2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Tabi ki de öyle.. Yozgat dediğin ne ki? Hiç gelişmemiş bir yer, bizim oralardan sonra burası bana sürgün yeri gibi geliyor.

Hiç gitmediğim için bilmiyorum canım ondan yorum yapamadım .. Özlemişşsin evini belli 1 ay daha sabret

Selam herkesee
Tikkabilla canım pek teselli olmayacak ama gezecek yerlerin olmadığı maddi açıdan rahat rahat birikim yapabilirsin, gezmeye para akıtacağına çetyizini tamamlarsın. Ben çok evcilim aylarca boş vaktimde oturur film izlerim sürekli yine de sıkılmam ama sen nasılsın bilemiyorum.

Ben de aynen evcilim, evde de odamdan pek çıkmazdım ama sonuçta canın sıkılınca dışarı çıkıp gezebileceğini biliyorsun, ailen yanında.. Burda kimsem yok, evimden çok uzaktayım, evde yalnızım. Bütün gün bilgisayar başındayım, bir süre sonra işkence gibi geliyor. Birikim de yapmıyorum ki çünkü sürekli internette alışveriş sitelerine bakıyorum, e tabi alıyorum da..

Ama çeyize yönelik şeyler alıyorsan onların hepsi lazım sana karda oluyorsun yinede bende ilkokulu yozgatın boğazlıyan ilçesinde okumuştum yozgata sınava gitmiştik hatırlıyorum yozgat ısrarla gelişmeyen bi şehir yani anlamıyorum hiç gelişmiyor eminim 98 yılından beri aynıdır yani neyse peki şehir illeri gezsen? Mesela memleketim diye söylemiyorum kayseri cidden güzeldir bi hafta sonu oraya git cumartesi otelde kal cumartesi pazar gez gel

O ilçeye yakınım canım ama Boğazlıyan bile bu ilçeden daha gelişmiş, hatta Yozgat merkezden daha gelişik diyorlar Boğazlıyana.. Doğru sen Kayseriliydin dimi, tek cesaret edemiyorum ki Kayseriye gitmeye.. Hiçbir yeri bilmiyorum. Burdan Kayseri otogara gitsem, ordan merkeze arabalar falan var mı?

English Home'da uygun fiyatlı şeyler mi görüyorum bana da öyle geliyor acaba ya :/ gidip baksam ya, ne üşengeçim. Bu üşengeçlikle nasıl evlencem acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…