2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Tünaydın tatlım :) Ezme beni hemen Tünaydın diye daha günaydın olur ya

Peki o halde günaydın

Hee evet doğru mail adresinden biliyorsun :)

Bende biliyorumm ne iş yaptığını

he heee sana sakin günler Sen rahatsın tabi herşey hazır, ay ben ne edem yine dertlendim bakk

Kız dertlenicek bişey yok güzelce olucak inş sen bi izni kapta sonra halledersin

Kızlar , aranızda kimler nişanlı , kimler nisanlanicak bilmiyorum, cok takip edemedim , birde çalışıyorum suan ara ara yazabiliyorum :) bana nisanda bohça getirdiler , ailelere değil sadece bana yaptılar öyle istedim , cok detaylı getirmediler , Ocak ayında da biz istanbula gidip nişanlımın bohçasını götüreceğiz , yazılanları okuyorum birsuru şey.. Onlar bana detaylı getirmediği icin getirdiklerine es deger götürmek istiyorum , fikirlerinizi rica ediyorum lütfen , bana getirdikleri ;iç çamaşırı , gecelik, terlik , makyaj çantası ,(göz fark paleti ,ruj , oje, rimel,eyeliner, allik ) , temizleme sutu , parfüm ,çorap bunları getirmişler sizce ben ne almalıyım

Dur bende açıyım bakalım becerebilcemmi daha hiç konu açmadım beyaz eşyalarımı küçük ev aletlerimi falan koyıym bari Gelin benim topiğme triplenirim valla

Canım ben sözlüyüm 2 ay oldu daha çeyiz işlerine girmedik hiç ama bizde de konuşuldu bu konu.Onlar sadece bana yapıcaklar bohçayı bizde sadece sözlüme yapıcaz.Onlar Bursadan gelicekler nişandan 1 2 hafta önce alınıcak eşyalar artık ne gerekli olursa bizde aynı şekilde alıcaz erkeğe o şekilde alışveriş yapıcaz canım gitmişken nişanlığımıda aldırıcam ..Tabi daha önceden annemle çıkıp bakıcaz kararlaştırıcaz ki aklımda elbisem kalsın yoksa o gün gez gez bulamazsam ayıp olur onca yoldan geliyolar ben önceden seçip mağazayı belirlicem hatta ayırtırım belki kapora verip daha sonra ailecek gittiğimizde alıcam. Sana alınanlar nişan bohçası için yeterli evet ..Erkeğe sanırım ; iç çamaşırı , traş takımı , pijama takımı, terlik,parfüm seti olabilir vs.. şimdilik bunlar var aklımda. Kızlar yardımcı olurlar sana

Damat Bohçasının Lİstesi
pijama takımı
gömlek
kravat mendil
kol düğmesi
cüzdan kemer seti
terlik
çorap
çamaşır
havlu lif
seccade
takke
tesbih
kuran kabı
bakım seti.
ben bunları aldım canım şu an bakım seti yok onuda hazırlıycam ayrıca günlük kıyafetinide alıcam... bence sende sevgiline tam anlamıyla yap :)

bu şekilde kıyafet kılıfı diktirdim kutu filan kaplattım bohçasınıda yaptırcam :)
Dur bende açıyım bakalım becerebilcemmi daha hiç konu açmadım beyaz eşyalarımı küçük ev aletlerimi falan koyıym bari Gelin benim topiğme triplenirim valla
sen aç ilk yorum benden :)

Açtımda resimleri önceden bulup açaydım iyiydi

canım bence balayı için bu fiyat gayet iyi beğendiysen düşünme derim

canım 1 günde hallolması için matbaanın tanıdık olması gerek

canım trendyolda da 199 a oluyor pierre cardin 6 lı takımlar ceyizciden dokun ordan alırsın mecbur

Aramıza hoşgeldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…