Kizlar konu actim ama kimse cevap vermemis netten de tam billgi bulamadim
size sormak istedim 23 nisanda nikah kiymayi düşünüyoruz resmi tatil mi evlilik daiesi kapalimi olur bilginiz varsa soyleyebilrmisiniz
teşekür ederim
mutluluklar dilerim :)
Merhaba canım hoşgeldin,yardımcı olmak isterdim ama en ufcanikrim yok ama kızlardana bilenler varsa yardımcı olurlar sanaHayırlısı olsun inşallah
Hayirli cumalar canimKimsecikler yok mu bugünn Hayırlı Cumalar kızlarrrr
Cok tesekkur ederim ilginiz icin hosbuldum :) AMIN sizin icinde hersey dilediğiniz gibi olsun INŞALLAH canimmm hayirlisi
Hayirli cumalar canim
math27 gecmis olsun canim dikkat et kendine @greenandblue iznine cok sevindin kuzu. İnsallah her sey gonlunce olur @hayatbos canim hic bi bilgim yok ama arayip sorabilirsin
Merhaba, arkadasimin 30 agustosta nikahi olmustu :) sanirim bir engel degil resmi tatil olmasi :) ama biran önce tarihi alin benceKizlar konu actim ama kimse cevap vermemis netten de tam billgi bulamadim
size sormak istedim 23 nisanda nikah kiymayi düşünüyoruz resmi tatil mi evlilik daiesi kapalimi olur bilginiz varsa soyleyebilrmisiniz
teşekür ederim
o kadarda değil sabah erkenden okuldaydım notlarımı filan toparladım haftaya tam olarak derslere gidicem atlatırım ben bu finalleri yani inşallahHangi konularda? Kuzu finallerde nişan menüsünü sıralayacaksın haberin olsun
Günaydın gelincikler
ayyy günaydın kızlarr.. sabahsabah işe mi gelinir yaa akşam 8 e kadar mesaim var benim
Günaydin kizlar
günaydın kızlarGünaydın kızlar çok kötü hasta oldum yaaa
Ben iyiym kuzucum. İki haftadir cok yogunum. 3 bilgisayarla calisiyorum yine yetisemiyorumAmin inşallah ne demek keşke yardımım dokunsaydıHayırlısı herşeyin
Canım sanada hayırlı cumalar nasılsın? Sorma izni almış en sonundagreenandblue :) math27 de hasta olmuşş İnşallah hemencik iyileşir
Ben iyiym kuzucum. İki haftadir cok yogunum. 3 bilgisayarla calisiyorum yine yetisemiyorum
Hahahah güzeldi buo kadarda değil sabah erkenden okuldaydım notlarımı filan toparladım haftaya tam olarak derslere gidicem atlatırım ben bu finalleri yani inşallah
ayyy bide hoca bugün durdurdu kendin gibi birine yakınını hasta olarak emanet eder misin dedi
ben varken niye hastamı başkasına emanet ediyim ki hocam dedim
ahhh kızım bu hazır cevap hallerindiyip gitti
günaydın kızlar
math27 geçmiş olsun canım :)
kendi pek normal sayılmaz zatenHahahah güzeldi buhocanın sorusu da abuk olmuş
Buna çok benzer pentinin var yarısı bu renk yarısı pembe üst kısmıda çok güzel benim gözümde ondadantelli çamaşırlarımıda sıraladım siyah beyaz kırmızı :)
Tünaydın gelinciklerrrgriple savaş verirken öğrencilere çalışma kağıtları hazırlıyorum sizler nasılsınız ne var ne yok?
Kapalı olmuyor canım ama hafta sonları ve resmi tatillerde nikahlar için yüksek ücret alınıyorKizlar konu actim ama kimse cevap vermemis netten de tam billgi bulamadim
teşekür ederim
Amin kuzucum teşekkür ederimmmmTünaydın canım hoşgeldin :) Geçmiş olsun dicem ama umarım hemencik geçerİyiyim ben çok şükür bugün cuma güzel bir gün yarın iş var ama olsun mutluyum yinede
benimkilerinde deseni bu değil ayy dediğini gzümde canlandırdımda grürsem bende alıyımBuna çok benzer pentinin var yarısı bu renk yarısı pembe üst kısmıda çok güzel benim gözümde onda
Amin kuzucum teşekkür ederimmmmAllah bozmasın mutluluğunu yarın işte olsa cuma son günmüş gibi bi psikolojide oluyor insan ondandır herhalde math27 kuzu geçmiş olsun şu an sendenim bende
nikah salonunda olucak nikah yinede cok fark eder mi canimKapalı olmuyor canım ama hafta sonları ve resmi tatillerde nikahlar için yüksek ücret alınıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?