2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Rustik icin bende koctas falan baktim ama istedigim gibi hic bulamadim perdecilerde model de cok hem istedigin gibi yapiyorlar 2 li 3 lu. Tamamlaninca atarim fotosunu tatlim. Cok tesekkurler
ya ben koçtaşta istediğim gibi buldum aldım bi arkasında tül takmak için raylı sisteminden bulamadım, perdecilere bakarım. çok sağol :)

Kızlar bugün yemek takımı aldım da aldıktan sonra dedim acaba biraz pahalı mı, bilemedim.
1600 liraya aldım, 1000 lira da hediye çeki. ne diyosunuz

Anladım canım şimdi 2 yerde olucağı için gideceğin yerde de kuaför bulman gerek
Evet canım far falan alacam nasıl almalıyım hangi renk bi makyaj yapmalıyım bilmiyorum. Bindallım için altın sarısı ve bordo ama düğün için bilmiyorum yaaa

Kızlar bugün yemek takımı aldım da aldıktan sonra dedim acaba biraz pahalı mı, bilemedim.
Tencere seti falan var mı canım içinde. Gerçi 1000lira hediye çeki için uygun olmuş bence

markası ne canım? markaya göre değişir uygun ya da pahalı olması.bende yemek takımı arıyorum.hangi marka ve kare mi,yuvarlak mı aldığının modeli?

markası ne canım? markaya göre değişir uygun ya da pahalı olması.bende yemek takımı arıyorum.hangi marka ve kare mi,yuvarlak mı aldığının modeli?

Bernardo'dan aldım canım, Yuvarlak kendinden desenli gibi güzel ama pahalı mı ki?

Tencere seti falan var mı canım içinde. Gerçi 1000lira hediye çeki için uygun olmuş bence
Yok canım sadece yemek takımı 1600

Bernardo'dan aldım canım, Yuvarlak kendinden desenli gibi güzel ama pahalı mı ki?

cnm yemek takımın 600 tlye gelmiş çünkü 1000 tl de hediye çeki vermişler.bence 600 tl Bernardo için mükemmel bi fiyat.ben yemek takımını pahalı bişi istemiyorum diye Berf falan bakıyorum,onlar bile 400-500 tl.kare istiyorum ben yemek takımını.onların fiyatı hiç çarptı mı gözüne? bende bakayım bari ordan.

İyiyim canımmm bayadır giremedim koştum geldim

https://www.bernardo.com.tr/porselen-yemek-takimlari/glorius_489_23434
Aldığım takım bu canım

Berf mi? Hiç bilmiyorum onu canım, ben de ucuz yemek takımlarına baktım ama annem bunu alalım dedi bi de hiç kullanılmadığı taktirde başka bir yemek takımıyla değişim imkanı vardı, ben de beğendim gerçi modelini. Kareler daha güzel gerçi, ne alırsan al beğenmediğin bi şeyi alma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…