2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Benim ki 1200dü sevdicek gümüş yaptıracağı için 250 onun ki, adam tanıdık olunca 900e düşürdü benimkini canım

Merhaba, bizde kartaldan aldik yuzuklerimizi benimki de bu modelin iki sira taslisi bir tarafi beyaz diger tarafi sari 400 kusure almistik haberin olsun

Merhaba, bizde kartaldan aldik yuzuklerimizi benimki de bu modelin iki sira taslisi bir tarafi beyaz diger tarafi sari 400 kusure almistik haberin olsun

Canim gordum yuzugunu bende denedim aynisindan. Gule gule kullan

Benim begendigim 10gr falan olabilirmis, ic kismini dis kismini bombeli istedigimden.

Ama baska bi magazada 6.74gr olanini buldum o da 800 dedi. Pazarliksiz boyle. Mutlaka pazarlik yapicaz. Bir de ablamin kayni calisiyor bu kuyumcuda bize fais fiyat vermez en olabiliri vericek. Ben yinede kendi oturdugum cevrede de bi kac yere sorucam

Sagol canim uyarin icin, seninki kac gram?

[QUOTE="Precious, post: 38429235, member: 20321ordum yuzugunu bende denedim aynisindan. Gule gule kullan

Benim begendigim 10gr falan olabilirmis, ic kismini dis kismini bombeli istedigimden.

Ama baska bi magazada 6.74gr olanini buldum o da 800 dedi. Pazarliksiz boyle. Mutlaka pazarlik yapicaz. Bir de ablamin kayni calisiyor bu kuyumcuda bize fais fiyat vermez en olabiliri vericek. Ben yinede kendi oturdugum cevrede de bi kac yere sorucam

Sagol canim uyarin icin, seninki kac gram?[/QUOTE]
Canim 4 kusurlu bi gr di ya net hatirlamiyorum.ama acayip fiyat fark ediyor.kesinlikle tanidik lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…