Aramıza hoşgeldin canımgünaydın kızlar bende katılabilir miyim 22 kasım 2014 te nişanlandım ( daha yeni) 14 haziran 2015 te allah nasip edersede düğünüm var 23 yaşındayım stajyer mali müşavirim
biz gariban öğretmenler zaten ya ek derse ya maaşa gelirse sevinirizGünaydın canım :)bu arada bi tek ayın 15ine gelen pazartesileri seviyorum:)
Canım kuranı kerimde altın yasak diye bişey yok o tamamen halkımızın ağızdan ağıza yaydığı bişey kuranıkerimin mealininde öyle bişey yokiyiyiz tatlım sen nasılsın :)
ben kararsızım kalın alyansları zaten sevmiyorum ince klasik bi alyans aldırıyım diyorum zaten çokta pahalı değiller ya bide erkege altın haram diyolar hatta gümüşte bile belli bi gramı varmış acaba hiç alyans kısmına girmeden ona gümüş yüzük alıp altın suyuna batırtsak öyle mi kullansa off
bulursun bulursun sakin ol :)
yorulmuşsundur sen neler aldın detay istiyorum :)
şimdiden hayırlı olsun tatlım hemen bizle de paylaş merakla bekliyorumDümdüz siyah bişey düşünüyorum canım çok farklı bişeyi beğenmezsem ama onu da atarım bu hafta içi alacağız kısmetse
oryam ne güzel ya maşallah rabbim nazarlardan saklasınEn başından başlıyım sabah saat 7 de sevdiceğim uyandırdı beni ben indim servisteyim geliyorum dedi (indiğinde arayıp haber ver kalkıyım demiştim ben) Neyse ben kalktım akşamdan evi toparlamıştım zaten yatağımı topladım üzerime güzeeel pijama takımlarımı giydim ev hali sonuçta yeni uyanmışız pantolon elbise giycek değilim yaBen mutfakta hazırlık yaparken babamda uyandı patates kızarttım,yumurta haşladım,akşamdan miiis poğaça yapmıştım onları hazırladım ve bildiğiniz kahvaltılıklar Çayımı demledim (en önemlisi de bu zaten babamda sevdiceğimde çayı çok içer ) Canımın içi ben mutfakta kahvaltı hazırlarken aradı geliyorum canım ekmek alıcam sıcak sıcak bişey istermisin dedi bende yok canım sen gel yeter dedimm Neyse kapadık telefonu camdan bakarken bi baktm ki geliyoo zili çalmıyım komşular rahatsız olmasın demişti (çokta düşünceli kuzumm ) Baktım yokuştan geliyo ben evde koşturmaya başladım annemde yok ya babama diyorum ki "baba geldi geldii ayy geldi " babamda tmm kızım geldiyse aç kapıyı ne koşturuyosun diyo (şimdi gülüyorum halime ) Canımın içi geldi elinde bizim onlara giderken götürdüğümüz tepsi,fırından alınmış sıcacık ekmek ve simit :) Ayriyetten banada hırka kazak şal ve ev pofuduğu almışş :) Bir de çerez koymuş tepsinin yanına karışık kuruyemiş. Adet öyleymiş onlarda tepsi boş gitmez yanında kıza giyecek alınırmış bir de kuruyemiş konurmuş Neyse ben elindekileri aldım montunu da aldım üzerinden öpemedim o telaşla heyecanla babam içerde geç hadi dedim önce senin odaya geçelim diyo delii Dedim yürü git oğlum Sonra içeriye geçti babamla bi sohbet muhabbet ki sormayın ben mutfakta hazırlık yapıyorum bi yandan da meraktan çatlıcam napıyolar ne konuşuyolar diye arada salona gidip kontrol ediyorum her seferinde konuşuyolar gülüşüyolar ben de kaçırdım hepsini ben geliim öyle konuşun diyorum tabii babamda sen kahvaltıyı hazırla hadi çocuk acıkmıştır diyo Neyse sofrayı kurdum herşey çok güzeldii hepsinden severek yedi sevdiceğim babamda çok beğendi tabii.Ben konuşmaktan yiyemedim aç kaldım Sofrayı toplarken sevdiceğimde masaya kaldırıp getirmiş mutfağa canım benim kıyamam dedim sen geç canım ne gerek var ben alırım yok ben seni özledim ondan demez mi :) o sırada da babam banyoya gidiyo duymuşta olabilir duymamışta Ben bulaşıkları yıkarken tabii onlar içerde sohbet muhabbet çay miisss gibi valla kıskandım neredeyse (şaka şaka) Ben de gittim en sonunda oturdum yanlarına dedim hazırlanıyım mı canım çıkalım mı sen bilirsin dedi sevdiceğimde,ben kalktım hazırlandım giyindim güzelce çok süslenmedim o bana hep der ki "ben senin doğal halini seviyorum makyajsız takısız vs..." bende saçlarımı at kuyruğu yaptım sevdiceğimin önceden aldığı kazağı giydim hafif bir kapatıcı ve ruj ile tamamladım.Küpe vs.. takmadım sevmez çünkü.Neyse biz çıkarken babamı öptüm ben sonrada sevdiceğim elini öptü babasının Biz çıktık yokuştan inerken babam bize el salladı sonra sevdiceğimle gezdik günümüzü gün ettik :) :) Havada miss gibiydi çok şanslıydık yani.Çok ama çok güzel bir gün geçirdik ve dediki bir dahaki sefere annem ve ablamla gelicez dedi ben tabi mutluluktan dört köşe oldum Dedim gelin tabii buyrun Birazda nişandan ve düğünden bahsettik tabii nişanı mart-nisan gibi düşündük zaten böyle karar almıştık neler yapılır diye sordu bende anlattım siz gelirsiniz bohça için alışveriş yaparız sanada banada alınır dedim ne renk giyicen dedi dedim karar vermedim henüz ama aklımda model var dedim sen nasıl istersen herşey öyle olsun canım dedi bende sarıldım öptüm çok çoook düğün içinde 2016 diye karar aldık ev işini zaten halletmiştik ayrı bir ev olucak inşallahh Akşam 7:30 da otobüse bindi ve inegöle yolculuğu başladı bende evime geldim. Çok mutluydum,hala da çok mutluyumm
Bu güzel geçen haftasonumun ardından pozitif enerjimle tüm kızlara güzel ve musmutlu bir hafta diliyorum
oryam ne güzel ya maşallah rabbim nazarlardan saklasın
canım bende kirada oturucam 1 ay önce tutarım büyük ihtimal 600 ona vereceğime gider bi eksiğimi alırım diye düşündümKızlar dün akşam nişanlım ve ailesi bize geldiler evi bir iki aya tutalım diyolar eşyaları evi tuttuktan sonra alırız diyolar onlar gittkten sonra nişanlımla telefonda konuştuk biraz bana ev tutmak için erken geliyo neden boşa kira verelim düğünden 1 ay önce falan tutalım diyorum oda eşyalar ev tutulduktan sonra eve göre alıncak diyo geç kalırız diyo napcam bilemedim sizce hangisi mantıklı yada kirada oturacak olan varsa siz nezaman evi tutmayı planlıyorsunuz bu arada düğünüm 14 haziranda
Hoşbulduk canımAramıza hoşgeldin canım
eşyalarını nasıl yapcan canım ? bide senin düğün ne zamandıcanım bende kirada oturucam 1 ay önce tutarım büyük ihtimal 600 ona vereceğime gider bi eksiğimi alırım diye düşündüm
Ayy bayıldım ben bunlara yaa
Kızlaaaaaar kullanıyomusunuz bilmiyorum ama şunların güzelliğine bakınnnn hepsi benim olsun istiyorum hepsiiiii :):):):)
Hoşgeldin canım amin inşaallahMerhaba güzel gelin adaylarıBende 24yaşında 7aylık nişanlı bi hatunum.. Canımıniçi, güzel gözlü biricik sevgilim şuan askerde Askerden snra 2016 mayısında ilkbahar gelini olucam allah izin verirse Hepimiz sevdiceklerimizle çooook mutlu, musmutlu olalım inşallah
Bizim mesleklerin tek güzel yani öğrencilerimizden dönüt almak canım ne mutlu sanaSelamun aleyküm hacıtlarrrr.. Öğencilerim bugün beni alkışladılar çok duygulandımmmmmmmmm..... Hocam ilk defa anladık ingilizceyi Allah razı olsun sizden dediler ay ben bi fena oldum
çok güzelmiş canım benimde baş harfim f
canım benim düğün ağustos 2 ve 4 de para biriktirdikten sonra olur canım hepsi ya sıkıntı olmaz alırız 1 aydaeşyalarını nasıl yapcan canım ? bide senin düğün ne zamandı
onada bi bakıyım canım :)Benim yüzüğüm Dora'dan. O kadar marka araştırdım, gezmediğim kuyumcu bakmadığım internet sitesi kalmadı. Aklıma düştüğü gibi oldu, biraz pahalı ama çok içime sindi, kimsede görmediğim bir alyansım var :) Bi bak derim, öyle karar ver :)
canım benden sana tavsiye ben tektaş alırken baya araştırmıştım tektaş pırlanta alacaksan eğer 4 tırnal ve yuksek kesim al . Diğer yüzükler fantazi yüzük kategorisine giriyor.
bak böyle bişi alabilirsin. Bu pırlantaların bir çok özllikleri var alırken dikkat ederek al canım
çok saol kuzum bunlar aklımda bulunsun iki renk alyans istemiyorum ya parmagımda nasıl durur bilmiyorum gerçi denemek lazım :)canım sarı alyans kendi fikrimce pırlanta ile hoş durmaz ama sarılı beyazlı karışımlı bi alyans tercih edebilirsin yada resimdeki gibi düz beyaz altın al canım
bi tepsi siparişi vermiştin kuzum o nolduBen hala nişan tepsisi bulamadım yahu
aa baş harf adaşımçok güzelmiş canım benimde baş harfim f
öyle tabi canım ya ama çevremde daha önce evlenenlerden fikir alıyorum yazın düğünler çok olduğu için geç gelebiliyomuş bazen eşyalarcanım benim düğün ağustos 2 ve 4 de para biriktirdikten sonra olur canım hepsi ya sıkıntı olmaz alırız 1 ayda
Canım ayet değil ama hadis. Peygamberimiz direkt haram demiş zaten haram olmasaydı da zevk meselesi ama erkekte iğrenç duruyor altın bence ipek kıyafetlerde aynı şekilde özellikle ipek giyen erkekler saçma ama erkek gibi gelmiyorlar banaCanım kuranı kerimde altın yasak diye bişey yok o tamamen halkımızın ağızdan ağıza yaydığı bişey kuranıkerimin mealininde öyle bişey yok
Amin kuzum inşallah bulurum bişey 2 hafta kaldı şaka gibişimdiden hayırlı olsun tatlım hemen bizle de paylaş merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?