Ben gidiyorum kızlar, erkek arkadaşım beni almaya gelmiş..Bu arada iznimi de yıllık izinden düşeceklermiş, şimdi öğrendim sinir oldummm
C vitamini için uzmanlar grip olmadan almak gerektiğini söylüyorlar biliyor musun olduktan sonra fayde etmiyormuş ne derece doğru bilmiyorumkuzu bol bol c vitamini al çabucak iyileşelim yaa
Gayet hoş olur hem daha samimi ortam bende mi öyle yapsamkızlar şimdi size bişey sorcam :)
kışın ortasında dış çekim istediğim gibi olur mu bilmiyorum...
onun yerine...
fotoğrafçıyı eve çağırsak hem fotoğraf çekimi olsa hem video çekimi nasıl olur?
sanırım bu şekilde yapıcam canım yağmur kar filan olmasa bile kuru soğuk şu an gözümde o kadar büyüyor ki anlatamamGayet hoş olur hem daha samimi ortam bende mi öyle yapsam
Benim düğün mayısta kır düğünü istemedim yağmur yağar diye ama foto işinden bende çok korluyorum mayıs tam yağmur ayısanırım bu şekilde yapıcam canım yağmur kar filan olmasa bile kuru soğuk şu an gözümde o kadar büyüyor ki anlatamam
evet kuzum mart diyoruz ama neler olcak bakalım :)Benim düğün mayısta kır düğünü istemedim yağmur yağar diye ama foto işinden bende çok korluyorum mayıs tam yağmur ayısenin nişan mart-nisan gibiydi dimi hatun?
Açık hava diye severim kır düğünleirni yoksa diğer kızlar gibi çok ilgim yok bende otelciyim çok klas geliyor bana oteller dediğin doğru samimi değil soğuk ama şıkevet kuzum mart diyoruz ama neler olcak bakalım :)
ya kır düğünüde benim kafamı karıştıyor istiyorum aslında ama ya çok sıcak olursa ya yağmur yagarsa...
yine herşey dert bana
sevgilim otelde olsun istiyor ama otellerde bana çok samimi gelmiyor
havuz kenarını hiiiçç düşünmedim :)Açık hava diye severim kır düğünleirni yoksa diğer kızlar gibi çok ilgim yok bende otelciyim çok klas geliyor bana oteller dediğin doğru samimi değil soğuk ama şıkhavuz kenarını düşündün mü hiç?
ilk öyle olur heralde canım sonra ben bildiğimi yaparım ama eski çok eski usul değil daha modern bişey olcak odada bütünlük sağlamanın basit yolu bence :) bu yatak örtüsü ve perdeler takım mesela :)
şaka yapıyo olmalısın ölürüm daha iyiBu sik olmus canimben oyle gelinlik gibi kabarik kabarik ortulerden sandim
şaka yapıyo olmalısın ölürüm daha iyi
Kızlar aylardır savaş veriyorum annemle o gelinlik gibi ürtüleri almamak içinBu sik olmus canimben oyle gelinlik gibi kabarik kabarik ortulerden sandim
Fransız işi yatak örtülerinden alsana canım, annen onlara da hayır demez heralde.. O dediklerin resmen iğrenç..Kızlar aylardır savaş veriyorum annemle o gelinlik gibi ürtüleri almamak içingünlük değil onlar yeni gelinler daha şık dantelli parlak örtüler örterler diyor ben de anne onları görünce kusasım geliyor diyorum yani elle tutulur hiçbir tarafı yok ne güzel ne kullanışlı bide aşırı pahalı Allahımmm yaa şu kadar uzun cümleyi bile haketmeyen örtüler için annemle kavga edip duruyoruz
O dediklerin nerde satılıyor canım? Şimdi googledan baktım bulamadımFransız işi yatak örtülerinden alsana canım, annen onlara da hayır demez heralde.. O dediklerin resmen iğrenç..
evkurda var canım karacada çıkarmış sade modeller.. bende sevmiyorum öyle gelinlik gibileri farklı bişey bakıcam.. etekleri marul demeti gibi olsun istemiyorum :)O dediklerin nerde satılıyor canım? Şimdi googledan baktım bulamadım
ayyy nişanlım da hastaC vitamini için uzmanlar grip olmadan almak gerektiğini söylüyorlar biliyor musun olduktan sonra fayde etmiyormuş ne derece doğru bilmiyorum
benim annem alma diyo :) görüntüyü geçtim sabah zaten kalkıpta o örtüyü düzeltene kadar yatağı dağınık bırakırım daha iyi :)Kızlar aylardır savaş veriyorum annemle o gelinlik gibi ürtüleri almamak içingünlük değil onlar yeni gelinler daha şık dantelli parlak örtüler örterler diyor ben de anne onları görünce kusasım geliyor diyorum yani elle tutulur hiçbir tarafı yok ne güzel ne kullanışlı bide aşırı pahalı Allahımmm yaa şu kadar uzun cümleyi bile haketmeyen örtüler için annemle kavga edip duruyoruz
O dediklerin nerde satılıyor canım? Şimdi googledan baktım bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?