2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

en son model taçlı ben böyle tepeden taktırcam duvağımı nişanda uzun duvak kullanıcam

ben en çok ilkini beğendim ama üzerine tam oturmalı kuzumm

2.yi beğenmedim, 1 ve 3te bazı değişiklikler yapılırsa güzel olabilir.

1 ve 3 senin bedenine göre düzenlenirse güzel bence canım

ben en çok ilkini beğendim ama üzerine tam oturmalı kuzumm

ilki gibi hep istyiordum..a kesim yani...ama giyince biraz daha kabarık olsa daha iyi olur diye düşündüm...
bide o giyilmş kiralanmş bikaç kez...şaftı kaymış..bide boynu çok yukarda kaldı..
yeni sezonlar bi çıksında bakalm artk..

göbek altından pek açılsun istemiorum sanırm ben...göbek hiazsnda yada üstünde daha gelin gibi hissettim kendimi

sence o parayı ediyormu nişanlığım içime oturdu soradan ama bizim burdada çok pahallı herşey hazıra vardı tabiki 1000-1200 arası ama basit güzel değildiler

Canim o bolgeyi bilmiyorum tabi. Ben istanbuldayim burda hersey bol olunca ucuzluyor. Ben nisan yapmiyacagim icin bu tarzlara pek bakmadim. Ama bin tl maksimum olur diye dusunuyorum. Soyle de bir durum var bu da basbaya renkli gelinlik o yuzden de normal olabilir. Hic sıkılma canim aşkla giy

Kızlar ya benimki bugün annesinin yanına gitti birkaç günlüğüne, eve vardı mı naptı diye mesaj atıyorum cevap yazmıyor, ard arda mesaj attım merak ettim, yazdığı cevap şu: Canım annemle oturuyorum, telefona pek bakmıyorum.

ilk gün öyle olur canım bende eve gittiğimde telefonumu atıyorum bi kenara :)

ilk gün öyle olur canım bende eve gittiğimde telefonumu atıyorum bi kenara :)
Ben asla öyle yapmadığım için ondan da bu şekilde görmek istiyorum, eve gitti mi bir annesi valla, beni gören yok Annesiyle aramız iyi ama böyle yaparak beni annesinden soğutuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…