2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canım kuranı kerimde altın yasak diye bişey yok o tamamen halkımızın ağızdan ağıza yaydığı bişey kuranıkerimin mealininde öyle bişey yok

oryam ne güzel ya maşallah rabbim nazarlardan saklasın

canım bende kirada oturucam 1 ay önce tutarım büyük ihtimal 600 ona vereceğime gider bi eksiğimi alırım diye düşündüm

Hoşgeldin canım amin inşaallah

onada bi bakıyım canım :)

canım sarı alyans kendi fikrimce pırlanta ile hoş durmaz ama sarılı beyazlı karışımlı bi alyans tercih edebilirsin yada resimdeki gibi düz beyaz altın al canım
çok saol kuzum bunlar aklımda bulunsun iki renk alyans istemiyorum ya parmagımda nasıl durur bilmiyorum gerçi denemek lazım :)
Ben hala nişan tepsisi bulamadım yahu
bi tepsi siparişi vermiştin kuzum o noldu

canım benim düğün ağustos 2 ve 4 de para biriktirdikten sonra olur canım hepsi ya sıkıntı olmaz alırız 1 ayda
öyle tabi canım ya ama çevremde daha önce evlenenlerden fikir alıyorum yazın düğünler çok olduğu için geç gelebiliyomuş bazen eşyalar

Canım kuranı kerimde altın yasak diye bişey yok o tamamen halkımızın ağızdan ağıza yaydığı bişey kuranıkerimin mealininde öyle bişey yok
Canım ayet değil ama hadis. Peygamberimiz direkt haram demiş zaten haram olmasaydı da zevk meselesi ama erkekte iğrenç duruyor altın bence ipek kıyafetlerde aynı şekilde özellikle ipek giyen erkekler saçma ama erkek gibi gelmiyorlar bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…