- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
az kaldı ama canım biraz daha sabır :)Alışmıştım ne güzel.. Tek olmak gerçekten çok zor..
Evdeyim işte napiim, burda ömrüm böyle geçiyor, dışarı çıkacak yer yok ki.. Tatile 33 gün kaldı, sabredicem artık.. Sonra yine 5 ay burdayım
Evet canım, hemen geçsin inşallah..az kaldı ama canım biraz daha sabır :)
Normalde Kocaeli'de yaşıyorum canım, şimdi Yozgat'tayım.1 Ay kalmış canım sıkma canınınormalde nerede yaşıyorsun ?
Normalde Kocaeli'de yaşıyorum canım, şimdi Yozgat'tayım.
Tabi ki de öyle.. Yozgat dediğin ne ki? Hiç gelişmemiş bir yer, bizim oralardan sonra burası bana sürgün yeri gibi geliyor.Hiç gitmedim ama Yozgat'tan iyidir sanırım en azından senin adına öyledir
Tabi ki de öyle.. Yozgat dediğin ne ki? Hiç gelişmemiş bir yer, bizim oralardan sonra burası bana sürgün yeri gibi geliyor.
Sana şöyle söyleyeyim, bir şehir merkezi düşün, lcw, defacto, burger king bile yok. Bunlar normalde her yerde olan şeyler..Hiç gitmediğim için bilmiyorum canım ondan yorum yapamadım .. Özlemişşsin evini belli 1 ay daha sabret
Sana şöyle söyleyeyim, bir şehir merkezi düşün, lcw, defacto, burger king bile yok. Bunlar normalde her yerde olan şeyler..
Ben de aynen evcilim, evde de odamdan pek çıkmazdım ama sonuçta canın sıkılınca dışarı çıkıp gezebileceğini biliyorsun, ailen yanında.. Burda kimsem yok, evimden çok uzaktayım, evde yalnızım. Bütün gün bilgisayar başındayım, bir süre sonra işkence gibi geliyor. Birikim de yapmıyorum ki çünkü sürekli internette alışveriş sitelerine bakıyorum, e tabi alıyorum da..Selam herkesee
Tikkabilla canım pek teselli olmayacak ama gezecek yerlerin olmadığı maddi açıdan rahat rahat birikim yapabilirsin, gezmeye para akıtacağına çetyizini tamamlarsın. Ben çok evcilim aylarca boş vaktimde oturur film izlerim sürekli yine de sıkılmam ama sen nasılsın bilemiyorum.
Ama çeyize yönelik şeyler alıyorsan onların hepsi lazım sana karda oluyorsun yinede bende ilkokulu yozgatın boğazlıyan ilçesinde okumuştum yozgata sınava gitmiştik hatırlıyorum yozgat ısrarla gelişmeyen bi şehir yani anlamıyorum hiç gelişmiyor eminim 98 yılından beri aynıdır yani neyse peki şehir illeri gezsen? Mesela memleketim diye söylemiyorumBen de aynen evcilim, evde de odamdan pek çıkmazdım ama sonuçta canın sıkılınca dışarı çıkıp gezebileceğini biliyorsun, ailen yanında.. Burda kimsem yok, evimden çok uzaktayım, evde yalnızım. Bütün gün bilgisayar başındayım, bir süre sonra işkence gibi geliyor. Birikim de yapmıyorum ki çünkü sürekli internette alışveriş sitelerine bakıyorum, e tabi alıyorum da..
adı ne canım bende izliyim bugün :)hayalseverrr bi bollywood filmi buldum romantik komedi başrol kız fizyoterapist kraliyet ailesinden birine tedaviye gidiyor ve aşık oluyorlar birbirlerine falan sen geldin aklıma
Khoobsurat bende şimdi başladm izlemeyeadı ne canım bende izliyim bugün :)
şimdi hediye araştırıyorum bi karar veriyim izliyim :)Khoobsurat bende şimdi başladm izlemeye
Ama çeyize yönelik şeyler alıyorsan onların hepsi lazım sana karda oluyorsun yinede bende ilkokulu yozgatın boğazlıyan ilçesinde okumuştum yozgata sınava gitmiştik hatırlıyorum yozgat ısrarla gelişmeyen bi şehir yani anlamıyorum hiç gelişmiyor eminim 98 yılından beri aynıdır yani neyse peki şehir illeri gezsen? Mesela memleketim diye söylemiyorumkayseri cidden güzeldir bi hafta sonu oraya git cumartesi otelde kal cumartesi pazar gez gel
AVM ? çok kalabalıklar gerçiayyy çok canım sıkılıyo
ayyy boş boş ekrana bakıyorumAVM ? çok kalabalıklar gerçi
Film izle film
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?