tatlım bak birde söyle düşün açık mekana paran yetti ama o gün hava yagmurlu oldunu yani üzme kendine akısına birak tatlım olur iştedin gibi alllah izni ile cnm üzme kendini cnm
ay cok begendim valla dün bende alcaktım bu tarz annem ne işin var aldın gecelik felan dedi=)güle güle giy cnm =)
Kızlar yarın diğer yakaya geçiyorum aşk ve kayınvalidemle nişan için alışveriş yapıcaz (aşırı heyecanlıyım ilk defa yanımda yakınım olmadan kayınvalidemle zaman geçiricem) neyse hatunun planları şu: nişanda takılacak bilezik yada bileklikleri alıcaz, akerden bi başörtü beğenmiş bana beğenirsem onu alacak , english homedan ve madame cocodan pike ve nevresim takımı alacak ama madame cocoyu tavsiye etmiyorlar sanırım sizin bi bilginiz var mı? Bir de ümraniyede baya mağazalar varmış oraya bakıcaz günlük kıyafet ve nişan elbisesi açısından bileninz var mı?
elbise bulamadım kuzum henüz :) ayy gidip gelip oyshoya bakıyorum deliricem :)hayalseverrr ev kıyafeti bulabıldınmı güzel elbise falan
taytlı takımda gözüm var nolcak bilmiyorum :)hayalseverrr taytlı takımıda al bence hatta bende alayım yarın magazadan :)
aldımm demekle olmaz biz resim isteriz :)Herkese selaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmm nişan kıyafetimi aldııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
katıldın bile tatlım hoşgeldinn :)Merhaba kızlar bende 2015 eylül gelini olucam inşallah, aranıza katılmak istiyorum belki biraz olsun yüküm azalır :)
iyiyiz tatlım biz bu aralar olur gerginlikler niye tartıştınız kiselam kızlar nasılısın bir iki gunudur giremedim kokulu sabun yapyordum ben de düğün alısverişine basladım nişanlim ile kava ettik ev yüzüne neyse haldecez artık siz ne yapyorsunuz nasılsın
Teşekkür ederim canım, şimdi 2 oldu jartiyer takımım.. 1 tane kırmızı var 1 tane de bu.. 1 siyah, 1 beyaz alıcam daha.. :)
Allah Allah, çok zor öyle ya.. Benimki de sanırım aşırı seviyor böyle şeyleri, ben de severim ama yetişmek zor olacakYa arkadaş milletin sevgilisi bayılır sarılsın öpsün, benim sevgilim kendi yapmıyo, ben yapınca bi de odun odun duruyo. Çıldırayım ben o zaman.
elbise bulamadım kuzum henüz :) ayy gidip gelip oyshoya bakıyorum deliricem :)
taytlı takımda gözüm var nolcak bilmiyorum :)
aldımm demekle olmaz biz resim isteriz :)
katıldın bile tatlım hoşgeldinn :)
iyiyiz tatlım biz bu aralar olur gerginlikler niye tartıştınız ki
Gecelik başka, jartiyer başka yani.. Bence al aklın kalmasın :) Benim çamaşır bağımlılığım var birazcık da durmadan alıyorumay cnm valla ben hiç allmadım annem ne gerek var dedi gecelik aldın ya dedi =)cok güzel aldıkların begendim =)
O sevgiliye 3 değil 33 jartiyer alırsın tabi. Sor bi hevesin kaldı mı diye.. ya sürekli ben sarılıyom, ben öpüyorum o da ya geri çekliyo ya odun odun duruyo. Abartıyo muyum acaba ya. Bana diyo ki durduk yere sorun çıkarma. Kafa atıcam.Allah Allah, çok zor öyle ya.. Benimki de sanırım aşırı seviyor böyle şeyleri, ben de severim ama yetişmek zor olacak
ufak tefek sorunlar hep olur canım :)bankadan para cekecek 3 ay kaldı düğüne cnm bu ay bagış birazda yüksek gösterip bas vuracak olmazsa bır ay daha yuksek gösterip oyle bas vuracak ben hangi arada sonra ev bakacam temizlik yapacam ceyiz götürecem oyle yani tatalım sonra zaten düzeldik akısına bıraktım =)
işte geldim burdayım :) sizde eksikleri yazarsanız tam bi listemiz olabilir:)
* ağrı kesici ilaç
*şarj aletleri
*fotoğraf makinesi
*yara bandı
gelin hanım için :)
* günlük ped
*tarak
*makyaj malzemleri
*tırnak makası
*nemlendirici krem
*güneş kremi
*parfüm
*şampuan saş kremi duş jeli (seyehat boyu)
*diş fırçası diş macunu
*ayakkabı, terlik .çanta
*pantolon tunik (tşhirt-şort)
*elbise
*şal eşarp bone(şapka)
*çorap
*havlular
*gecelikler
*pijema
*eşofman
*külot,atlet,sütyen
damat bey :)
*traş takımı
*pantolon tşhirt şort gömlek:)
*ayakkabı
*pijema
*boxser, atlet
*eşofman
*jöle
ufak tefek sorunlar hep olur canım :)
kızz dert etme topikçe gelir temizleriz evini yerleştiriz ohh miss :)
valla nasıl rahat duruyo senin ki anlamadım kız benimkide tam tersi önceden garip geliyodu o sarılınca filan geri çekilirdim şimdi sıra bendeO sevgiliye 3 değil 33 jartiyer alırsın tabi. Sor bi hevesin kaldı mı diye.. ya sürekli ben sarılıyom, ben öpüyorum o da ya geri çekliyo ya odun odun duruyo. Abartıyo muyum acaba ya. Bana diyo ki durduk yere sorun çıkarma. Kafa atıcam.
Gidiyom ben ağlıycam ya. Tam bir kütükle evleniyorum.valla nasıl rahat duruyo senin ki anlamadım kız benimkide tam tersi önceden garip geliyodu o sarılınca filan geri çekilirdim şimdi sıra bende
valla cnm cok pahalı ben pıyer kardin aldım 7 takım oldu 4 tanede gecelik var ama daha düğün için cikacam nişanlım ile kıyafet alısversine alır bir iki tane daha =)valla ben oyshoyu aklıma kazdım alıcam en az 3 takım benim olcak
kızlarrrrr bunlar nasılll peki
O sevgiliye 3 değil 33 jartiyer alırsın tabi. Sor bi hevesin kaldı mı diye.. ya sürekli ben sarılıyom, ben öpüyorum o da ya geri çekliyo ya odun odun duruyo. Abartıyo muyum acaba ya. Bana diyo ki durduk yere sorun çıkarma. Kafa atıcam.
Gidiyom ben ağlıycam ya. Tam bir kütükle evleniyorum.
Dün dedim ya ilk gece korkusu falan, niye korkuyorum ki ben bi şey olmaz ki
Hahahah yerim seni yaaa estağfirullah ne salağı aşk olsun tam tersine çok düşünceli ve anlayışlısın ki sevdiğin erkeği düşünüyorsun o da inşallah senin kıymetini bilirKuzu bol para harcama sadece alacağın şeyleri kaliteli al uygununu araştır öyle al atıyorum oysho cidden pahalı ve gereksiz pahalı ama çok seviyorsan iyice düşün en istediğin takımı yada sabahlığı al atıyorum gelinlik, düğün, gelin arabası yada fotoğraf gibi şeyleri önemsiyorsan yada hangisini önemsiyorsan onda kıy parana bir kere yaşanacak şeyler he bide şu var kuzucum HATTA TÜM KIZLAR SÖZÜM SİZE DE erkeklerin maddiyatını düşünmek bizi de olgunlaştırır hesabımızı kitabımız biliriz AMAAAAA erkekler buna çabuk alışıyorlar 3 sene sonra en ufak bir şeye para harcayacakları zaman elleri titriyor mız mızlanıyorlar (en yakın örnekler babam ve kuzenim ) onları düşüne düşüne biz cimrileştiriyoruz kıvamını tutturmammız lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?