ya ben koçtaşta istediğim gibi buldum aldım bi arkasında tül takmak için raylı sisteminden bulamadım, perdecilere bakarım. çok sağol :)Rustik icin bende koctas falan baktim ama istedigim gibi hic bulamadim perdecilerde model de cok hem istedigin gibi yapiyorlar 2 li 3 lu. Tamamlaninca atarim fotosunu tatlim. Cok tesekkurler
Orya kuzuu naber
İyi canımcım dizimi izliyorum sen napıyosun :)
Evet canım far falan alacam nasıl almalıyım hangi renk bi makyaj yapmalıyım bilmiyorum. Bindallım için altın sarısı ve bordo ama düğün için bilmiyorum yaaaAnladım canım şimdi 2 yerde olucağı için gideceğin yerde de kuaför bulman gerek
Tencere seti falan var mı canım içinde. Gerçi 1000lira hediye çeki için uygun olmuş benceKızlar bugün yemek takımı aldım da aldıktan sonra dedim acaba biraz pahalı mı, bilemedim.
1600 liraya aldım, 1000 lira da hediye çeki. ne diyosunuz
Kızlar bugün yemek takımı aldım da aldıktan sonra dedim acaba biraz pahalı mı, bilemedim.
1600 liraya aldım, 1000 lira da hediye çeki. ne diyosunuz
markası ne canım? markaya göre değişir uygun ya da pahalı olması.bende yemek takımı arıyorum.hangi marka ve kare mi,yuvarlak mı aldığının modeli?
Yok canım sadece yemek takımı 1600Tencere seti falan var mı canım içinde. Gerçi 1000lira hediye çeki için uygun olmuş bence
Evet canım far falan alacam nasıl almalıyım hangi renk bi makyaj yapmalıyım bilmiyorum. Bindallım için altın sarısı ve bordo ama düğün için bilmiyorum yaaa
Hmm bende şeftali mi yapsam diye düşünmüştüm. Tamam gri tonlarına bakayım bide :)Canım gri tonları güzel olur :)
Bernardo'dan aldım canım, Yuvarlak kendinden desenli gibi güzel ama pahalı mı ki?
Bu tarz olabilir canım demi :)Canım gri tonları güzel olur :)
İyiyim canım bende hazırlıklar nasılllİyiz canım sen nasılsın
İyiyim canımmm bayadır giremedim koştum geldimHımm anladım canım dediğim gibi herkese etkisi farklı oluyo
Ayy pijamalar gecelikler nerede paylaşsan yaa görelimm
Canım havuza girmişti ablam.. Ama denizde daha çok bir ihtimal sistit olmak .. Ama havuza denize girmesen bile o bölgeni temiz ve hijyenik tuttuğun sürece %90 olmazsın ben mesela düşünmüyorum öyle havuza girmeyi falan sonradan hasta olucağıma girmemek daha iyi sonuçta yeni açılan bir bölge ve her bakteriye mikroba açık
Canım fiyat bilemicem kuaförden kuaföre değişir fiyatları bende sözümde doğum günüm sade bişeyler yapın demiştim (gerçektende doğum günümdü,isteme günüm) Taktırma kirpik zaten canım bence çok kaba ve itici oluyor..Canım 7 gibiyse 6 da kuaförde olsan iyidir hatta kalabalık bi kuaförse 1 gün önceden söyle düğünümüz var gelicem abartısız bi saç makyaj yaptırıcam de. Ne güzell inşallah çok güzel geçer canım
Hayırlısı olsun bakalımm
Merhaba canım hoşgeldin iyiyim ben sağol sen nasılsın?
Bu tarz olabilir canım demi :)
Bak bunuda beğendim :)Bence güzel canım bunlar ben beğendim
Makyaj gelin başı araştırıp duruyorum canım:) ayy gelsin bi an önce yaa:)İyiyim canım bende hazırlıklar nasılll
Bak bunuda beğendim :)
Az çok kafamda oluştu canım makyajım:))Hımm güzel mavii rengi ve tonlarına hastayım buda onlardan çok güzelmiş canım değişik havası var :)
cnm yemek takımın 600 tlye gelmiş çünkü 1000 tl de hediye çeki vermişler.bence 600 tl Bernardo için mükemmel bi fiyat.ben yemek takımını pahalı bişi istemiyorum diye Berf falan bakıyorum,onlar bile 400-500 tl.kare istiyorum ben yemek takımını.onların fiyatı hiç çarptı mı gözüne? bende bakayım bari ordan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?