hadi yaa evde yapmamaya mı karar verdin :) Valla içine sinsin de nerde olursa olsunTuana cafe var orda daha önce gittim ama üst katlara çıkmadım villayı cafe yapmışlar sanırım orayla anlaşıcam yarın
yoo ben burdayım :)uyudunuz muuuu hatunlarrr
napıyosun canım :)yoo ben burdayım :)
Canım babamın içine sinmiyordu ev küçük olduğu için bu da denk geldi tanıdık gibi bişey hemde ev tarzı olunca samimi de ortam olur en azından sevdicekle yüzük takılırken alanımız açık olur azcıkhadi yaa evde yapmamaya mı karar verdin :) Valla içine sinsin de nerde olursa olsun
Ben burdayım kızçemuyudunuz muuuu hatunlarrr
Ben de burdayım, uyumadım daha.. :)uyudunuz muuuu hatunlarrr
İyiym canım nişan bohçalarına bakıyorum modelleridir neler alınır falan :) sen napıyosun?napıyosun canım :)
Canım babamın içine sinmiyordu ev küçük olduğu için bu da denk geldi tanıdık gibi bişey hemde ev tarzı olunca samimi de ortam olur en azından sevdicekle yüzük takılırken alanımız açık olur azcık
Ben burdayım kızçem
ayyy bi garibim yaa içmeden sarhoş oldum sankiBen de burdayım, uyumadım daha.. :)
ayyy bendee bohça araşındayımmİyiym canım nişan bohçalarına bakıyorum modelleridir neler alınır falan :) sen napıyosun?
ayyy bi garibim yaa içmeden sarhoş oldum sanki
ayyy bendee bohça araşındayımm
ayyy ben sandık istemiyorum bi ondan eminimNoldu kız ne garibi neyin heycanı bu
Ya bizim bohçaya daha varda ben alınıyo falan iye merak ettim cokta aydnlanmadım nette sacma sapan bılgıler var
bende istemiyorum sanık nereye koycm onu snra bişeyee benzemıyolar zatenayyy ben sandık istemiyorum bi ondan eminim
6 lı gecelik takımı çamaşır takımı günlük pijma takımı günlük kıyafet ayakkabı çanta cüzdan nişan kıyafeti ayakkabı çanta terlik çorap seccade namazlık tesbih havlu lif bakım seti tarak seti ben bunları biliyorum
ayyy evett bi çıksak alışverişe neler alcambende istemiyorum sanık nereye koycm onu snra bişeyee benzemıyolar zaten
ay evet bende valla 4 gözle beklıyorum o gunlerıayyy evett bi çıksak alışverişe neler alcam
amannn az kalmışş acaba günlerlerin geçmesini beklerken hapishanedekiler gibi boncuktan kuş mu yapsak çeyize koyarızay evet bende valla 4 gözle beklıyorum o gunlerıama aha 8 ay 4 gün varmış
amannn az kalmışş acaba günlerlerin geçmesini beklerken hapishanedekiler gibi boncuktan kuş mu yapsak çeyize koyarız
Hey Allahım hatun snnle gercekten tanısmak ısterım sen tam benım kafa dengımsın cok severm ben byle insanları bende kaynasıgımdr ondan heralde
Bu arada hiçte az değil çok var daha hıc gecmıyo zaman
iyi geceler canım :)Kızlar ben yatanzi, yarın pazartesiiiiiİyi geceleeeerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?