- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 248
Benim daha baslamadii
Evet yaa. C.tesi de gitmemi istiyorgreenandblue Bende sevdiğim için dedim zaten seni de seviyorum ya
tasarimcibayan Ben üşümüyorum Allahtan :) 9 - 6 mı uyuz patroonn
YEKTA61 İnşallah canım benim iyi çalışmalar sana
Benim daha baslamadiizaten karaktersiz patronum mesaimi 9 6 yapti
bende ders çalışıyom kızlaar iş yerimde dgs ye gircem bu sene Rabbim izin verirse
Evet yaa. C.tesi de gitmemi istiyor
Ben de mesai ödersen gerektiginde gelirim dedim. İyice bunalttilar beni
Ben eminönüne gitmek istiyorum ordan alacaklarım var..Ve sadece pazar günü tatil o zamanda eminönü tatil..Alacaklarım vardı benim, tepsi bakacaktım, nişanda dağıtmak için minik kavanozlar almalıyım, tül almalıyım, Ben ne yapıcam kızlar siz söyleyin..Aklımda bir sürü şey vardı, bu gidişle hiçbirini yapamicam..40 gün gibi birşey var nişana (kısmetse) Tek umudum yılbaşı tatili o zamanda kapalı olurmu acaba? Daha bohca işine hiç girmedim...
İste tabii canım hakkın cumartesi yoktu girerken şimdi cumartesi gel diyolar..Herkese benim patronum gibi patron nasip olsa keşke
Canım beniim evet pazar kapalı her yer ama yılbaşı günü açık olur mu bilmem olabilir ama..Yaparsın ya alırsın olmazsa izin al ya ben patronuma sözümün olucağı zamanı söylüyodum yani aramızda konuşuyoduk sürekli cumartesiydi söz günüm çalışıyorum normalde yarım gün.. Cuma akşamı çıkarken iyi akşamlar kızım hayırlısı olsun inşallah dedi çıktı zaten bende izin istemedim,o da gelme demedi..Sen en azından izin alsan söylesen sonuçta tüm gün senin olmalı hazırlıklar kuaför vs...
Canım bende bir tane patron yok ki..Bir kişiye bağlı değilim maalesef..Cumartesi izinlerine kıl burdakiler..Yani düşün bu cumartesi bile izin verirler mi şüpheliyim..Az önce burda çok sevdiğim bir abla var ona açtım konuyu, o rahatlattı biraz beni..Bakalım inşallah sorun olmaz da izin alabilirim..Acaba hafta içi emin önü kaça kadar açık
canım ben ilk çocuğum annem hatırlatmış doğumda ebeye ebe aferin demekten bi hal olmuş hemen vurmuş iğneyi 2 tane daha kardeşim var annem 3. çocuktan sonra iğneyi unutmuş yapın demeyi yani bi tane daha kardeşim olsaydı sakat olcaktıHadi yaaaa o psikolojideyken hatırlar mıyım acaba yaaatamam canım çok teşekkür ederim söylediğin için senin kardeşlerin var mı bi sıkıntı oldu mu sizde?
Kızlar nişanlım bugün bana taşınıyo. Burda olaylar çok oluyo. Geçen gün cinayet oldu taciz olaylarıda çok sık oluyo. Dünde biz evden çıkarken bi tane 24 25 yaşlarında biri bekliyodu. Tam kapının önünde. Daha önce apartmanda görmediğimiz biriydi. Biz çıkınca bekledi biraz daha gitti. Sonra da bi arabaya doğru gitti biraz uzakta bi arabaydı. Sabahta yine aynı arbayı gördüm. Ve o adamda yine bizim apartmanın yanındaydı. Üst üste olunca çok korktum o yüzden nişanlım taşınacak bana.
Van erciş canım. Apartmanımızda kamera var kapıda şifreli sürekli kapalı ama yinede korkuyorum. Apartmana giriyomuş sapık herif arkadan taciz ediyomuşAaaa taşınsın tabii canım neredesin sen hangi şehir?? Ben bile korktum şuan
Van erciş canım. Apartmanımızda kamera var kapıda şifreli sürekli kapalı ama yinede korkuyorum. Apartmana giriyomuş sapık herif arkadan taciz ediyomuş
Şimdi olmasa 1ay sonra taşıncaktı zatenHay Allahım ne insanlar var, iyi akıl etmşsiniz canım taşınsın tabiikorkma sen
Canım onlardan alsam kendi bedenimden kaç beden küçük almam lazım? Birde nerde satılır fiyatı nedir? Boşa para vermek istemiyorum gerizekalılar denetmiyorlarda mağazada mağdurum da mağdurum
Ben eminönüne gitmek istiyorum ordan alacaklarım var..Ve sadece pazar günü tatil o zamanda eminönü tatil..Alacaklarım vardı benim, tepsi bakacaktım, nişanda dağıtmak için minik kavanozlar almalıyım, tül almalıyım, Ben ne yapıcam kızlar siz söyleyin..Aklımda bir sürü şey vardı, bu gidişle hiçbirini yapamicam..40 gün gibi birşey var nişana (kısmetse) Tek umudum yılbaşı tatili o zamanda kapalı olurmu acaba? Daha bohca işine hiç girmedim...
Van erciş canım. Apartmanımızda kamera var kapıda şifreli sürekli kapalı ama yinede korkuyorum. Apartmana giriyomuş sapık herif arkadan taciz ediyomuş
Günaydın kuzum:)Gunaydin ballar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?