2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canım jartyer ve o beyaz sabahlıklı takım nbb:) loya nın sitesinden aldım:) mavili de trendyol sevim den aldım. Jartiyerle o takım kargoya verildi dün almıştım perşembe elimde olur sana o zamn haber veririm:)

Canım trendyol sevim diye bi butik var fiyatlar çok uygun
Orda pek bişey begenememıstım canım ya bıde Anıl ı bılıyorum kumas kalıtesı cok guzel onun o yuzden bakmak istedim oraya.. Bu anılın Mağazası falan yok mu kı yahu

Orda pek bişey begenememıstım canım ya bıde Anıl ı bılıyorum kumas kalıtesı cok guzel onun o yuzden bakmak istedim oraya.. Bu anılın Mağazası falan yok mu kı yahu
hmm ama yinede çok uyguna bulabilirsin :)

bu arada kızlar güzel bi balayı listesi oluşturcam karar verdim :)

Merhaba kızlar bende 2015 eylül gelini olucam inşallah, aranıza katılmak istiyorum belki biraz olsun yüküm azalır :)

selam kızlar nasılısın bir iki gunudur giremedim kokulu sabun yapyordum ben de düğün alısverişine basladım nişanlim ile kava ettik ev yüzüne neyse haldecez artık siz ne yapyorsunuz nasılsın

selam cnm nasılsın kuzu ne var ne yok gecelik bende aldım ama jartiyer almadım galıba=)

selam kızlar nasılısın bir iki gunudur giremedim kokulu sabun yapyordum ben de düğün alısverişine basladım nişanlim ile kava ettik ev yüzüne neyse haldecez artık siz ne yapyorsunuz nasılsın
Canım hoşgeldin ... Bu kokulu sabun nasıl yapılıyo anlatabilirmisin bana bunu bi?

ay cnm bende bakınıyorum valla makyaj setlerine baklım buldum gibi hazırlıklar son gaz devama tatlim=)

Açık mekanda düğün istiyorum ama bütcem 6 bin yetmiyor öyle koyuyorum olmuyor böyle koyuyorum olmuyor :/

tatlım bak birde söyle düşün açık mekana paran yetti ama o gün hava yagmurlu oldunu yani üzme kendine akısına birak tatlım olur iştedin gibi alllah izni ile cnm üzme kendini cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…