- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Valla haftada 2 saat sadece öğretmenim ama o bile öğretmenliği fazlasıyla yaşatıyor bana çok güzel bir şey yaa.. Maaş gerekiyor yaşamımızı sürdürmek için para emeğin karşılığı ama dediğin gibi öğrencilerin dönütü cidden ödül gibiymişBizim mesleklerin tek güzel yani öğrencilerimizden dönüt almak canım ne mutlu sana
tabi ki tatlım benim zevkime göre de kötü görünüyor bende tesettürlüyüm ve kuran derslerimizde üzerinde durduğumuz bi konu o yüzden söyledim sadece kaynağını bilmeden kabullenmeye karşıyımCanım ayet değil ama hadis. Peygamberimiz direkt haram demiş zaten haram olmasaydı da zevk meselesi ama erkekte iğrenç duruyor altın bence ipek kıyafetlerde aynı şekilde özellikle ipek giyen erkekler saçma ama erkek gibi gelmiyorlar bana
gümüş için bile belli bi gram varmış erkek için :)Canım ayet değil ama hadis. Peygamberimiz direkt haram demiş zaten haram olmasaydı da zevk meselesi ama erkekte iğrenç duruyor altın bence ipek kıyafetlerde aynı şekilde özellikle ipek giyen erkekler saçma ama erkek gibi gelmiyorlar bana
canım mobilyayı zaten istediğin zaman teslim ediyorlar beyaz eşya da aynı şekilde onların dışında da aciliyeti olan bişey yok zaten benim içinöyle tabi canım ya ama çevremde daha önce evlenenlerden fikir alıyorum yazın düğünler çok olduğu için geç gelebiliyomuş bazen eşyalar
merhaba arkadaslar aranıza 2015 gelınlerınden bırı olarak bende katılmak ısterım ...
Tabi kaynağını bilmek lazım basit bir konu değil bu haklısın. Ama dinini yaşamaya çalışanlar tamamen serbestmiş sanmasınlar diye dedimtabi ki tatlım benim zevkime göre de kötü görünüyor bende tesettürlüyüm ve kuran derslerimizde üzerinde durduğumuz bi konu o yüzden söyledim sadece kaynağını bilmeden kabullenmeye karşıyım
fatma galiba addın adaşaa baş harf adaşım
Onu bilmiyordum canım biz sipariş verdik bilegümüş için bile belli bi gram varmış erkek için :)
4.8 diye duymuştum canım hatta nettede gördüm bi kaç yerde...Onu bilmiyordum canım biz sipariş verdik biledur bi araştırayım kaç grammış
hoşgeldinnn :)merhaba arkadaslar aranıza 2015 gelınlerınden bırı olarak bende katılmak ısterım ...
hoşgeldinnn :)
evet sozluyum =) ocaktada nısanım olucak ınsallah
Bende şimdi 3 diye okudum iyi bi araştırmak lazım bi sevdiceğime sorayım bilgisi var mı4.8 diye duymuştum canım hatta nettede gördüm bi kaç yerde...
canım çözüldü gibi gibi ama ben hala canım cicim demiyorumCanım benimmm çok sağol
Afiyet olsun aman ye canım iştahsız olmada heyecandan , korkucak birşey yok canım neyden korkuyosun.Aranızdaki sorunlar çözüldü inşallah 2 gün yoktum ya sorayım dedim
Ne güzel,bende sözlüyüm : ) Az bi zaman kalmışş ne güzell nasıl yapıcaksınız nişanı?Salon ev vs..
ne ararsan var nizde canım aklımıza ne takılıyosa ne görüp duyuyosak gelip burada konuşuyoruz :)hoşbulduk ... konu ne bılmıyorum ama başlık ilgimi çekti =)
net bişey ögrenirsen banada söyle canım :)Bende şimdi 3 diye okudum iyi bi araştırmak lazım bi sevdiceğime sorayım bilgisi var mı
sende bendensin bizimde evde olcak :)evde olucak canım sadece aıle ve can akrabalar arasında yapıyorum buyuk bır balkonum var kapalı bır alan kucuk bır eglenceyle yeter bana =))
canım çözüldü gibi gibi ama ben hala canım cicim demiyorummmm şeyden korkuyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?