2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

www.birmax.com diye bir site var mesela bilirmisiniz bilmiyorum. Süsleme malzemelerini buradan sipariş verebilirsiniz. Aklına ne gelirse buradan bulabilirsiniz. Ben bohça alışverişinde liste çıkardım bazılarını büyük marketlerden çamaşır sandık falan onlarıda eminönünden yaptım. ama dediğim gibi her şey artık heryerde var. 40 gün herşeyi yapmak için gayet yeterli bir sürü telaş yapma :) bende çok telaş yaptım ama planlı şekilde listeler yapıp ilerlersen herşeyin altından kalkarsın. Devam edeyim anlatmaya mesela nişan pankartları hazır almadım hepsini kendim yaptım. Her öğle arası tasarladım çıktı aldım. Akşam çubuklara yapıştırdım. Hediyelik olarak kurabiye yaptım. Onlara güzel etiketler hazırladım. Sonra tuhafiyeden falan sepet malzemeleri aldım. Sepetimide kendim süsledim kurabiyeleri onda servis ettim. size örnek olması açısından işte fotoğraflar

Eklentiler

• PicsArt_1414735717775.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 73
  • PicsArt_1414736475011.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 82
ayyy bayıldım kurabiyelere ve etiketlere :)

Merhaba, bu nevresimden ben daha önce almıştım hiç beğenmedim. kumaşı çok kalitesiz birde deseni böyle değil, sol taraf açık renk sağ taraf koyu renkti. geri gönderdim ben

İptal ettim bende canım desen olarak hoşuma gitmişti sade gelmısı bıde oyle koyu renk tarzı bıseyler ıstıyodum ama neyse artık baska kampanyalara :) Teşekkür ederim bu arada.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…