- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 248
beni de etmedi canım. sınav eylülün sonundaydı c.tesi. pazartesi hemen diyetisyene koştum. kadın bana baktı hiç ölçmedi bile. ben sana bakmam hatta seni piskologa yönlendirirm dedi.Anladım canım beni kabul etmedi pis diyetisyen
bence sade zarif canım :)
düşünüyo kız düşünmez olur mu :)
Onu beceremiyorum canım yaa sana kolay gelsin inşallah içersin senbu konuda tam destek veririm canım
şimdi kardeşimi aradım gelirken yeşil çay alsın diye :)
Onu beceremiyorum canım yaa sana kolay gelsin inşallah içersin sen
Tabi yarar ama bitki şeklinde alıp kendin kaynatsan daha doğal olur heralde
bundan aldım canım bi tanede içtim işe yarar mı ki bu
içelim içelim kilo verme yolunda herşeyi yapalım :)
mutluluğun bi nedeni var mı peki:)
Aynen canım ya zaten su içiyorum ki ayaktayım da süreklibeni de etmedi canım. sınav eylülün sonundaydı c.tesi. pazartesi hemen diyetisyene koştum. kadın bana baktı hiç ölçmedi bile. ben sana bakmam hatta seni piskologa yönlendirirm dedi.ben de olmaz kilom var filan dedim klasik şeyler söuyledi bol bol su iç filkan ve ben zaten günde 3 lt su içerim
ilk adım bunla oldu bitsin bu bitki şeklinde alıyım o zaman :)Tabi yarar ama bitki şeklinde alıp kendin kaynatsan daha doğal olur heralde
bundan aldım canım bi tanede içtim işe yarar mı ki bu
o zamam ne yapyoruz bugun den sonra spor ama oncelikle ilk kilonuzu yazın simdi not yazın sonra bu ay duzenli cay yemek spor yapalım kızlar ve kendimizede baklım ona gore yani =)ben yesil cayi cok uzun sure icen biri olarak soyluyorum bimden almistimBi farki yok. Tad olarak ona alismistim lipton aci geliyordu. poset cayi koyunca bardagin ustune bi cay tabagi kapat 4-5dk bekle demlensin. Sonra ic. Misss
ben hep oturuyorum işte masabaşı çalışmakAynen canım ya zaten su içiyorum ki ayaktayım da sürekli
cnm güzel valla sade sık =)
Bundan yaptırmayı düşünüyoruz canm :)bence sade zarif canım :)
düşünüyo kız düşünmez olur mu :)
İyiz canım sen nasılsınMerhaba kızlar, nasılsınız? Geçerken bir uğrayayım dedim.
Aaaaa canım hoşgeldin :)Merhaba kızlar, nasılsınız? Geçerken bir uğrayayım dedim.
Ben de iyiyim çok şükür, aynen devam..İyiz canım sen nasılsın
Hoşbuldum canım..Aaaaa canım hoşgeldin :)
Aman dikkat et canım valla yakalanma düğün arifesinde..kızlar öyle bi uyumuşum ki resmen kanepede sızmışım:) ama hala heryerim ağrıyo sanırım hasta olcam((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?