2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

greenandblue Olur mu canım ne hızlı gitmesi böyle şeyler düşünme herşeyin vakti zamanı hayırlısı olur demek ki hayırlısı 20 aralıkmış :) Mutlu olmaya bak sen.. Olur bordo neden olmasın ki canım öyle abartılıcak birşey almana gerek yok ki sade şık hanım hanımcık olman yeter bulursun vardır güzel elbiseler Hiç dert etme sen. Ben sorularına her zaman hazır ve nazırım bekliyorummmmm

Kizlar, nasilsiniz?
Uzun bir suredir kopmus durumdayim. Kim, nerede, ne yapti haberim yok..
Beni sorarsaniz gecenlerde isten eve gidecekken is yerinin kapisinin onunde dustum... Ambulansla hastane yollarindaydim. Bir suredir evdeyim. Gelinlik provalarim bile aksadi, ayagimi basamiyorum hala tam olarak... Dun ise gittim ilk defa ama bina cok buyuk, bir basindan bir basina yuruyemedim bile... Gerisin geri dondum ben de eve... (universite eve uzak oldugu icin universitenin yurdunda kaliyorum normalde haftaici)

Çok sağol canım ya.Hayırlısı buymuş dimi..Sonuçta nasip, kısmet bu işler..İnşallah güzel şekilde atlatırız hepimiz..Ben bu akşamdan başlayayım o zaman elbise bakmaya

Geçmiş olsun tatlım

Canım çok geçmiş olsun, Kırık falan yoktur umarım

Çok geçmiş olsun canım

Çok sağol canım ya.Hayırlısı buymuş dimi..Sonuçta nasip, kısmet bu işler..İnşallah güzel şekilde atlatırız hepimiz..Ben bu akşamdan başlayayım o zaman elbise bakmaya

Tabii ki herşyin hayırlısı canım benim :) Bak ama çokta kaptırma kendini pc dekiler çok güzeller gerçekten sonra bulamazsan üzülüp hayal kırıklığı yaşama git yerinde gör sadece renk olarak bordo için bakabilirsin ama

Evet dediğin gibi pc de daha farklı oluyo, hem rengi, hem duruşu, kumaşı v.s..En iyisi üşenmeden deneyip görmek

Canım geçer 2aya stres yapma ama az kaldı bizim düğünlerw demi:)
Çok teşekkürler, kırık yok ama kaslarda, bağlarda zedelenme var... Bir türlü iyileşemedim... Şurada kaldı 59 gün, napacağım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…