2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

tatlım bak birde söyle düşün açık mekana paran yetti ama o gün hava yagmurlu oldunu yani üzme kendine akısına birak tatlım olur iştedin gibi alllah izni ile cnm üzme kendini cnm

bende öyle düşünmeye başladım artık canım kapalı düğün salonlarına kendimi alıstırmaya başladım:) direk konuya girdim ya kusura bakmayın
ben duygu 22 yaşındayım hala öğrenciyim, nerdeyse 2 yıldır nişanlıyım eylül gibi düğünü istiyoruz ama nişanlım daha askere gitmedi subatta o gidicek daha asker beklicem :)

Ya arkadaş milletin sevgilisi bayılır sarılsın öpsün, benim sevgilim kendi yapmıyo, ben yapınca bi de odun odun duruyo. Çıldırayım ben o zaman.

tatlım hayrlı olsun madame cocoyu reklam var bilmiyor ben ordan alış veriş yapmadım ama giderisiniz bakarsınız begenmezsen dersin anne burda güzel yok ben boyle duydum dersne kadın sesini kırmaz merak etme cnm iyi alışversler kuzu=)

hayalseverrr ev kıyafeti bulabıldınmı güzel elbise falan
elbise bulamadım kuzum henüz :) ayy gidip gelip oyshoya bakıyorum deliricem :)
hayalseverrr taytlı takımıda al bence hatta bende alayım yarın magazadan :)
taytlı takımda gözüm var nolcak bilmiyorum :)
Herkese selaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmm nişan kıyafetimi aldııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aldımm demekle olmaz biz resim isteriz :)
Merhaba kızlar bende 2015 eylül gelini olucam inşallah, aranıza katılmak istiyorum belki biraz olsun yüküm azalır :)
katıldın bile tatlım hoşgeldinn :)
selam kızlar nasılısın bir iki gunudur giremedim kokulu sabun yapyordum ben de düğün alısverişine basladım nişanlim ile kava ettik ev yüzüne neyse haldecez artık siz ne yapyorsunuz nasılsın
iyiyiz tatlım biz bu aralar olur gerginlikler niye tartıştınız ki

Ya arkadaş milletin sevgilisi bayılır sarılsın öpsün, benim sevgilim kendi yapmıyo, ben yapınca bi de odun odun duruyo. Çıldırayım ben o zaman.
Allah Allah, çok zor öyle ya.. Benimki de sanırım aşırı seviyor böyle şeyleri, ben de severim ama yetişmek zor olacak

işte geldim burdayım :) sizde eksikleri yazarsanız tam bi listemiz olabilir:)

* ağrı kesici ilaç
*şarj aletleri
*fotoğraf makinesi
*yara bandı
gelin hanım için :)
* günlük ped
*tarak
*makyaj malzemleri
*tırnak makası
*nemlendirici krem
*güneş kremi
*parfüm
*şampuan saş kremi duş jeli (seyehat boyu)
*diş fırçası diş macunu
*ayakkabı, terlik .çanta
*pantolon tunik (tşhirt-şort)
*elbise
*şal eşarp bone(şapka)
*çorap
*havlular
*gecelikler
*pijema
*eşofman
*külot,atlet,sütyen
damat bey :)
*traş takımı
*pantolon tşhirt şort gömlek:)
*ayakkabı
*pijema
*boxser, atlet
*eşofman
*jöle

bankadan para cekecek 3 ay kaldı düğüne cnm bu ay bagış birazda yüksek gösterip bas vuracak olmazsa bır ay daha yuksek gösterip oyle bas vuracak ben hangi arada sonra ev bakacam temizlik yapacam ceyiz götürecem oyle yani tatalım sonra zaten düzeldik akısına bıraktım =)

Allah Allah, çok zor öyle ya.. Benimki de sanırım aşırı seviyor böyle şeyleri, ben de severim ama yetişmek zor olacak
O sevgiliye 3 değil 33 jartiyer alırsın tabi. Sor bi hevesin kaldı mı diye.. ya sürekli ben sarılıyom, ben öpüyorum o da ya geri çekliyo ya odun odun duruyo. Abartıyo muyum acaba ya. Bana diyo ki durduk yere sorun çıkarma. Kafa atıcam.

ufak tefek sorunlar hep olur canım :)
kızz dert etme topikçe gelir temizleriz evini yerleştiriz ohh miss :)

voouu bir kaç tanesi eksik bende bu hafta tamamlarım artık =)

valla nasıl rahat duruyo senin ki anlamadım kız benimkide tam tersi önceden garip geliyodu o sarılınca filan geri çekilirdim şimdi sıra bende

Gidiyom ben ağlıycam ya. Tam bir kütükle evleniyorum.
Dün dedim ya ilk gece korkusu falan, niye korkuyorum ki ben bi şey olmaz ki

O belli olmaz canım, ilk gece açılır bakarsın Bazı erkekler belli edemiyor böyle şeyleri.. Benimki de gayet açık yani, alacağım çamaşırlara bile o karar veriyor yani bazen.. Hatta kafasında kurduğu bazı fantezileri bile söylüyor

tatlım hakılısın bu yazdıklarında sonuna kadar arkandayım yani =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…