Hepsi çok hoş bi düğün için düşünebilirim. Sorarıma aynı dantelden bulurlarsa güzel olur. :) ben taç aldım canımBu modellerin tarzında düsünüyorum ben
Eki Görüntüle 1347586 Eki Görüntüle 1347587 Eki Görüntüle 1347588 Eki Görüntüle 1347585
ordan bakıp fikir edinebilirsin canımCanım aksesuarım hazır ama model olarak nasıl olur onu hiç düşünmedim
Ben çok kararsızım. Ama fotoğraf çekiminde rahibe duvak kullancam ona karar verdim:)en son model taçlı ben böyle tepeden taktırcam duvağımı nişanda uzun duvak kullanıcam
Bakıyorum tatlım. Ama daha bu dicem bişe olmadıordan bakıp fikir edinebilirsin canım
Hmm anladım canım. Ne zormuş yaaBu konuda pek bi bilgim yokta ondan canım
2.yi beğenmedim, 1 ve 3te bazı değişiklikler yapılırsa güzel olabilir.gelinlikler..hiçbiri de içime sinmedi
Eki Görüntüle 1347703
Eki Görüntüle 1347705 Eki Görüntüle 1347706
1 ve 3 senin bedenine göre düzenlenirse güzel bence canımgelinlikler..hiçbiri de içime sinmedi
Eki Görüntüle 1347703
İlki çok abartılı geldi bana.. Ben şal istiyorum.Bu konuda pek bi bilgim yokta ondan canım
gelinlikler..hiçbiri de içime sinmedi
Eki Görüntüle 1347703
İlki çok abartılı geldi bana.. Ben şal istiyorum.
2.yi beğenmedim, 1 ve 3te bazı değişiklikler yapılırsa güzel olabilir.
1 ve 3 senin bedenine göre düzenlenirse güzel bence canım
ben en çok ilkini beğendim ama üzerine tam oturmalı kuzumm
sence o parayı ediyormu nişanlığım içime oturdu soradanama bizim burdada çok pahallı herşey hazıra vardı tabiki 1000-1200 arası ama basit güzel değildiler
Ne canım anlayamadım :)
ilk gün öyle olur canım bende eve gittiğimde telefonumu atıyorum bi kenara :)Kızlar ya benimki bugün annesinin yanına gitti birkaç günlüğüne, eve vardı mı naptı diye mesaj atıyorum cevap yazmıyor, ard arda mesaj attım merak ettim, yazdığı cevap şu: Canım annemle oturuyorum, telefona pek bakmıyorum.
Ben asla öyle yapmadığım için ondan da bu şekilde görmek istiyorum, eve gitti mi bir annesi valla, beni gören yokilk gün öyle olur canım bende eve gittiğimde telefonumu atıyorum bi kenara :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?