İlki daha güzel benceAh bi bilsem içinin dolması lazım azcık canım ama napam hiç bilmiyorum valla
Canım jartyer ve o beyaz sabahlıklı takım nbb:) loya nın sitesinden aldım:) mavili de trendyol sevim den aldım. Jartiyerle o takım kargoya verildi dün almıştım perşembe elimde olur sana o zamn haber veririm:)Hepsine bayıldım canım özellikle jartiyer takımın 10 numara aynısından alabilirimbeyaz dantelli geceliğin süper ve ilk eklediğin mavili beyazlı şortlu takım tam istediğim gibi onu nerden aldın canım bir de jartiyer takımın markası ne?
Kuzu 3 takım sipariş ettik ilki 2 hafta önce geldi ikincisi geçen hafta üçüncüsü bu hafta
Canım trendyol sevim diye bi butik var fiyatlar çok uygunAh bi bilsem içinin dolması lazım azcık canım ama napam hiç bilmiyorum valla
Orda pek bişey begenememıstım canım ya bıde Anıl ı bılıyorum kumas kalıtesı cok guzel onun o yuzden bakmak istedim oraya.. Bu anılın Mağazası falan yok mu kı yahuCanım trendyol sevim diye bi butik var fiyatlar çok uygun
hmm ama yinede çok uyguna bulabilirsin :)Orda pek bişey begenememıstım canım ya bıde Anıl ı bılıyorum kumas kalıtesı cok guzel onun o yuzden bakmak istedim oraya.. Bu anılın Mağazası falan yok mu kı yahu
Hadi bakalım bekliyorum sabırsızlıkla :)hmm ama yinede çok uyguna bulabilirsin :)
bu arada kızlar güzel bi balayı listesi oluşturcam karar verdim :)
Merhaba kızlar bende 2015 eylül gelini olucam inşallah, aranıza katılmak istiyorum belki biraz olsun yüküm azalır :)
hmm ama yinede çok uyguna bulabilirsin :)
bu arada kızlar güzel bi balayı listesi oluşturcam karar verdim :)
hoşbulduk canım:) günlerdir düğün yeri ararken sizi buldum kafayı yemek üzereyim :)selam cnm hoşgeldin =)
Hepsine bayıldım canım özellikle jartiyer takımın 10 numara aynısından alabilirimbeyaz dantelli geceliğin süper ve ilk eklediğin mavili beyazlı şortlu takım tam istediğim gibi onu nerden aldın canım bir de jartiyer takımın markası ne?
Kuzu 3 takım sipariş ettik ilki 2 hafta önce geldi ikincisi geçen hafta üçüncüsü bu hafta
Kızlar sizden uzaktayken aldıklarımı da ekleyeyim.
Eki Görüntüle 1339014 Eki Görüntüle 1339015
Bu ikisi Suwen'den.. Bayılıyorum çamaşırlarına..
Eki Görüntüle 1339016
Bunu eklemiş miydim hatırlamıyorum.
hoşbulduk canım:) günlerdir düğün yeri ararken sizi buldum kafayı yemek üzereyim :)
Canım hoşgeldin ... Bu kokulu sabun nasıl yapılıyo anlatabilirmisin bana bunu bi?selam kızlar nasılısın bir iki gunudur giremedim kokulu sabun yapyordum ben de düğün alısverişine basladım nişanlim ile kava ettik ev yüzüne neyse haldecez artık siz ne yapyorsunuz nasılsın
Hoşgeldin canım :)hoşbulduk canım:) günlerdir düğün yeri ararken sizi buldum kafayı yemek üzereyim :)
Açık mekanda düğün istiyorum ama bütcem 6 bin yetmiyor öyle koyuyorum olmuyor böyle koyuyorum olmuyor :/buldun bak sonunda ne var ne yok neden kafayı yiyorsun tatlım =)
iyiyim tatlım nakınıyorum bakım setleri makyaj malzemeleri filan sen nasılsın napıyosun :)
canım tekne kiralamayı düşünmez misiniz saatleride değişiyo bence onuda bi araştır :) nikahtan sonra küçük bi teknede eğlence gayet mantıklı misafirlerde sıkılmaz :)
valla kuzum koy tavrını illa vercez derse iyi o zaman yarısı senin annenlere yarısı benimkilere de
Açık mekanda düğün istiyorum ama bütcem 6 bin yetmiyor öyle koyuyorum olmuyor böyle koyuyorum olmuyor :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?