- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
merhaba tatlım :)Merhaba kızlar
sabunları görebilir miyiz kuzum :)sagol tatlım benim =)
Precious Nasılın peki iyimisin :)
ayyy onu içemiyorum işte yani kokuları beni rahatsız ediyor bitki çaylarının
hangisini içmek işe yarar acaba
Canm benim sorunum okulda yemek yemek. Ama dediklerinin bi çoğunu yapıyorum:) tam dikkat edersem sonuç alcam galiba:)Tamam tatlım hemen motive ediyorum senidehayalseverrr ile takip edin beni :)
Canm pirinç pilavı ve makarnayı bıraktım. Kızartmanın her türlüsünden kaçtım. Asitli içecekleri ve meyvesularını bıraktım. Şekeri bıraktım. 8den sonra hiç birşey yemedim meyve bile. Sadece ekmeği sabahları yedim. Sabah kahvaltımı güzel yapınca diğer öğünlere çok birşey kalmadı. Hee birde sporla bunları destekledim hep. Birden kilo vermedim zaten 1sene içinde vücut rutine oturdu ve sonuç 52 :)
Öyle canım 5kilo fazlam varCanım daha az dersinin olduğu günler spor yap haftasonlaruı falan da.. Uzmanlar her gün spor yapın demiyorlar zaten haftada en az 3 kez diyorlar zaten senin pek fazlan yoktu diye hatırlıyorum (nişan kıyafetinden)
cok iyiyimSozü erteleyince uzulmustum ama sonra mutluluk doldu icim. Bakiyorum da hep kotu hislerden sonra buyuk mutluluklar geldi hayatima
içelim içelim kilo verme yolunda herşeyi yapalım :)cok iyiyimSozü erteleyince uzulmustum ama sonra mutluluk doldu icim. Bakiyorum da hep kotu hislerden sonra buyuk mutluluklar geldi hayatima
yesil cay icOzellikle karin bolgesinde etkili. Bende iceyim
greenandblue selam bebek
bu duygudan kurtulman lazım benim akşam yemeggim çorba salata ve etiform :)Ayy şöyle yaptık böyle yaptık diyosunuzda benim öyle bi karnım aç ki resmen gördüğüm tüm restaurantlara giresim var :)
Merhaba kızlar
sabunları görebilir miyiz kuzum :)
merakla bekliyoruz o zaman :)evet tabi kide resim paylasacam cnm
cok iyiyimSozü erteleyince uzulmustum ama sonra mutluluk doldu icim. Bakiyorum da hep kotu hislerden sonra buyuk mutluluklar geldi hayatima
yesil cay icOzellikle karin bolgesinde etkili. Bende iceyim
greenandblue selam bebek
Ay sıcacık bi çorba güzel olurdu amaa vaktim yok:) şu an sinir krizindeyim yine. Ne zaman acıksam acil bi işim olsa bu adamın gidip traş olası geliyo yabu duygudan kurtulman lazım benim akşam yemeggim çorba salata ve etiform :)
selam cnm nasılsın=)
Biraz daha iyiyim, moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum..Sen nasılsın :)
68 den nasıl düşmüştün tatlımSelam kizlar.ben de 68 dim 53 e dustum ama gecen sene kpss ye hazirlanirken biraz aldim 55 im su an ben de 50 olmam istiyorum cnku asiri takintiliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?