veririm canımKızlar birbirimizi rejim konusunda motive edelim hepimiz elimizden geldiğince taş gibi evlenelim bikaç kilo fazlası olan da 15 kilo fazlası olanda destek olsun bunun açık mekan fotoğrafı var, insanlar görecekler ve süzecekler hepimizi en önemlisi evlendiğimizde sevdiceklerimizin karşısına rezil biçimde çıkmak var.. Allah muhafaza onlar bikaç kilo fazlamızı takmıyor olabilirler ama biz takıyoruz kadın milleti böyle işte nasıl çeyiz konusunda yardımcı oluyorsak birbirimize diyet konusunda da olalım harbiden
kızlar bu set kargo dahil 45 lira nasıl sizce?
ne hallere düşürdün bizi çeyiz:)normalde sadece parfümü 55 lira filan canım :)
ama şu an resmen parama kıyamıyorum
kokusunu biliyorum canım ama resmen kendim için paraya kıyamıyorum şu andakuzum guzel bu bende aldım ceyizime koydum set halınde
evet cnm haklısın cnm =)ne hallere düşürdün bizi çeyiz:)
ya varya hep sevgililerimize bir sey alıyor acaba onlar bizi bu kadar düsünüyor mu ki =)kokusunu biliyorum canım ama resmen kendim için paraya kıyamıyorum şu anda
sevgilime bunu almayı planlıyorum :)
kızlaaar bu davetiye nasl :)
Anladım canım beni kabul etmedi pis diyetisyenKuzum iste diyetisyene gittim standart seyler bol bol su ictim fln ama bence en onemlisi yemek duzenimdi. Kahvaltim yemegm fln hep saatli klasik oldu. O kdr alismistimki diyetisyeni birakinca bile kilo vermeye devam etmistm
bence sade zarif canım :)kızlaaar bu davetiye nasl :)
düşünüyo kız düşünmez olur mu :)ya varya hep sevgililerimize bir sey alıyor acaba onlar bizi bu kadar düsünüyor mu ki =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?