2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Güle güle kullan canım sen bunu giyebilcek göğüse sahipsin
Spora başlıyorum halledicem bu işi sonunda kampanyayada bi bakıyım cok guzel duruyo

hangi satıcıdan aldın peki tatlım aliexpreste bissürü oluyor ya
Canım sevgilime gösterdim çamaşır takımlarını o daha düzgün bi satıcıdan bulup sipariş verdi inan hiç bilmiyorum isimlerini sadece şuna dikkat et geri bildirimler nasıl, sattığı ürünlerin yüzde kaçından memnun kalınmış falan bunlara dikkat et

Dünkü aldıklarım kızlarr:)
Hepsine bayıldım canım özellikle jartiyer takımın 10 numara aynısından alabilirim beyaz dantelli geceliğin süper ve ilk eklediğin mavili beyazlı şortlu takım tam istediğim gibi onu nerden aldın canım bir de jartiyer takımın markası ne?
Gunaydiin

@math canim cok guzel aldiklarin gule gule kullan

Tikkabilla ValentinusNF sizin aliexpressler geldi mi???
Kuzu 3 takım sipariş ettik ilki 2 hafta önce geldi ikincisi geçen hafta üçüncüsü bu hafta

Sıkılaşmam lazım bian evvel.. Göğüsleride toparlarsak bıraz dolgunlasırsa fena olmaz gelınlgn gogus kısmı ıcın bu gerekıyo canım

Ben istikrarımı koruyamıyorum öyle sporda falan ya, squat yapıyordm popo için ama bıraktım. Göğüsleri nasıl toparlayacaksın? Masajla falan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…