• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ya çamaşırları beğenmiştim bende ama cesaret edemedim :KK43: bide bedenleri anlayamadım canım
Canım ben victoria secreta gittim orda bedenimi ölçtü kadın ona göre sipariş ettim.. Bazı takıımların altında ölçüler yazıyor mesela 80b atıyorum 34'e denk geliyor o şekilde kendi bedenini seçersin ama biraz büyük seçmende fayda var diye duydum

Canım ben victoria secreta gittim orda bedenimi ölçtü kadın ona göre sipariş ettim.. Bazı takıımların altında ölçüler yazıyor mesela 80b atıyorum 34'e denk geliyor o şekilde kendi bedenini seçersin ama biraz büyük seçmende fayda var diye duydum
Anladım canımmm cok tesekkur ederim

Kıyamamki yaaa:KK43: Eee iş sebebiyle mi uzaksınız tatlım düğünden snra nası yapıcaksınız o_O Ama bak düğüne çok az kalmış kuzucummmm beterin beteri vardır.. Bnm sevdiceğim askerde geçen ay gitti ve teeeee seneye kasımda dönüceeeek:KK42: 2016baharındada nı nı nı nı nıııııım nı nı nı nı nımmmmm ver elini nikah masası:KK71:
bizim aramıza bi ayrılık girdi geçtiğimiz sene benistanbulu bırakıp ailemin yanına geldim nevşehire memlekee sonra o naptı yaptı yine gönlümü fethetti tabii bu sefer direk evlilik işlerine başladık şimdi ben burda çalışıyorum o istanbulda bende mart sonu gibi engeç işten çıkıp istanbula gidicem çünkü ev döşemesi son hazırlıklar falan orda olmak istiyorum.gerçi bütün eşyalarımızı aldık bi tek nikah kaldı :D ama zor işte sürekli ya o geliyor ya ben gidiyorum.asker yolu beklemek zor canım bende bekledim sevdiceğimi Allah sabır versın ama ilerdekimutlu günlerinizi düşünün sabret :KK15:

canım nerden sipariş ettin kaçırdım sanırım bende Victoria secretın sitesini sürekli takipteyim ama ne kadar zamanda gelir gürükte takılır mı bilemediğim için vermeedım

canım nerden sipariş ettin kaçırdım sanırım bende Victoria secretın sitesini sürekli takipteyim ama ne kadar zamanda gelir gürükte takılır mı bilemediğim için vermeedım
Yok canım ben aliexpressten sipariş verdim sadece victoria secreta gittiğimde ölçümü aldırmıştım öylesine ingiliz yada avrupa ölçüsüne göre sütyen ölçüm 36ymış yani siparişlerimin victoria secretla alakası yok Hoppa

Ne güzel olmuşssun canımm cok anlamam ama salın baska renk olsa nasıl olur

Rabbim sağlıkla huzurla giymeyi nasip etsin tatlımmmm maşallah:nazar: bnm nişanlığımda saks maviydii:KK48:
tesekkür ederim hatunlar salı kendinin oldugu icin öylesine taktım normalde baska renk sal alacaktım ama sözde giymektwn vazgectim bunu erkek arkadasima ilk gosterdim pek hosuna gitmedi hevesimi kacirdi. Normalde kendi ailesi cevresi acik bitek ben kapalıyım. Bende böyle uzun elbise felan giyince tuhafina gidiyor.

hem merak hem korku bilmiyorum yaaa :) ama gelsin bi an önce o günler :)
Benim sevgilim bana doğru düzgün sarılmaz bile, neymiş ben dışa dönükmüşüm sevgimi belli ediyormuşum da o edemiyormuş. Mizaç. Ya sabır :)
O yüzden ben çok merak etmiyorum, gene bi şey olmamasından korkuyorum galiba :)))) Ay güldüm :))

Yok şaka bi yana tırsıyorum, azcık da utanıyorum :KK22:

tesekkür ederim hatunlar salı kendinin oldugu icin öylesine taktım normalde baska renk sal alacaktım ama sözde giymektwn vazgectim bunu erkek arkadasima ilk gosterdim pek hosuna gitmedi hevesimi kacirdi. Normalde kendi ailesi cevresi acik bitek ben kapalıyım. Bende böyle uzun elbise felan giyince tuhafina gidiyor.
E ne giyiceksin canm

Benim sevgilim bana doğru düzgün sarılmaz bile, neymiş ben dışa dönükmüşüm sevgimi belli ediyormuşum da o edemiyormuş. Mizaç. Ya sabır :)
O yüzden ben çok merak etmiyorum, gene bi şey olmamasından korkuyorum galiba :)))) Ay güldüm :))

Yok şaka bi yana tırsıyorum, azcık da utanıyorum :KK22:
ben utanmıyorum valla:)

Back
X