kuzum finallerin ayak sesleri duyulmaya başladı final zamanı sıkışmıyım diye notlarımı filan temize çekiyorum çalışma kağıtları hazırlıyorum iskelet sisteminin ve hastalıkların arasında resmen kayboldum
ben alyanslşarın farklı olmasını istemiyorum ki o nasıl olcak acaba
Hoşgeldin canım :)Düz alyans alacaksan sorun olmaz da, diğer türlü bilmiyorum.
Sağol canım :)Hoşgeldin canım :)
Kızlar nişan davetiyemi ayarladım paradan sıkısık oldugum icn öyle ahim sahim bisey yaptirmiyom sizce nasıl :)
Ne var ne yok napıyosun?Sağol canım :)
Aaamin inşallah kuzucumCanım hepsi çok güzller mutlu mesut kullanmak nasip olsun inşallah :)
@mutluhatun görmesin pijamanı alır valla iyi ardı iki gündür pijamalara :):)
İnşallah kuzu yaa daha iyileri sizin olsunayyy hepsine bayıldım güle güle kullan inşallah canım benim :)
ben alyanslşarın farklı olmasını istemiyorum ki o nasıl olcak acaba
ayyy pijamalara makyaj malzemelerine taktım kafayı onlarla yatıp onlarla kalkıyorum
Teşekkür ederiiimmmmCok şukur canım iyiyim sen nasılsın
Bendr iyim canim cok sukur ne var ne yok nasik gidiyo hazirliklarin :)
Hepsi cok guzel canim gule gule kullan hepsini senin nisan ne zamandi :)
Ayyy çok az kalmış seninnn :)Teşekkür ederiiimmmmbu ayın 27sinde bi aksilik çıkmazsa canım
Sagol canım evet öyle oluyo genelde:)Canım gayet güzel zaten kimse yıllarca saklamıyo tarihe bakıp düğünden nişandan sonra çöpe gidiyo gereksiz geliyo bana davetiyeye verilen para..
Telefondan aklımı oynatmıyım dıye kuzenıme verdıgım laptopumu aldım tatlım telefondan zror vallaKızlar bu kk forum beni oldurecekya telefondan önceden tarayicidan rahat rahat giriyordum artik cok zor oluyo sizdede oylemi sinirlerimi bozdu
Evet bebişim inanamıyorumAyyy çok az kalmış seninnn :)
Hemde nasıl 2 hafta var daha nişanlığım yokVaaay az kalmıs canım benimmm heycanlısındır simdi :)
Çok tatlı canımda biz hiç nişan davetiyesi yaptırmıyoruz gerekiyor mu yaptırmak?Kızlar nişan davetiyemi ayarladım paradan sıkısık oldugum icn öyle ahim sahim bisey yaptirmiyom sizce nasıl :)
Hazırmı alcaksın diktircekmisin canım?Hemde nasıl 2 hafta var daha nişanlığım yok
Hazır alırım heralde artık diktirilir mi ki bu sürede acaba?Hazırmı alcaksın diktircekmisin canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?