- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
napıyosun tatlım :)Ve Nöbetçi gelincik olarak ben tabikide burdayım canımmm :)
napıyosun tatlım :)
bende bakınıyorum alcak bişeyler arıyorumİyiym canım forumda dolanıyorum öyle napıyım kimsecikler yok bizden :) Sen napıyosun?
bende bakınıyorum alcak bişeyler arıyorum
Gelinliğim bu tatlım:):) modelin nasil birsey kuzu ayyy ne zormus sac isi ben gelinligi secmek zor sanirdim
Canm net sitesi de varmis mahinev.com.tr :) bu resim yarim cikmis Sanirm buda prenses model Galiba :) ben o modeli çok beğeniyorum zaten bence hoş durur üstü Vücudu Sarıyor etek güzel durur tatlım :)
Günaydın canım :)bu arada bi tek ayın 15ine gelen pazartesileri seviyorum:)Günaydın kizlarrr mutlu pazarlar
ayyy öyle kötüü şeyler düşünmeLimit falan kalmıcak sende anca öyle kurtulcan bu alışverişlerden
Günaydın kızlar :)
Günaydın kizlarrr mutlu pazarlar
Günaydın kızlaaar
günaydın kızlar bende katılabilir miyim 22 kasım 2014 te nişanlandım ( daha yeniayyy öyle kötüü şeyler düşünme
günaydın gelincikler:)
tabi canım hoşgeldin :)günaydın kızlar bende katılabilir miyim 22 kasım 2014 te nişanlandım ( daha yeni) 14 haziran 2015 te allah nasip edersede düğünüm var 23 yaşındayım stajyer mali müşavirim
hoşbulduukk 2015 te evlenecek var mı aranızda :) ben çok heycanlıyım bi okadarda stresliyim daha sadece düğün yerini tuttuk yetişir mi acaba diye stres yaptım bayatabi canım hoşgeldin :)
yetişir yetişir hiç korkma 2015 in ilk aylarında çok düğünümüz varhoşbulduukk 2015 te evlenecek var mı aranızda :) ben çok heycanlıyım bi okadarda stresliyim daha sadece düğün yerini tuttuk yetişir mi acaba diye stres yaptım baya
benimde söz nişan aynı anda oldu canım düğünle arası kısa olcak diye nişanla sözü aynı andan yaptıkyetişir yetişir hiç korkma 2015 in ilk aylarında çok düğünümüz var
mesela ben şubat mart gibi sözü nişanı nişanı bir arada yapıp ağustosta evlenirim diyen biriyim ben yetişirsem herkes yetişir
valla bakıcaz artık canım nerde olcak sizin düğünbenimde söz nişan aynı anda oldu canım düğünle arası kısa olcak diye nişanla sözü aynı andan yaptık
inşallah yetişir valla ama düğünü kein ağustos gibi düşünüyosan şimdiden düğün yerini ayarla derim çünkü biz bile zorlandık düğün yeri bulmakta bu yaz baya düğün var sanırım
Gelinliğim bu tatlım:)
Nasipse 2015 24 ağustosta evlenicem bende canım hoşgeldin bu arada :)hoşbulduukk 2015 te evlenecek var mı aranızda :) ben çok heycanlıyım bi okadarda stresliyim daha sadece düğün yerini tuttuk yetişir mi acaba diye stres yaptım baya
Tünaydın canm baktın mı modellere :)Tünaydın güzellikler bu arada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?