2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canm benim sorunum okulda yemek yemek. Ama dediklerinin bi çoğunu yapıyorum:) tam dikkat edersem sonuç alcam galiba:)
Canım daha az dersinin olduğu günler spor yap haftasonlaruı falan da.. Uzmanlar her gün spor yapın demiyorlar zaten haftada en az 3 kez diyorlar zaten senin pek fazlan yoktu diye hatırlıyorum (nişan kıyafetinden)
Öyle canım 5kilo fazlam var

cok iyiyim Sozü erteleyince uzulmustum ama sonra mutluluk doldu icim. Bakiyorum da hep kotu hislerden sonra buyuk mutluluklar geldi hayatima

yesil cay ic Ozellikle karin bolgesinde etkili. Bende iceyim

greenandblue selam bebek
içelim içelim kilo verme yolunda herşeyi yapalım :)
mutluluğun bi nedeni var mı peki:)

Ayy şöyle yaptık böyle yaptık diyosunuzda benim öyle bi karnım aç ki resmen gördüğüm tüm restaurantlara giresim var :)

bu duygudan kurtulman lazım benim akşam yemeggim çorba salata ve etiform :)
Ay sıcacık bi çorba güzel olurdu amaa vaktim yok:) şu an sinir krizindeyim yine. Ne zaman acıksam acil bi işim olsa bu adamın gidip traş olası geliyo ya üstelik çok acıkınca migrenimde tutuyo

Selam kizlar.ben de 68 dim 53 e dustum ama gecen sene kpss ye hazirlanirken biraz aldim 55 im su an ben de 50 olmam istiyorum cnku asiri takintiliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…