2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bizim mesleklerin tek güzel yani öğrencilerimizden dönüt almak canım ne mutlu sana
Valla haftada 2 saat sadece öğretmenim ama o bile öğretmenliği fazlasıyla yaşatıyor bana çok güzel bir şey yaa.. Maaş gerekiyor yaşamımızı sürdürmek için para emeğin karşılığı ama dediğin gibi öğrencilerin dönütü cidden ödül gibiymiş

tabi ki tatlım benim zevkime göre de kötü görünüyor bende tesettürlüyüm ve kuran derslerimizde üzerinde durduğumuz bi konu o yüzden söyledim sadece kaynağını bilmeden kabullenmeye karşıyım

gümüş için bile belli bi gram varmış erkek için :)

öyle tabi canım ya ama çevremde daha önce evlenenlerden fikir alıyorum yazın düğünler çok olduğu için geç gelebiliyomuş bazen eşyalar
canım mobilyayı zaten istediğin zaman teslim ediyorlar beyaz eşya da aynı şekilde onların dışında da aciliyeti olan bişey yok zaten benim için

tabi ki tatlım benim zevkime göre de kötü görünüyor bende tesettürlüyüm ve kuran derslerimizde üzerinde durduğumuz bi konu o yüzden söyledim sadece kaynağını bilmeden kabullenmeye karşıyım
Tabi kaynağını bilmek lazım basit bir konu değil bu haklısın. Ama dinini yaşamaya çalışanlar tamamen serbestmiş sanmasınlar diye dedim

Canım benimmm çok sağol
Afiyet olsun aman ye canım iştahsız olmada heyecandan , korkucak birşey yok canım neyden korkuyosun.Aranızdaki sorunlar çözüldü inşallah 2 gün yoktum ya sorayım dedim
canım çözüldü gibi gibi ama ben hala canım cicim demiyorum mmm şeyden korkuyorumm

canım çözüldü gibi gibi ama ben hala canım cicim demiyorum mmm şeyden korkuyorumm

Anladım canım düzelir aranız merak etme sen Hımm ona birşey diyemicem canım yaşamadığım için ama sağolsun ablam bana ucundan anlatmıştı sadece şu kadarını biliyorum ki korkucak hiçbir şey yok sanada o kadarını söyliyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…