Giy canım ne olacak ki?Kızlar nbb takımlarım geldi çokkk güzel :) ama jartiyerin çamaşırı tangaben onu kuaförde nası giyim yaaaa
Kız neden giymesin ya, bence giysin.Hhaahahhaha koptuuummmm yaaaakıyamam sana canım benim giyme zaten olur mu öyle şey jartiyer takımına uyacak ayrı bi kilot al onu giy hem gelinlikçi de hemde düğünde Allah göstermesin herşey bizim için gelinliğinin kalktığını düşünsene
Ablamda o günkü heyecandan delii normal iç çamaşırı var altında bende o zamanlar böyle bi kaç çamaşır var yurttta arkdaşım almıştı kırmızı tanga yılbaşında yurttaki teyze vardı hizmetli o da beyazını almış bende giymedim hiç ablamlarla eve geldik kuaförden arkdşı meraktan dedi ne giydin altına görelim falan filan ablam demesin mi aaa ben normal çamaşırla duruyorumee tabi bütün çamaşırları eşyaları da yeni evinde hepsi gitti benim 2 çamaşırı çıkardım al seç bunlardan birini sanaa düğün hediyem dedim Aldı beyazını giydi neysekii yoksa normal siyah çamaşırla gidiyodu kız
[ QUOTE="Precious, post: 38393946, member: 203210"]Ayni fikirdeyim canim
Benim kuzenim evlendi eve gitmisler oturmuslar damat demis ki ya gelinligin altina ne giydin sabahtan beri merak ediyorum bi bakabilir miyim
Bu da olasi bisey
Ooohhhhh son cümle hepsine bedelBu arada ben bu ay battin sanirim, az once de facto sitesinden sunlari aldim
http://dfcdn.defacto.com.tr/1/E0803_W83_14CW_01_01.jpg
http://dfcdn.defacto.com.tr/1/D6056_W72_14WN_01_01.jpg
Ayrica biev'den uzun zamandir istedigim cerceveyi aldim.
Eki Görüntüle 1341810
Ustune de facto magazasindan da iki tane gomlek almistim.
Askimin sozde takacagim saatini aldim
Birde tum bacak lazere yazildim
Kendisi bilir canım ama bana gelinlik içine tuhaf geliyor tanga hani gelinlerin kazalarını falan görüyoruz ya tv de düşüyorlar ediyorlar koca tarlatan alışkın değiliz ki onunla yürümeye ben cesaret edemem o yüzden dedimGiy canım ne olacak ki?
Kız neden giymesin ya, bence giysin.
Ooohhhhh son cümle hepsine bedel
İyiymiş sanırım canım tüm vücut mu? 6 seans tam bitirmez belki ama %90 yok eder diye düşünüyorumValla canim bir an once baslicam. Yilbasindan beri baslamadigima pismanim ama indirimi yakaladim o da var
6seans 600tl
İyiymiş sanırım canım tüm vücut mu? 6 seans tam bitirmez belki ama %90 yok eder diye düşünüyorum
uuu genital çok acımıyo muBu sadece bacak fiyati. Ben zaten koltuk alti genitale gittim, kol icin de gidiyorum halihazirda, bi bacak kaldi
Ama genital icin de bi toparlanma seansina gidicem.
Ablam gitti 6seans yetti canim
Ben komple gidiyorum. O kadar aciyorki agliyorum.uuu genital çok acımıyo mu
ben koltukaltına gidiyorum sadece 2 dakika sürmesine rağmen canım yanıyor baya. Evlenmeden bi gitsem mi diyorum da, yemiyo
valla koltukaltıma 4 seans oldu çok memnunum. o kadar az çıkıyor ki, buna rağmen dayanmam zorlaşıyor. Şimdi evliliğime 9 ay kala başlasam mı diyorum?Ben komple gidiyorum. O kadar aciyorki agliyorum.ama genitali sogutuyorlar uyusuyo hissetmiyosun bacak daha cok aciyo benim
Eee neden tüm vücut almadın böyle daha pahalıya gelmedi mi?Bu sadece bacak fiyati. Ben zaten koltuk alti genitale gittim, kol icin de gidiyorum halihazirda, bi bacak kaldi
Ama genital icin de bi toparlanma seansina gidicem.
Ablam gitti 6seans yetti canim
Bence her seyden cokk onemliivalla koltukaltıma 4 seans oldu çok memnunum. o kadar az çıkıyor ki, buna rağmen dayanmam zorlaşıyor. Şimdi evliliğime 9 ay kala başlasam mı diyorum?
Canım da çok tatlı yahu :) dayanamıyorum.
Katılıyorum bu lazer işine 8 seans oldu tek sonuç alamadığım bölge genital. Ama onda da yüzde 60 dökülme var. 2aydır gitmiyorum düğüne yakın gitcem ona rağmen bacaklarım hiç çıkmamış gibi. Koltuk altım çok az kollarım da öyle.Bence her seyden cokk onemlii
Bu arada ben bu ay battin sanirim, az once de facto sitesinden sunlari aldim
http://dfcdn.defacto.com.tr/1/E0803_W83_14CW_01_01.jpg
http://dfcdn.defacto.com.tr/1/D6056_W72_14WN_01_01.jpg
Ayrica biev'den uzun zamandir istedigim cerceveyi aldim.
Eki Görüntüle 1341810
Ustune de facto magazasindan da iki tane gomlek almistim.
Askimin sozde takacagim saatini aldim
Birde tum bacak lazere yazildim
Günaydın gelincikler
ayyy günaydın kızlarr.. sabahsabah işe mi gelinir yaa akşam 8 e kadar mesaim var benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?