2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar bu arada ikinci bir mekan durumu çıktı bana nişan için birazdan dayımlar gelcek oraya bakmaya gidiyoruz Allahımmmm haftalardır evde nişana hazırlanıyorduk 5 gün kala 2 mekan çıktı karşıma hayırlısı bakalım

Allah korusun inşallah tekrar etmez sen rahat ol stres yapınca malesef kötü etkileniyor vücut.. Dua et kendine iyi bak (ok kib by .s )

Canım ben 500e aldım bindallımı. İçime de sindi dur sanada paylaşayım:)

Eklentiler

• 20141126_115406.webp
    39 KB · Görüntüleme: 71
  • 20141126_113533.webp
    43 KB · Görüntüleme: 79
  • 20141126_113333.webp
    53,1 KB · Görüntüleme: 57
  • 20141126_120159.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 63
yok canım korunmıcam zaten ya sıkıntı olmaz sanırm :)

Kızlar sizce gelinlikle göz makyajım hangi renk olmalı sizce :) hafif düşünüyorum ama

Canım ben 500e aldım bindallımı. İçime de sindi dur sanada paylaşayım:)

bu sen misin? seni de görmüş olduk :) çok güzelmiş cnm ikiside,Allah tamamına erdirsin herşey gönlünce olsun.ama ben 500 vermem ya,çünkü ztn kınada gelinlikte giyeyim diorum,üstümde ztn bütün gece durmayacak o yüzden uygun bişi arıyorum bakalım artık kısmet umarım uygun fiyata bulurum 1-2 st giymek için bişiler.

Canım benim ayrı bi kına gecem olacak bide satın aldım. Sonra naparım bilmiyom artık :)

Rustik icin bende koctas falan baktim ama istedigim gibi hic bulamadim perdecilerde model de cok hem istedigin gibi yapiyorlar 2 li 3 lu. Tamamlaninca atarim fotosunu tatlim. Cok tesekkurler

Hımm anladım canım dediğim gibi herkese etkisi farklı oluyo

Kızlar kitaplarım geldii birazdan başlıcam okumaya. Trendyoldan aldığım pijemalar penye gecelikşer geldi:) bide temizlik ürünleri almıştım onlar geldi:)

Ayy pijamalar gecelikler nerede paylaşsan yaa görelimm

Kuzu bunu o kadar çok gelin yaşıyormuş ki ama o mikroplar deniz içinde mi geçerli yoksa havuzda oluşan bakteriler mi sistit yapıyor biliyor musun? Çünkü çoğu insan balayında denize gider

Canım havuza girmişti ablam.. Ama denizde daha çok bir ihtimal sistit olmak .. Ama havuza denize girmesen bile o bölgeni temiz ve hijyenik tuttuğun sürece %90 olmazsın ben mesela düşünmüyorum öyle havuza girmeyi falan sonradan hasta olucağıma girmemek daha iyi sonuçta yeni açılan bir bölge ve her bakteriye mikroba açık

Canım fiyat bilemicem kuaförden kuaföre değişir fiyatları bende sözümde doğum günüm sade bişeyler yapın demiştim (gerçektende doğum günümdü,isteme günüm ) Taktırma kirpik zaten canım bence çok kaba ve itici oluyor..Canım 7 gibiyse 6 da kuaförde olsan iyidir hatta kalabalık bi kuaförse 1 gün önceden söyle düğünümüz var gelicem abartısız bi saç makyaj yaptırıcam de. Ne güzell inşallah çok güzel geçer canım

Hayırlısı olsun bakalımm

Nasılsınızzz gelinciklerr

Merhaba canım hoşgeldin iyiyim ben sağol sen nasılsın?

işte bunlar gelenler :) ilk ikisine bayıldım özellikle:)

Eklentiler

• NBB-3965-Saten-Tul-Dantelli-Gecelik-Sabahlik__93520948_0.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 85
  • NB2STK000025.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 75
  • Screenshot_2014-12-16-10-38-58.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_2014-12-16-10-38-39.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 74
  • Screenshot_2014-12-16-10-35-09.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 67
  • Screenshot_2014-12-16-10-34-27.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 53
Aaaa o mu ben arkasını görmediğim içinnn harikaymış giy bencee
Giycem karar verdim:) şimdi ki konum gelin makyajı ve gelinbaşı modelleri kına gecem için hazırda düğünlerde nasıl yaptırmam gerek bilmiyorum (

Giycem karar verdim:) şimdi ki konum gelin makyajı ve gelinbaşı modelleri kına gecem için hazırda düğünlerde nasıl yaptırmam gerek bilmiyorum (

Anladım canım şimdi 2 yerde olucağı için gideceğin yerde de kuaför bulman gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…