2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

images.webp
images (1).webp
Kızlar bu kombinler nasıl :)

ahaaaaa gönder bana alayım ifadesini :KK11:

Gerek yok canım benimm :) Aradım öğlende kargomuz var diye bu saat oldu yoklar ortada aradım tekrar dedim gelicektiniz falan öyle bi kaydınız yok dedi dedim aradım ben ama bir beyle görüştüm dedim yok ben 3 arkadaşada sordum dedi keşke ismini sorsaydınız dedi kadın dedim ya siz açıyosunuz yada beyefendi açıyo ben her seferinde isimlerinizi mi sorucam dedim yarın aldırabiliriz kargoları ancak diyo bir de dedim gerek yok ben şimdi elemanı yolluyorum geitiricek haberiniz olsun.. (çünkü bir de bazen almıyolar alım saatleri doluyomuş) gönderdim şimdi elemanı hele almasınlarr vururum kafalarına kafalarına :KK11::KK11:

Gerek yok canım benimm :) Aradım öğlende kargomuz var diye bu saat oldu yoklar ortada aradım tekrar dedim gelicektiniz falan öyle bi kaydınız yok dedi dedim aradım ben ama bir beyle görüştüm dedim yok ben 3 arkadaşada sordum dedi keşke ismini sorsaydınız dedi kadın dedim ya siz açıyosunuz yada beyefendi açıyo ben her seferinde isimlerinizi mi sorucam dedim yarın aldırabiliriz kargoları ancak diyo bir de dedim gerek yok ben şimdi elemanı yolluyorum geitiricek haberiniz olsun.. (çünkü bir de bazen almıyolar alım saatleri doluyomuş) gönderdim şimdi elemanı hele almasınlarr vururum kafalarına kafalarına :KK11::KK11:

o ne yahu, yılan hikayesine dönmüş :KK53::KK53:

Evet kuzu tanışma için :) Ama o etek o kadar kısa olmayacak, ve o elbisenin dekoltesi de olmayacak..İkisinde boyları diz üstü olacak, tabi bulursam:KK47::KK47::KK47:

Yılan hikayesi mi cinayet mi ne dersen de :rolleyes::rolleyes: Hımm elbise güzel göğsü kapalı ve eteği uzun olsa.. Ama diğer kombin tanışma için uygun değill canım :KK39:
Bizimle değilsinnn :KK70::KK70:

huhuuuuuuuuuuuu Orya Orya hanım beğenmedi , sakin ol şampiyon :KK53::KK53::KK53:

Canım ben sadece fikrimi söyledim kırılmadın inşallah :KK23:normal bir gün olsa üzerinde olsa bu kıyafet yakışır sana eminim ama hani tanışma için pek uygun olucağını sanmıyorum. Tamam sonuçta sonradan her halini giyimini görücekler ama bilemedim.Sen bilirsin yine de senin kararın sonuçta ;)

Ben de cok yasadim onu. Evde bekliorm kargo alcklar die gelmiyo ariyorm acmiyolar bi de

Kiiiz. Senin mendilde t c yaziyor ama durumunda aliye aşik bi hatun yaziyo o_O
onun adını kısalttım ben canım :KK70:
yani ilk tanıştığımızda ali dedi o da kısaltmış ismini pek sevmiyo ama mendil işlenirken karışıklık olmasın diye tam adının baş harfini işlettim :)

Canım ben sadece fikrimi söyledim kırılmadın inşallah :KK23:normal bir gün olsa üzerinde olsa bu kıyafet yakışır sana eminim ama hani tanışma için pek uygun olucağını sanmıyorum. Tamam sonuçta sonradan her halini giyimini görücekler ama bilemedim.Sen bilirsin yine de senin kararın sonuçta :KK66:

Yok canım ne kırılması..eleştiriye açık olmasam buraya yüklemem ki :KK49::KK49:

Back
X