2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canım direk bile söylemiyo ama para gidiyo falan diyip duruyo. Hem düğün yapıyo hem ev tadilatı yapıyo hemde arsa alıyolar. Onun dışında annesi başka bişe demedi bana
Benimki de para gidiyor diye söyleniyor ama kırıcı şekilde değil annesinin bişey demediğini de biliyorum ama annesinin lafını senin lafından önde tutuyorsa yada her zaman tutacaksa o sıkıntı artık ailesinin sen olacağını anlamalı anne babası ailesi olmayacak yada çekirdek ailesi olmayacak artık senin 1. planda olman lazım aslında yeni evli erkeklerle biraz muhabbet etse evlenmenin anlamını idrak eder belki de

Bunların hepsini dedim canım. Ben gitim 2gecede belki 15kere dedi annesi para diye. Nişanlıö anneme takılma diyo. Bakalım zaman göstercek

Merhaba Kızlarrrr bisi sorayım sizlere

Nasipse bu tarz gelinlik giymeyi düşünüyorm da böyle topuz istemiyorum sizce nasıl saç gider bu gelinliğe?

Eklentiler

• image.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 58
Merhaba Kızlarrrr bisi sorayım sizlere

Nasipse bu tarz gelinlik giymeyi düşünüyorm da böyle topuz istemiyorum sizce nasıl saç gider bu gelinliğe?

Canım bence kesınlıkle toplu sac gıder omuz kol detayları oldugu ıcın toplatmalısın ama model sana kalmıs gonlun nasıl ısterse oyle yaptır kuaforde akıl verır zaten.. Bende aynı dertteyım bu aralar

Canım bence kesınlıkle toplu sac gıder omuz kol detayları oldugu ıcın toplatmalısın ama model sana kalmıs gonlun nasıl ısterse oyle yaptır kuaforde akıl verır zaten.. Bende aynı dertteyım bu aralar

Oyy oyy ne zor cok zor canim kararsiz kaliyorum hangi model nasil durur bende diye senin gelinlik modelin nasil peki Tatlim? :)

FusRam fazla fazla gondermısım resımlerı anlayın artık yalnız kına kıyafetı nasıl bulurum yada dıkım nasıl olur hıc bı fıkrım yok ama o kına kıyafetını ıstıyorum canım :)

Vuuuu supermis canim :)
Kina organizasyon sirketlerinde kiralarlar belki Tatlim birde Instagramda mah-i nev kaftana bak bir istersen

Vuuuu supermis canim :)
Kina organizasyon sirketlerinde kiralarlar belki Tatlim birde Instagramda mah-i nev kaftana bak bir istersen

Instagram kullanmıyorum canım hatta KK dısında hıc bı yerde uyelıgım yok.. Gelinlikçime gösterdim detaylı olarak bakıcak..Gelinlik nasıl sence prenses olucak altı?

Önemli değil canım
FusRam benimde gelinbaşı derdim bu aralar

:) modelin nasil birsey kuzu ayyy ne zormus sac isi ben gelinligi secmek zor sanirdim

Instagram kullanmıyorum canım hatta KK dısında hıc bı yerde uyelıgım yok.. Gelinlikçime gösterdim detaylı olarak bakıcak..Gelinlik nasıl sence prenses olucak altı?

Canm net sitesi de varmis mahinev.com.tr :) bu resim yarim cikmis Sanirm buda prenses model Galiba :) ben o modeli çok beğeniyorum zaten bence hoş durur üstü Vücudu Sarıyor etek güzel durur tatlım :)

hemen bakıyorum tatlım sıtesınden tesekkur ederım :) Evet malesef resmın alt kısmı yok bendede yok yanı ama prenses olucak o konuda netım :)

hemen bakıyorum tatlım sıtesınden tesekkur ederım :) Evet malesef resmın alt kısmı yok bendede yok yanı ama prenses olucak o konuda netım :)

Inşallah istediğin modeli bulabilirsin tatlım ne demek rica ederim :)
Güzel durur prenses ama çok hoş model :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…