- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Mayısta kuzu.. Telefonuma düğün geri sayacı ekledim 4 ay 26 gün yazıyor yaa nasıl mutluyum 4 ayyyyyyyyYaaaa özür dileriiiiim hadi yapma ama byleee bak düğününüzü düşüüüün.. Nezaman fıstık sizin düğüün![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mayısta kuzu.. Telefonuma düğün geri sayacı ekledim 4 ay 26 gün yazıyor yaa nasıl mutluyum 4 ayyyyyyyyYaaaa özür dileriiiiim hadi yapma ama byleee bak düğününüzü düşüüüün.. Nezaman fıstık sizin düğüün![]()
amin canım yaaa valla bizim düğün zamanı yaklaşıyo ama inan bu mesafe işleri daha da zorlaştırıyor..çok özlüyorum çookKuzum beniiim.. Rabbimin izniyle zaman su gibi akıp gitsin sevdiceğine kavuş inşaAllah
Canıııııım sende bendensiiinBenim aşkım askerde şuanda ocak 10da görüşebilicz allah izin verirse ondan snra tamamem meçhul
Ama bugünlerde geçicek inşallah..bir gün tamamen kavuşucaz aşklarımıza
![]()
Canım iç çamaşırı sipariş ettik hem bohçaya ekleriz hemde denemiş oluruz diye 3 tane verdik üçüncüsü bugün geldi ama neredeyse 2 ay olacak sipariş vereline sipariş vermiştin canım güzeller mi :)
Canım iç çamaşırı sipariş ettik hem bohçaya ekleriz hemde denemiş oluruz diye 3 tane verdik üçüncüsü bugün geldi ama neredeyse 2 ay olacak sipariş vereli
Eneeee hiç bişicik kalmamış ya maşşallaaahMayısta kuzu.. Telefonuma düğün geri sayacı ekledim 4 ay 26 gün yazıyor yaa nasıl mutluyum 4 ayyyyyyyy![]()
ayy benimde şortlu takımlarım bugün kargoya verilmişCanım iç çamaşırı sipariş ettik hem bohçaya ekleriz hemde denemiş oluruz diye 3 tane verdik üçüncüsü bugün geldi ama neredeyse 2 ay olacak sipariş vereli
Kıyamamki yaaaamin canım yaaa valla bizim düğün zamanı yaklaşıyo ama inan bu mesafe işleri daha da zorlaştırıyor..çok özlüyorum çook![]()
Arayıp sordun mu kuzu yada iptal ettin mi? Kaybolmasın aman geçte olsa gelsinYine iyi gelmiş canım, ben 12 ekimde verdim siparişi, 8 kasımda Türkiye'ye geldi ama bana hala gelmedi.![]()
Aliekspressten mi sipariş vermiştin?ayy benimde şortlu takımlarım bugün kargoya verilmiş![]()
yok kuzum geçen sizede sormuştum ya o takımlar :)Aliekspressten mi sipariş vermiştin?
Mesaj atıyorum, yalan söylemiyoruz diyor kadın gelecek diyor. Biraz daha bekleyeceğim, yarıyıl tatiline yakın iptal edicem.Arayıp sordun mu kuzu yada iptal ettin mi? Kaybolmasın aman geçte olsa gelsin
Hayırlı uğurlu olsun tatlıııımmmKızlaaar bende söz elbisemi aldımkiiii :))
![]()
Canım bizim 2saat yol var. Nişanlımların orda kalacaz :) evet ya ikinci düğünden sonra olsa daha iyi olacak benim açımdan:)Aaaa evet 2 düğün olucaktı söylemiştin sen .Şöyle söyliyim peki senin memlektte olucak düğün siz o gece otelde mi kalıcaksınız?Ev çünkü nişanlının memleketinde .. Hımm biraz karışık aslında ilk düğün gecesi olur normalde ama sizin 2 düğün azcık dişini sıksa nişanlında yani bilemiyorum size kalmış aranızda konuşursunuz bu konuyu canım
Bizimki hiiçç dayanmaz ona:)Kuzu biz konuştuk o konuyu dayanabilirsek balayı dönüşü olacak ayyyyyy valla feci özel oldu budüğün gecesi otelde kalıcaz ertesi sabah balayına çıkıcaz balayı da 10 gün dayanmamız biraz zor ama ateşle barut yani ama işte elimizden geldiğince
![]()
Ya çamaşırları beğenmiştim bende ama cesaret edemedimKızlar bu arada aliexpressten sipariş ettiklerimiz geldi size söylemeyi unuttum![]()
Ne güzel olmuşssun canımm cok anlamam ama salın baska renk olsa nasıl olurNasıl kızlar sizcee ?
![]()
![]()
Rabbim sağlıkla huzurla giymeyi nasip etsin tatlımmmm maşallahNasıl kızlar sizcee ?
![]()
![]()