tamam o zamanEstağfirullah canım değiliz tabi ki
Allah korusun inşallah tekrar etmez sen rahat ol stres yapınca malesef kötü etkileniyor vücut.. Dua et kendine iyi bakçok saol cnm inşallah bidaha yenilemezse şuan rahatım ama o olaydan sonra her ay adetim çok sancılı geçiyor artık,önceden hiç çok sancı çekmezdimama napayım buna da şükür bi daha tekrarlamasında.
Canım ben 500e aldım bindallımı. İçime de sindi dur sanada paylaşayım:)aa paylaştın mı burdan modeli? hayırlı olsun cnm,ben yine kacırdım sanırım paylastıysan :) bindallıyı nerden aldın? Adanadan mı? ben sanırım kiralarım giyecek olursam ama o bile 150 tl diyorlar.kiralaması 150 ise satın almak ne kdr kimbilir
yok canım korunmıcam zaten ya sıkıntı olmaz sanırm :)Anladım ben kuzuyani sağlık açısından zararlı olmayan birşeyle adetini geciktirmek istiyorsun ki çok haklısın ama sanmıyorum öyle bişey olduğunu bende yasmini tavsiye ederim genelde kullananlar memnun (ben hariç) bir defaya mahsus kullanacağın için sıkıntı olmaz inşallah ama doğum kontrol yöntemi olarak kullanma derim
İyiz canım sen nasılsınNasılsınızzz gelinciklerr
Canım ben 500e aldım bindallımı. İçime de sindi dur sanada paylaşayım:)
Canım benim ayrı bi kına gecem olacak bide satın aldım. Sonra naparım bilmiyom artık :)bu sen misin? seni de görmüş olduk :) çok güzelmiş cnm ikiside,Allah tamamına erdirsin herşey gönlünce olsun.ama ben 500 vermem ya,çünkü ztn kınada gelinlikte giyeyim diorum,üstümde ztn bütün gece durmayacak o yüzden uygun bişi arıyorum bakalım artık kısmetumarım uygun fiyata bulurum 1-2 st giymek için bişiler.
Rustik icin bende koctas falan baktim ama istedigim gibi hic bulamadim perdecilerde model de cok hem istedigin gibi yapiyorlar 2 li 3 lu. Tamamlaninca atarim fotosunu tatlim. Cok tesekkurlerhmm güzel olur bence de.
Ben de beylikdüzünde oturuyorum :) burdaki koçtaştan rustik aldım ama arkasındaki tül için gerekli raylı şeyi bulamadım, ondan bulmam gerek
Evin tamamlanınca da göster canım maşallah çok güzel ferah olmuş
Canım bende kullandım o ilacı tatile çıkarken adetim geciksin diye işe yaradı adetim gecikti ama adet sancısını yine çektim daha da önemlisi (kızlar çok afedersiniz) sarı sarı tuhaf akıntılarım geldi aynı regl gibi sürekli olarak yani hiç memnun kalmadım ama genelde yasmini öneriyorlar haklısın
Kızlar kitaplarım geldii birazdan başlıcam okumaya. Trendyoldan aldığım pijemalar penye gecelikşer geldi:) bide temizlik ürünleri almıştım onlar geldi:)
Kuzu bunu o kadar çok gelin yaşıyormuş ki ama o mikroplar deniz içinde mi geçerli yoksa havuzda oluşan bakteriler mi sistit yapıyor biliyor musun? Çünkü çoğu insan balayında denize gider
Kızlar makyaj demişken şimdi cumartesi günü ben makyaj yaptırayım diyorum ama tesettürlüyüm çok doğal ve hafif kalmasını istiyorum ortalam fiyatlarınız biliyor musunuz öncelikle (nişanlanıyorum demiyecem düğünümüz var oraya gidecem falan derim aynı makyaj için 2 kat fiyat almasınlar)? Bir de kuaförde makyaj yaptıranlarınız varsa ne tavsiye ederler? Mesela kirpik taktırmak istemiyorum doğal olsun istiyorum makyajımı He bide nişan 7 gibi ben kaçta yaptırayım makyajı ve ne kadar sürer? Ayyyyy alakasız ayrıntıyı bile sordum şimdiden heyecanlıyım hacıtlar 5 gün kaldıııııııııı
Kızlar bu arada ikinci bir mekan durumu çıktı bana nişan için birazdan dayımlar gelcek oraya bakmaya gidiyoruzAllahımmmm haftalardır evde nişana hazırlanıyorduk 5 gün kala 2 mekan çıktı karşıma hayırlısı bakalım
Nasılsınızzz gelinciklerr
işte bunlar gelenler :) ilk ikisine bayıldım özellikle:)Hımm anladım canım dediğim gibi herkese etkisi farklı oluyo
Ayy pijamalar gecelikler nerede paylaşsan yaa görelimm
Canım havuza girmişti ablam.. Ama denizde daha çok bir ihtimal sistit olmak .. Ama havuza denize girmesen bile o bölgeni temiz ve hijyenik tuttuğun sürece %90 olmazsın ben mesela düşünmüyorum öyle havuza girmeyi falan sonradan hasta olucağıma girmemek daha iyi sonuçta yeni açılan bir bölge ve her bakteriye mikroba açık
Canım fiyat bilemicem kuaförden kuaföre değişir fiyatları bende sözümde doğum günüm sade bişeyler yapın demiştim (gerçektende doğum günümdü,isteme günüm) Taktırma kirpik zaten canım bence çok kaba ve itici oluyor..Canım 7 gibiyse 6 da kuaförde olsan iyidir hatta kalabalık bi kuaförse 1 gün önceden söyle düğünümüz var gelicem abartısız bi saç makyaj yaptırıcam de. Ne güzell inşallah çok güzel geçer canım
Hayırlısı olsun bakalımm
Merhaba canım hoşgeldin iyiyim ben sağol sen nasılsın?
işte bunlar gelenler :) ilk ikisine bayıldım özellikle:)
Şu gelinliğin altına giyme muhabbetimizi unuttun mu tangalı olan o işteAyyyy jartiyerli olan çok güüzeeeelll
Şu gelinliğin altına giyme muhabbetimizi unuttun mu tangalı olan o işte
Giycem karar verdim:) şimdi ki konum gelin makyajı ve gelinbaşı modelleriAaaa o muben arkasını görmediğim içinnn harikaymış giy bencee
Giycem karar verdim:) şimdi ki konum gelin makyajı ve gelinbaşı modellerikına gecem için hazırda düğünlerde nasıl yaptırmam gerek bilmiyorum (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?