• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kuzum beniiim.. Rabbimin izniyle zaman su gibi akıp gitsin sevdiceğine kavuş inşaAllah:KK51:

Canıııııım sende bendensiiin:KK43: Benim aşkım askerde şuanda ocak 10da görüşebilicz allah izin verirse ondan snra tamamem meçhul:KK43: Ama bugünlerde geçicek inşallah..bir gün tamamen kavuşucaz aşklarımıza :KK36:
amin canım yaaa valla bizim düğün zamanı yaklaşıyo ama inan bu mesafe işleri daha da zorlaştırıyor..çok özlüyorum çook :KK42:

amin canım yaaa valla bizim düğün zamanı yaklaşıyo ama inan bu mesafe işleri daha da zorlaştırıyor..çok özlüyorum çook :KK42:
Kıyamamki yaaa:KK43: Eee iş sebebiyle mi uzaksınız tatlım düğünden snra nası yapıcaksınız o_O Ama bak düğüne çok az kalmış kuzucummmm beterin beteri vardır.. Bnm sevdiceğim askerde geçen ay gitti ve teeeee seneye kasımda dönüceeeek:KK42: 2016baharındada nı nı nı nı nıııııım nı nı nı nı nımmmmm ver elini nikah masası:KK71:

Aaaa evet 2 düğün olucaktı söylemiştin sen .Şöyle söyliyim peki senin memlektte olucak düğün siz o gece otelde mi kalıcaksınız?Ev çünkü nişanlının memleketinde .. Hımm biraz karışık aslında ilk düğün gecesi olur normalde ama sizin 2 düğün azcık dişini sıksa nişanlında yani bilemiyorum size kalmış aranızda konuşursunuz bu konuyu canım
Canım bizim 2saat yol var. Nişanlımların orda kalacaz :) evet ya ikinci düğünden sonra olsa daha iyi olacak benim açımdan:)

Kuzu biz konuştuk o konuyu dayanabilirsek balayı dönüşü olacak ayyyyyy valla feci özel oldu bu :KK23::KK23: düğün gecesi otelde kalıcaz ertesi sabah balayına çıkıcaz balayı da 10 gün dayanmamız biraz zor ama ateşle barut yani ama işte elimizden geldiğince :KK23:
Bizimki hiiçç dayanmaz ona:)

Nasıl kızlar sizcee ?

28lz0b8.jpg

kar2w1.jpg

kızlar tek tek hepsini okudum bende merakla ve korkuyla bekliyorum :) merak ettiğiniz soruları cevaplarım :)

Back
X