Anladım canım bişe yoktur inşallah yaAdet düzensizliği var canım, çok sancılı geçiyo birde..Ultrasonla baktı, et parçası gibi bişey görüyorum dedi
Kızlar makyaj demişken şimdi cumartesi günü ben makyaj yaptırayım diyorum ama tesettürlüyüm çok doğal ve hafif kalmasını istiyorum ortalam fiyatlarınız biliyor musunuz öncelikle (nişanlanıyorum demiyecem düğünümüz var oraya gidecem falan derim aynı makyaj için 2 kat fiyat almasınlar)? Bir de kuaförde makyaj yaptıranlarınız varsa ne tavsiye ederler? Mesela kirpik taktırmak istemiyorum doğal olsun istiyorum makyajımı He bide nişan 7 gibi ben kaçta yaptırayım makyajı ve ne kadar sürer? Ayyyyy alakasız ayrıntıyı bile sordum şimdiden heyecanlıyım hacıtlar 5 gün kaldıııııııııı
Canım benim yıllardır kullandığım kuaförümde bile sıkıntı çıktı. Bide antepte nere olur bilmiyorum kuaförü.riske bırakmıcam o yüzden ben oriflameden sipariş vercem. Kalem eyeliner ve farlarımı farklı markadan alacam. Bide yarın kuaforü aramayı düşünüyorumKryolan mıdr nedır onu yada mac urunlerını kullanıyolar canım kalıtelı bı makyajda ama bende tam bılmıyorum bıde porselene sabıtleyıcı kullanıyolar dıye bılıyorm valla temzlemzsen gun kalıyoKuaföre gorede degısır tabı malzeme kalıtesı..
Love01 canim benim tam gun belli degil, ocagin 3.haftasi olucak gibi. En gec 31ocak zaten yoksa evlenmeyecegimi bildirdim
Canım benim yıllardır kullandığım kuaförümde bile sıkıntı çıktı. Bide antepte nere olur bilmiyorum kuaförü.riske bırakmıcam o yüzden ben oriflameden sipariş vercem. Kalem eyeliner ve farlarımı farklı markadan alacam. Bide yarın kuaforü aramayı düşünüyorum
Anladım ben kuzuSen bizim özel hayat nolck onu dusun orya aydınlattı bıraz saolsun ama ben hala reglımı gecıktırıcı kullanmadan gecktrme derdndeym karısk oldu braz
Aldım canım gelinliğim ve bindallım hazır:) bende 2.denediğim gelinliği aldım:) ve fiyatı uygunduda:)cnm ben en son girdiğimde sen gelinlik bakıyordun? naptın buldun mu? ben Adana'ya gittiğimde gelinlikte denedim,denediklerim arasında bitanesine hepimizin dibi düştü :) hatta al bunu hemen mutlaka fln dediler de daha şimdi başka hiç gelinlik bakmadan bi de daha nişan bile olmadan çok erken geldi :) ama bidaha o gelinliği o fiyata bulamam.kampanya var die cok uygundu fiyatı bakalım artık kısmet.
bi doktor görünce şuram ağrıyo fila dersin sorarsın ya bende öyle oldum ya iç çamaşırı uzmanı muamelesi yaptımCanım doktorum doğum kontrol hapı verdi zaten bu süreçte, o deli ağrılarım yok o zamandan beri, belki de geçmiştir, çünkü öncesinden çok fena sancım oluyordu. Yine de gidicem inşallah..
Senin bedenin 80 B canım :)
Canım o bedenle cup ölçüsünün aradaki fark sınırlarını biliyor musun? Tuhaf bi cümle oldu ama75C takıyorum ben canım.. 75 meme altının ölçüsüne göre belirleniyor. Benim meme altım 72 cm olduğu için 75 bedenim ben, cup ölçüsü de meme ucundan ölçüp bulunuyor. Benimki 86 cm.. Aradaki fark 14.. C cupa denk düşüyor, daha az fark olsaydı B cup olacaktı.
Özele gidicem bu gidişle..
Randevuyu doktora önceden alırım da ultrasona o yönlendirecek, e ona da 1aydan önceye vermiyorlar.. İşimiz zor ya..
Canım ben meme büyütme ameliyatı oldum, ondan sonra malum sürekli bir çamaşır alma isteği oldu, her yere saldırdım görmemiş gibi, gibisi fazlabi doktor görünce şuram ağrıyo fila dersin sorarsın ya bende öyle oldum ya iç çamaşırı uzmanı muamelesi yaptım
Ben hiç makyaj yapmadığım için çoookkkk acemiyim bi kere yaptırdım kuaförde makyaj Allahımmmm kendimden nefret ettim neyse dediğin gibi bana kaldı herhalde ben istediklerimi söylicemCanim zaten sen istemezsen gel kirpik takalim demezler. Sen alip goturuyorsun takmak istersen. Elbisenin rengini nasil makyaj istedigini anlat ve yaparlarken de izle. Ben ablamin dugununde gozumu kapadim bi actim ciglik aticaktim.
Saat 7deyse seninde son anda yapacagin isler yoksa evde 6da kuaforden cikacak sekilde git. Cok erken gitme bekle bekle sıkılirsin. Cok uzun surmez isini bilen kisi 15-20dakikada yapar
Ay cok heyecanlidarisi basima
Love01 canim benim tam gun belli degil, ocagin 3.haftasi olucak gibi. En gec 31ocak zaten yoksa evlenmeyecegimi bildirdim
Fark Cup ölçüsü...Canım o bedenle cup ölçüsünün aradaki fark sınırlarını biliyor musun? Tuhaf bi cümle oldu ama
Anladım canım sağolasın bende 50 civarı buldum genelde demek o fiyatlarda tamam kazıklanmam o zamanben yokken kaçırdım mı seni? precious seninde mi nişan 31 Ocak?
bu benim favorim,nerde 40 tlymiş? avonun katalogunda mı yoksa web sitesinde mi?
cnm korkutmak istemem ama bence ihmal etme o kisti.çünkü bende de 5 sene önce ufak bi kist vardı,doktor işte doğum kontrol ilacı verdi,bi sürü yan etkisi var diye kullanmadım o zmn.2 sene önce o kist büyümüş 6,5 cm olmustu ve 1 ay anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi sancılar bana resmen saçımı başımı yoldurdu,ameliyat oldum 2 sene önce laparoskopi yapıldı.bence mutlaka ayarla ve gitçok geçmiş olsun.
seni de kaçırmışım yokken,hayırlı ugurlu olsun cnm :) walla makyaj şehirden şehire değişiyor.ben Adana'da geöen hafta gittiğimde sordum porselene 80-100 arası dedi ama normal makyajda yine 50'den aşağı yapmıyorlar die biliyorum
biliyorum ameliyat durumunu canım o yüzden o muameleCanım ben meme büyütme ameliyatı oldum, ondan sonra malum sürekli bir çamaşır alma isteği oldu, her yere saldırdım görmemiş gibi, gibisi fazla
Hadi gözün aydın, makyaj için hafif olsun dersin rujun falan koyu renk olmaz, güzel olursunBen hiç makyaj yapmadığım için çoookkkk acemiyim bi kere yaptırdım kuaförde makyaj Allahımmmm kendimden nefret ettim neyse dediğin gibi bana kaldı herhalde ben istediklerimi söylicemKuzu aminnn darııs hepinizin başına inşallah
Aldım canım gelinliğim ve bindallım hazır:) bende 2.denediğim gelinliği aldım:) ve fiyatı uygunduda:)
Bu akşam ölçücem sağol kuzucumFark Cup ölçüsü...
6.5 cm den küçükse A
6.5-13 cm. arası B
14 - 19.5 cm. arası C
19.5-26 cm. arası D
26 cm den büyükse DD
Estağfirullah canım değiliz tabi kiHadi gözün aydın, makyaj için hafif olsun dersin rujun falan koyu renk olmaz, güzel olursun
Küs değiliz dimi
Anladım canım sağolasın bende 50 civarı buldum genelde demek o fiyatlarda tamam kazıklanmam o zamankuzu geçmiş olsun bu arada sana da 2 sene önceki olaydan dolayı inşallah geçmiş bitmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?