2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canim zaten sen istemezsen gel kirpik takalim demezler. Sen alip goturuyorsun takmak istersen. Elbisenin rengini nasil makyaj istedigini anlat ve yaparlarken de izle. Ben ablamin dugununde gozumu kapadim bi actim ciglik aticaktim.

Saat 7deyse seninde son anda yapacagin isler yoksa evde 6da kuaforden cikacak sekilde git. Cok erken gitme bekle bekle sıkılirsin. Cok uzun surmez isini bilen kisi 15-20dakikada yapar

Ay cok heyecanli darisi basima

Love01 canim benim tam gun belli degil, ocagin 3.haftasi olucak gibi. En gec 31ocak zaten yoksa evlenmeyecegimi bildirdim

Canım benim yıllardır kullandığım kuaförümde bile sıkıntı çıktı. Bide antepte nere olur bilmiyorum kuaförü.riske bırakmıcam o yüzden ben oriflameden sipariş vercem. Kalem eyeliner ve farlarımı farklı markadan alacam. Bide yarın kuaforü aramayı düşünüyorum

Love01 canim benim tam gun belli degil, ocagin 3.haftasi olucak gibi. En gec 31ocak zaten yoksa evlenmeyecegimi bildirdim

ahah çok güzelmiş ya o zmn şimdi 4 nişan mı oldu inşallah 31 Ocak'ta :) siz neyi bekliyorsunuz ki? ben biraz uzak kalınca doğal olarak unutmusum kim ne zmn ne düşünüyordu fln

cnm ben en son girdiğimde sen gelinlik bakıyordun? naptın buldun mu? ben Adana'ya gittiğimde gelinlikte denedim,denediklerim arasında bitanesine hepimizin dibi düştü :) hatta al bunu hemen mutlaka fln dediler de daha şimdi başka hiç gelinlik bakmadan bi de daha nişan bile olmadan çok erken geldi :) ama bidaha o gelinliği o fiyata bulamam.kampanya var die cok uygundu fiyatı bakalım artık kısmet.

Kızlar antepteki düğün için kuaförlr prova yapsam mı ?

Sen bizim özel hayat nolck onu dusun orya aydınlattı bıraz saolsun ama ben hala reglımı gecıktırıcı kullanmadan gecktrme derdndeym karısk oldu braz
Anladım ben kuzu yani sağlık açısından zararlı olmayan birşeyle adetini geciktirmek istiyorsun ki çok haklısın ama sanmıyorum öyle bişey olduğunu bende yasmini tavsiye ederim genelde kullananlar memnun (ben hariç) bir defaya mahsus kullanacağın için sıkıntı olmaz inşallah ama doğum kontrol yöntemi olarak kullanma derim

Aldım canım gelinliğim ve bindallım hazır:) bende 2.denediğim gelinliği aldım:) ve fiyatı uygunduda:)

bi doktor görünce şuram ağrıyo fila dersin sorarsın ya bende öyle oldum ya iç çamaşırı uzmanı muamelesi yaptım

Canım o bedenle cup ölçüsünün aradaki fark sınırlarını biliyor musun? Tuhaf bi cümle oldu ama

Ben hiç makyaj yapmadığım için çoookkkk acemiyim bi kere yaptırdım kuaförde makyaj Allahımmmm kendimden nefret ettim neyse dediğin gibi bana kaldı herhalde ben istediklerimi söylicem Kuzu aminnn darııs hepinizin başına inşallah

Anladım canım sağolasın bende 50 civarı buldum genelde demek o fiyatlarda tamam kazıklanmam o zaman kuzu geçmiş olsun bu arada sana da 2 sene önceki olaydan dolayı inşallah geçmiş bitmiştir

Hadi gözün aydın, makyaj için hafif olsun dersin rujun falan koyu renk olmaz, güzel olursun
Küs değiliz dimi

Aldım canım gelinliğim ve bindallım hazır:) bende 2.denediğim gelinliği aldım:) ve fiyatı uygunduda:)

aa paylaştın mı burdan modeli? hayırlı olsun cnm,ben yine kacırdım sanırım paylastıysan :) bindallıyı nerden aldın? Adanadan mı? ben sanırım kiralarım giyecek olursam ama o bile 150 tl diyorlar.kiralaması 150 ise satın almak ne kdr kimbilir

Anladım canım sağolasın bende 50 civarı buldum genelde demek o fiyatlarda tamam kazıklanmam o zaman kuzu geçmiş olsun bu arada sana da 2 sene önceki olaydan dolayı inşallah geçmiş bitmiştir

çok saol cnm inşallah bidaha yenilemezse şuan rahatım ama o olaydan sonra her ay adetim çok sancılı geçiyor artık,önceden hiç çok sancı çekmezdim ama napayım buna da şükür bi daha tekrarlamasında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…