Annemle teyzem dedi kimse istemedi benden:)) olsun büyük zevkle anlatırım ki:)
canım tanışmamı var ne zman
Canım yemeğe mi gelecekler :) bizde yemekli misafirlere yapılır kahve :)Teşekkür ederim canım, çok naziksinO zaman bana söylerseler yaparım bende, patavatsız gibi elimde kahvelerle ortaya dalmayayım
greenandblue Olur mu canım ne hızlı gitmesi böyle şeyler düşünme herşeyin vakti zamanı hayırlısı olur demek ki hayırlısı 20 aralıkmış :) Mutlu olmaya bak sen.. Olur bordo neden olmasın ki canım öyle abartılıcak birşey almana gerek yok ki sade şık hanım hanımcık olman yeter bulursun vardır güzel elbiseler Hiç dert etme sen. Ben sorularına her zaman hazır ve nazırım bekliyorummmmm
Geçmiş olsun tatlımKizlar, nasilsiniz?
Uzun bir suredir kopmus durumdayim. Kim, nerede, ne yapti haberim yok..
Beni sorarsaniz gecenlerde isten eve gidecekken is yerinin kapisinin onunde dustum... Ambulansla hastane yollarindaydim. Bir suredir evdeyim. Gelinlik provalarim bile aksadi, ayagimi basamiyorum hala tam olarak... Dun ise gittim ilk defa ama bina cok buyuk, bir basindan bir basina yuruyemedim bile... Gerisin geri dondum ben de eve... (universite eve uzak oldugu icin universitenin yurdunda kaliyorum normalde haftaici)
Kizlar, nasilsiniz?
Beni sorarsaniz gecenlerde isten eve gidecekken is yerinin kapisinin onunde dustum... Ambulansla hastane yollarindaydim. Bir suredir evdeyim. Gelinlik provalarim bile aksadi, ayagimi basamiyorum hala tam olarak... Dun ise gittim ilk defa ama bina cok buyuk, bir basindan bir basina yuruyemedim bile... Gerisin geri dondum ben de eve... (universite eve uzak oldugu icin universitenin yurdunda kaliyorum normalde haftaici)
Çok geçmiş olsun canımKizlar, nasilsiniz?
Çok sağol canım ya.Hayırlısı buymuş dimi..Sonuçta nasip, kısmet bu işler..İnşallah güzel şekilde atlatırız hepimiz..Ben bu akşamdan başlayayım o zaman elbise bakmaya
Canım yemeğe mi gelecekler :) bizde yemekli misafirlere yapılır kahve :)
Ooo hadi hayırlı olsun :) Canım bence sözde nişanda elbise giyiceksin zaten tanışmada elbise bluz gibi birşey giyebilirsin :)Evet canım 11 gün sonra tanışmaya geliyorlar..Geçen cumartesi erkek arkadaşım ailemle tanıştı..
Tabii ki herşyin hayırlısı canım benim :) Bak ama çokta kaptırma kendini pc dekiler çok güzeller gerçekten sonra bulamazsan üzülüp hayal kırıklığı yaşama git yerinde gör sadece renk olarak bordo için bakabilirsin ama
Ooo hadi hayırlı olsun :) Canım bence sözde nişanda elbise giyiceksin zaten tanışmada elbise bluz gibi birşey giyebilirsin :)
Canım çok geçmiş olsun, Kırık falan yoktur umarım
Geçmiş olsun tatlım
Çok teşekkürler, kırık yok ama kaslarda, bağlarda zedelenme var... Bir türlü iyileşemedim... Şurada kaldı 59 gün, napacağım bilmiyorumÇok geçmiş olsun canım
O zaman yapılır mı bilgim yok canımYok yemeğe gelmeyecekler, yanı sanırım ..
Çok teşekkürler, kırık yok ama kaslarda, bağlarda zedelenme var... Bir türlü iyileşemedim... Şurada kaldı 59 gün, napacağım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?