Düzenli canım reglim çok şükür ama sancılı gecıyo bazı dönemlerim cok.. doğum kontrol düğün zamanı bü yüzden istedm ben işte.. Bende istiyorum bbiş bakalım İnşallah Rabbim nasip eder bizede ve isteyen herkese :)tabi canım nasibinizde ne zaman varsa o zaman olur bebeğiniz, istiyorsanız da olsun tabi hayırlısıyla. O zaman mens dönemine dikkat et ona göre alırsınız düğün tarihini falan tabi umarım düzenlidir
Ben de kara kara düşünüyorum nasıl korunucam diye
ha senin bahsettiğin adet geciktirici canım, adet geciktiriciler adı üstünde regl olmuyosun olman gereken zamanda ama genelde düğün zamanı kızlar alıyor bi sorun yaşadıklarını duymadım, sürekli değil çünkü 1 aylık falan o.Düzenli canım reglim çok şükür ama sancılı gecıyo bazı dönemlerim cok.. doğum kontrol düğün zamanı bü yüzden istedm ben işte.. Bende istiyorum bbiş bakalım İnşallah Rabbim nasip eder bizede ve isteyen herkese :)
Düğün tarihimiz bellide bu haplar kafamı karıştırıyo bnu önceden içiyolarms sanırm bırakana kadar adet görmüyomuşsn cok bi bilgim yok iyisi hangisidr nasıldr araştrmak lazım
İnşallah canım doktorla görüşürüm bakalım bi düğünden önce.. Bi kere kullanmıştım geciktirici primolitmydı neydı pekte ıyı bsey degıldı anlk kesıntı yapıyodu.. Gciktirici içersm cok sancılı gecer bıde o dönem.. Tüh ya ben doum kontrolleri bırakana kadar regl olmuyosn dıye bılıyodm:Sha senin bahsettiğin adet geciktirici canım, adet geciktiriciler adı üstünde regl olmuyosun olman gereken zamanda ama genelde düğün zamanı kızlar alıyor bi sorun yaşadıklarını duymadım, sürekli değil çünkü 1 aylık falan o.
Doğum kontrollerin reglle bir alakası yok, o da yine adı üstünde gebeliği önlüyor, sen yine regl oluyosun onda bi sorun olmuyo
Eğer mens dönemine gelirse adet geciktirici alırsın tabi eczaneden, ama bebiş istiyosanız korunma yollarına gerek yokmuş
Valla canım hayırlısı olsun, dediğin gibi allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin, bize de istediğimiz zaman versin
:)) yok canım olur mu o sadece gebeliği önlüyo biz yine ağrılı sancılı dönemlerimizi yaşıyoruz :)İnşallah canım doktorla görüşürüm bakalım bi düğünden önce.. Bi kere kullanmıştım geciktirici primolitmydı neydı pekte ıyı bsey degıldı anlk kesıntı yapıyodu.. Gciktirici içersm cok sancılı gecer bıde o dönem.. Tüh ya ben doum kontrolleri bırakana kadar regl olmuyosn dıye bılıyodm:S
Kuzu haftaya nişan onlar süsleyip bana getirecekler fotoların çekip atarım biz ise damat bohçasını 2 ay sonra falan yapıcaz içine koyacağımız şeyleri kurdelayla süsleyip hepsini dantelli şasenin içine koyucaz onu da valize koyup valizin dışını tülle süslücezCanım valizin içine direkmi yerleştrdınız eşyaları yoksa süsleniyo falan ya öyle mi yaptınız?
Kuzu ben doğum kontrol için hap kullanmaktan yana değilim ne kadar yaygında olsa zararlı yaa en ilkel yöntemler en sağlıklısı bide korunmucam diyorsun ama bildiğim kadarıyla sağlıklı her insan her yıl hamile kalır illa korunman lazımDüzenli canım reglim çok şükür ama sancılı gecıyo bazı dönemlerim cok.. doğum kontrol düğün zamanı bü yüzden istedm ben işte.. Bende istiyorum bbiş bakalım İnşallah Rabbim nasip eder bizede ve isteyen herkese :)
Düğün tarihimiz bellide bu haplar kafamı karıştırıyo bnu önceden içiyolarms sanırm bırakana kadar adet görmüyomuşsn cok bi bilgim yok iyisi hangisidr nasıldr araştrmak lazım
Valla benım hesabıma gore düğüne gelicek gibi geliyo benımde :S pff çok iğrenç ya istemiyorum o zaman o bembeyaz gelınlgn ıcnde hasta olmak:S:)) yok canım olur mu o sadece gebeliği önlüyo biz yine ağrılı sancılı dönemlerimizi yaşıyoruz :)
Ben de bugün düşündüm, şimdi nikah tarihi düşünüyoruz gerçi daha 9 ay var ama olsun, eğer bu düzende giderse düşündüğümüz tarih çok güzel oluyor :) evlendikten 10 gün sonra 1 hafta mola :)))
Tatlım nişanlımda istiyo bende istiyorum smdılk bebek.. Ve bnu engellemek istemiyo o.. Sonrasnda tabıkıde korunurm :)Kuzu ben doğum kontrol için hap kullanmaktan yana değilim ne kadar yaygında olsa zararlı yaa en ilkel yöntemler en sağlıklısı bide korunmucam diyorsun ama bildiğim kadarıyla sağlıklı her insan her yıl hamile kalır illa korunman lazım
Tamam istiyrum resimlerini canım mtlaka :)Kuzu haftaya nişan onlar süsleyip bana getirecekler fotoların çekip atarım biz ise damat bohçasını 2 ay sonra falan yapıcaz içine koyacağımız şeyleri kurdelayla süsleyip hepsini dantelli şasenin içine koyucaz onu da valize koyup valizin dışını tülle süslücez
Sonrasında nasıl korunmayı düşünüyorsun? Biraz özel oldu amaTatlım nişanlımda istiyo bende istiyorum smdılk bebek.. Ve bnu engellemek istemiyo o.. Sonrasnda tabıkıde korunurm :)
ayy üzülme canım ya, değiştirme imkanınız yok mu? mesela 1 hafta sonrasına atarsanız çok güzel olur hem sen de yeni bitmiş olursun 3 hafta rahat :))Valla benım hesabıma gore düğüne gelicek gibi geliyo benımde :S pff çok iğrenç ya istemiyorum o zaman o bembeyaz gelınlgn ıcnde hasta olmak:S
Hap o zaman istmem uzun vadede ararlı cnku bılıyorum... Ama bnu hiç düşünmedm bakSonrasında nasıl korunmayı düşünüyorsun? Biraz özel oldu amaben bu konulara dalmadım henz sevdiceklede konuşmadık daha 5 ay var diye
yok canım salon tutuldu değiştrmem artık tarıhım iyi benim eylüldü zaten 1 hafta one cektkayy üzülme canım ya, değiştirme imkanınız yok mu? mesela 1 hafta sonrasına atarsanız çok güzel olur hem sen de yeni bitmiş olursun 3 hafta rahat :))
sen ne düşünüyosun peki?Sonrasında nasıl korunmayı düşünüyorsun? Biraz özel oldu amaben bu konulara dalmadım henz sevdiceklede konuşmadık daha 5 ay var diye
Güvenmek zor canım ona yasen ne düşünüyosun peki?
Valla ben bi arkadaşıma sordum nasıl korunuyosunuz diye kondom dedi. Kondomu da ben istemiyorum, gerçi sevgilime sormadım bak o ne der acaba
Bu işler zor :)
sigara sağlığa zararlı, bebeğe de zarar. Bırak :)kızlar burdamısınz ben bi sigara molası versem :S
Şöyle ki canım çok çok yüzeysel konuştuk sevgilimle çok afedersiniz çok utanıyorum ama geri çekme mi diyorlar nedir o şekilde düşünüyoruzsen ne düşünüyosun peki?
Valla ben bi arkadaşıma sordum nasıl korunuyosunuz diye kondom dedi. Kondomu da ben istemiyorum, gerçi sevgilime sormadım bak o ne der acaba
Bu işler zor :)
kızlar burdamısınz ben bi sigara molası versem :S
Katılıyorummmmsigara sağlığa zararlı, bebeğe de zarar. Bırak :)
Ayy bırakcm o zaman mecbur ama şimdi zor yahusigara sağlığa zararlı, bebeğe de zarar. Bırak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?