- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Bi beden kucugunu alicaksin, 38giyiyorsan 36 yani. Ic camasircilarda var. Kompedana loyaya falan bak bence.
Canim yilbasinda kapali olur benim fikrim. Ama gidip sansini deneyebilirsin. Ne koyucaksin kavanozlara. Netten de siparis edebilirsin. Haftaici 5te falan gidersen acik olabilir.
Yo hakkedene şiddet gerek canım. Benim fikrim hadım etceksin sapıklarıAlacaksın öyle ş....leri meydanda parçalayacaksın ya..Şiddet yanlısı değilim ama başka cezayı haketmiyo bu adiler..Dikkat et canım, en iyisini yapmış taşınmakla.
Gunaydin ballar
Yo hakkedene şiddet gerek canım. Benim fikrim hadım etceksin sapıkları
daha farklı olabilir canım yani misafir için 3 bardak lazım ya 3 nüde aynı seriden begen paylaş öyle seçelim :)hııı kazık soruyorum diyosun
https://www.lav.com.tr/online/urunlerimiz/su-bardaklari/lune-LUN355F
bu nasıl mesela, çok mu basit oldu. Bilemedim ki öyle pat diye sorunca şimdi :)
Günaydınlarrrr
Günaydınlaaarrr:) her gece yazdıklarınızı okucam diye okula geç kalcam ya :) seviyorumm sizleriii
Gunaydinlaaar nasilsiniz bakalim
Günaydın güzeller nabersinizzz :)
günaydın kızlarrr
günaydın gelincikler nasılsınız bakalım :)Gunaydin ballar
azcık kaldı elini çabuk tut :)Ben eminönüne gitmek istiyorum ordan alacaklarım var..Ve sadece pazar günü tatil o zamanda eminönü tatil..Alacaklarım vardı benim, tepsi bakacaktım, nişanda dağıtmak için minik kavanozlar almalıyım, tül almalıyım, Ben ne yapıcam kızlar siz söyleyin..Aklımda bir sürü şey vardı, bu gidişle hiçbirini yapamicam..40 gün gibi birşey var nişana (kısmetse) Tek umudum yılbaşı tatili o zamanda kapalı olurmu acaba? Daha bohca işine hiç girmedim...
Gunaydin ballar
Doğru aslında yılbaşıda resmi tatil..aman ya ne uyuz bir durum benimki..O meşhur eminönü gezmesi yapamicim..Şeytan diyo kitle 3 günlük raporu
Yo hakkedene şiddet gerek canım. Benim fikrim hadım etceksin sapıkları
daha farklı olabilir canım yani misafir için 3 bardak lazım ya 3 nüde aynı seriden begen paylaş öyle seçelim :)
günaydın gelincikler nasılsınız bakalım :)
azcık kaldı elini çabuk tut :)
benimde isteme günü için kavanoz almam lazım :) kahve koyucam :) bohçayı hallettim zaten :)
kuzum patronlardan birini gözüne kestir ondan izin iste olmaz mı kiİstesemde elimi çabuk tutamıyorum ki..Çalışma saatlerim hiçbrşey yapmaya müsait değil..Şaka gibi yaaaa, stresten ölücemmmmmmmm
bize fikir ver bencegreenandblue nerede oturuyorsun bilmiyorum ama biz eminönünden yapmıştık alışverişi bi kaç parça için pendikte bakındım ordaki yerlerdede eminönünyle aynı şeyler var çokta bir fiyat farkı yok. Git gel bütün gün gez falan filan harcadığın parayla aynı şeye geliyor. ben butik pasta kurabiye yapıyorum ufak organizasyonlar falan, süsleme malzemeleri için hem fikir hemde tedarik konusunda yardımcı olabilirim.
kuzum patronlardan birini gözüne kestir ondan izin iste olmaz mı ki
bize fikir ver bence
ayyy neden ki tut yakasından bana izin verinn ulennn mürvetime engel oluyosunuz diye isyan etKuzu patronu istesemde gözümü kestiremem
greenandblue nerede oturuyorsun bilmiyorum ama biz eminönünden yapmıştık alışverişi bi kaç parça için pendikte bakındım ordaki yerlerdede eminönünyle aynı şeyler var çokta bir fiyat farkı yok. Git gel bütün gün gez falan filan harcadığın parayla aynı şeye geliyor. ben butik pasta kurabiye yapıyorum ufak organizasyonlar falan, süsleme malzemeleri için hem fikir hemde tedarik konusunda yardımcı olabilirim.
ayyy neden ki tut yakasından bana izin verinn ulennn mürvetime engel oluyosunuz diye isyan et
ayyy neden ki tut yakasından bana izin verinn ulennn mürvetime engel oluyosunuz diye isyan et
yaz bakıyım olmazsa ben geliyim senin yerine çalışıyım bi iki gün sonra seni mumla ararlar vallaDur ben sana özelden yazayım nerde çalıştığımı :)
hoşgeldinnn :)Merhaba arkadaşlar..
Bende aranıza yeni katıldım.. kısmetse 2015 sezon sonu gibi düğün düşünüyoruz, şuan da nişanlıyım, ocak ayında düğün tarihimiz belli olacak inş :)
Merhaba arkadaşlar..
Bende aranıza yeni katıldım.. kısmetse 2015 sezon sonu gibi düğün düşünüyoruz, şuan da nişanlıyım, ocak ayında düğün tarihimiz belli olacak inş :)
yaz bakıyım olmazsa ben geliyim senin yerine çalışıyım bi iki gün sonra seni mumla ararlar valla
hoşgeldinnn :)
Aminnn inşallah, çok teşekkür ederim.Merhaba hoşgeldin.Allah tamamın erdirsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?