2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar nbb takımlarım geldi çokkk güzel :) ama jartiyerin çamaşırı tanga ben onu kuaförde nası giyim yaaaa
Giy canım ne olacak ki?

Kız neden giymesin ya, bence giysin.

Sabahtan beri yaptığım en ideal rejimimi yaptı

[/QUOTE]
Hahahaha biz o gün heyecandan nasıl oluruz bilmiyorum

İyiymiş sanırım canım tüm vücut mu? 6 seans tam bitirmez belki ama %90 yok eder diye düşünüyorum

Bu sadece bacak fiyati. Ben zaten koltuk alti genitale gittim, kol icin de gidiyorum halihazirda, bi bacak kaldi

Ama genital icin de bi toparlanma seansina gidicem.

Ablam gitti 6seans yetti canim

Bu sadece bacak fiyati. Ben zaten koltuk alti genitale gittim, kol icin de gidiyorum halihazirda, bi bacak kaldi

Ama genital icin de bi toparlanma seansina gidicem.

Ablam gitti 6seans yetti canim
uuu genital çok acımıyo mu
ben koltukaltına gidiyorum sadece 2 dakika sürmesine rağmen canım yanıyor baya. Evlenmeden bi gitsem mi diyorum da, yemiyo

uuu genital çok acımıyo mu
ben koltukaltına gidiyorum sadece 2 dakika sürmesine rağmen canım yanıyor baya. Evlenmeden bi gitsem mi diyorum da, yemiyo
Ben komple gidiyorum. O kadar aciyorki agliyorum. ama genitali sogutuyorlar uyusuyo hissetmiyosun bacak daha cok aciyo benim

Ben komple gidiyorum. O kadar aciyorki agliyorum. ama genitali sogutuyorlar uyusuyo hissetmiyosun bacak daha cok aciyo benim
valla koltukaltıma 4 seans oldu çok memnunum. o kadar az çıkıyor ki, buna rağmen dayanmam zorlaşıyor. Şimdi evliliğime 9 ay kala başlasam mı diyorum?
Canım da çok tatlı yahu :) dayanamıyorum.

Bence her seyden cokk onemlii
Katılıyorum bu lazer işine 8 seans oldu tek sonuç alamadığım bölge genital. Ama onda da yüzde 60 dökülme var. 2aydır gitmiyorum düğüne yakın gitcem ona rağmen bacaklarım hiç çıkmamış gibi. Koltuk altım çok az kollarım da öyle.

Ohhh güle güle kullan canım Ben öyle bişey düşünmüyorum hiç canım tatlıdır gidemem ama gidenler gitsinler tabii ona sözüm yok

Günaydın gelincikler

Günaydın canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…