2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

@more
Hadi yaaa tatlım üzüldüm kına organizasyon şirketlerine bak bir istersen diktirmek için ekstra maliyet istenez umarım
Valla fiyat ne olur bilmiyorum canım konuscaz bakalım ama cok yuksek olcagnı sanmıyorum cnku gelınlıkcıler babamon arkadası :) Yine geldiğimle gittiğim bir oldu ama ben cıkıyorum sizleri öpüyorum nişanlımlayım bugün :)

Hatun bişi sorcam, bu 5 taş pırlanta alyans yerine mi alınıyor? Yoksa ayrıca alyans da alınıyor mu? Çünkü genelde beştaş ve tektaş beraber takılıyor ya..

Hatun bişi sorcam, bu 5 taş pırlanta alyans yerine mi alınıyor? Yoksa ayrıca alyans da alınıyor mu? Çünkü genelde beştaş ve tektaş beraber takılıyor ya..
evet canım alyans yerine alınıyor..
ama ben 5 taş ve alyans aldırcam tektaşımı zaten evlenme teklifinde almıştım canım

S.a hacıtlar sabahın 9undan beri alışverişteyiz (bohça alışverişi) Mobilden giriyorum birazdan laptopu açıcam ayrıntılı yazıcam o zaman sizler nasılsınız naptınız görüştünüz mü sevdiceklerinizle?

Eveeeeet ben görüştüm :) Hadi bakalım bekliyorum sabırsızlıkla neler aldın çok meraklandım

Eveeeeet ben görüştüm :) Hadi bakalım bekliyorum sabırsızlıkla neler aldın çok meraklandım
Neler yaptınız canım insan özlüyor dimi nasıl özlemişim bende kuşumu yaa Bu kuş, ördek, kuzu, bebek gibi lakaplar erkek adamı bozarmış onun yanında ona kullanamıyorum ama bizim evde hiçbir karizması yok çocuğun

Ben direk bebeğim derim yada bebeeeeek diye ariyorum oda öyle der ama Valla biz rutini bozmadık onlardaydık sonra ona kazak aldık eve geldim totom dondu valla feci soğuk reql oldum bide bugüm belim felaket.. sen naptın neler aldın anlat bakalım :)

Slm hatunlar nabersiniz
iyiyiz tatlım sen nasılsın :)
Anladım canım, ben o zaman belki alyans aldırmam.
ben kararsızım kalın alyansları zaten sevmiyorum ince klasik bi alyans aldırıyım diyorum zaten çokta pahalı değiller ya bide erkege altın haram diyolar hatta gümüşte bile belli bi gramı varmış acaba hiç alyans kısmına girmeden ona gümüş yüzük alıp altın suyuna batırtsak öyle mi kullansa off
Çıldırmak üzereyim balayı oteli bulamadım ben hala
bulursun bulursun sakin ol :)
yorulmuşsundur sen neler aldın detay istiyorum :)

Akka antedon olucak muhtemelen ama bilmiyorum çok kararsızım ya

Sistemimiz kullandığınız tarayıcıda "AdBlocker" "Reklam Engelleyici" kurulu olduğunu tespit etti. Kullanmış olduğunuz "AdBlocker" Reklamları ve muhtemel diğer temel site fonksiyonlarını engelliyor. Lütfen sitemizde gezinirken "Adblocker" eklentisini devre dışı bırakmayı veya Kadınlar Kulübü Sitesini bu eklenti dışında tutmayı düşünün. Belki farkında olmayabilirsiniz; site ziyaretcilerinin siteyi desteklemesi sadece reklamları görüntülemesiyle olmaktadır ve Sitenin tek gelir kalemi reklamlardır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Kadınlar Kulübü

Ben bunu nasıl kaldırıcam yahu bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…